Page 125 - KobiEfor_Kasım_2016
P. 125
GIDA/TUR‹ZM
Museum Hotel’de dü¤ün
Divan Bebek yenilendi Çiftlerin aflk›n› ölümsüz
k›ld›¤› en özel gecelerin-
Divan Brasserie Bebek ve de, muhteflem Kapodok-
Divan Bebek Patisserie son- ya manzaras›na efllik
bahara yenilenen yüzü ile eden kusursuz servisler eflli¤inde, gelin ve
‘merhaba’ diyor. Dekorasyo- damad›n hayallerini “White Table” markas›yla ger-
nuyla birlikte menüsünü de çe¤e dönüfltüren ‘Museum Hotel’, haf›zalardan si-
yenileyen Divan Brasserie linmeyecek dü¤ünlere evsahipli¤i yap›yor. Museum
Bebek, terasta ‹stanbul Bo¤az›’na karfl› keyifli bir ye- Hotel, White Table markas›yla özel etkinlikler, s›ra
mek, Divan Bebek Patisserie ise tatl› bir kaçamak d›fl› dü¤ünler ve catering hizmetleri sunuyor.
için konfor, fl›kl›k ve lezzeti birarada sunuyor.
Park Dedeman Trabzon’dan
Frefla’dan ‘‹nifldibi Limonlu’ turizme tam destek
Frefla, do¤al maden
Dedeman Grubu’nun en
suyuna tatland›r›c› ve
yeni oteli Park Dedeman
fleker ilavesi olmadan
Trabzon aç›ld›¤› günden bu
sadece limon katarak
yana Trabzon’da turizm
‘‹nifldibi Limonlu’yu
sektörüne pozitif bir ivme
üretti. Sade maden
kazand›r›yor. Park Dede-
suyu içine limon s›ka-
man Trabzon Otel Genel
rak içmeyi sevenlere
Müdürü Cemal Hoflgül,
özel gelifltirilen ürün,
Trabzon’un k›fl sporlar›n›n
raflardaki yerini ald›.
yan›s›ra kongre turizmi gibi
S›f›r bakterili ve nitrit
ek yat›r›mlarla da beslene-
bulundurmayan Ca-HCO3 tipi bir maden suyu olan
rek flehrin “gerçek bir tu-
‹nifldibi Limonlu, litresindeki Sodyum miktar› 20
rizm flehri” kimli¤ine bürü-
mg’dan az oldu¤u için sodyum diyeti yapanlar›n ra-
nece¤ini inand›¤›n› söyledi.
hatl›kla tüketebilece¤i bir yap›da.
Choice Hotels, Ascend Hotel
Tekirda¤ köftesi, ‹stanbul
Anadolu yakas›na geldi Collection’› Türkiye’ye getiriyor
Choice Hotels International, üst segment mar-
‹stanbul’daki flubeleri
kas› Ascend Hotel Collection’› Türkiye’ye getiriyor.
aras›na Ümraniye’yi de
Faaliyet gösterdi¤i 35 ülkede 6 bin 300 otel ve 500
ekleyen Özcanlar Köf- binin üzerinde odayla dünyan›n en büyük ve baflar›-
te’nin kendi besi çiftli-
l› otel zincirlerinden Choice Hotels, 2014’te Clarion
¤inde, kendi arazilerinde
markas›yla girdi¤i Türkiye piyasas›nda Ascend Ho-
ekti¤i yemlerle beslenen
tel Collection
danalardan elde edilen
markas›yla
Trakya eti, geleneksel
aile reçetesi ve usta ifli ›zgarayla birleflerek Tekirda¤ Alaçat›, Cunda
ve Bodrum’da
Köftesi’ne dönüflüyor. Peynir Helvas›, Hayrabolu Tat-
üç yeni otel
l›s› ve Özcanlar’›n günlük yo¤urttan üretilen ayran›
açacak.
da köftenin yan›nda tad›lacak di¤er lezzetlerden…
Kas›m 2016 KobiEfor 125