Page 125 - KobiEfor_Kasım_2016
P. 125

GIDA/TUR‹ZM




                                                             Museum Hotel’de dü¤ün












          Divan Bebek yenilendi                               Çiftlerin aflk›n› ölümsüz
                                                           k›ld›¤› en özel gecelerin-
                               Divan Brasserie Bebek ve    de, muhteflem Kapodok-
                             Divan Bebek Patisserie son-   ya manzaras›na efllik
                             bahara yenilenen yüzü ile     eden kusursuz servisler eflli¤inde, gelin ve
                             ‘merhaba’ diyor. Dekorasyo-   damad›n hayallerini “White Table” markas›yla ger-
                             nuyla birlikte menüsünü de    çe¤e dönüfltüren ‘Museum Hotel’, haf›zalardan si-
                             yenileyen Divan Brasserie     linmeyecek dü¤ünlere evsahipli¤i yap›yor. Museum
          Bebek, terasta ‹stanbul Bo¤az›’na karfl› keyifli bir ye-  Hotel, White Table markas›yla özel etkinlikler, s›ra
          mek, Divan Bebek Patisserie ise tatl› bir kaçamak  d›fl› dü¤ünler ve catering hizmetleri sunuyor.
          için konfor, fl›kl›k ve lezzeti birarada sunuyor.
                                                           Park Dedeman Trabzon’dan
          Frefla’dan ‘‹nifldibi Limonlu’                     turizme tam destek

                    Frefla, do¤al maden
                                                              Dedeman Grubu’nun en
                 suyuna tatland›r›c› ve
                                                           yeni oteli Park Dedeman
                 fleker ilavesi olmadan
                                                           Trabzon aç›ld›¤› günden bu
                 sadece limon katarak
                                                           yana Trabzon’da turizm
                 ‘‹nifldibi Limonlu’yu
                                                           sektörüne pozitif bir ivme
                 üretti. Sade maden
                                                           kazand›r›yor. Park Dede-
                 suyu içine limon s›ka-
                                                           man Trabzon Otel Genel
                 rak içmeyi sevenlere
                                                           Müdürü Cemal Hoflgül,
                 özel gelifltirilen ürün,
                                                           Trabzon’un k›fl sporlar›n›n
                 raflardaki yerini ald›.
                                                           yan›s›ra kongre turizmi gibi
                 S›f›r bakterili ve nitrit
                                                           ek yat›r›mlarla da beslene-
          bulundurmayan Ca-HCO3 tipi bir maden suyu olan
                                                           rek flehrin “gerçek bir tu-
          ‹nifldibi Limonlu, litresindeki Sodyum miktar› 20
                                                           rizm flehri” kimli¤ine bürü-
          mg’dan az oldu¤u için sodyum diyeti yapanlar›n ra-
                                                           nece¤ini inand›¤›n› söyledi.
          hatl›kla tüketebilece¤i bir yap›da.
                                                           Choice Hotels, Ascend Hotel
          Tekirda¤ köftesi, ‹stanbul
          Anadolu yakas›na geldi                           Collection’› Türkiye’ye getiriyor
                                                              Choice Hotels International, üst segment mar-
                                    ‹stanbul’daki flubeleri
                                                            kas› Ascend Hotel Collection’› Türkiye’ye getiriyor.
                                  aras›na Ümraniye’yi de
                                                            Faaliyet gösterdi¤i 35 ülkede 6 bin 300 otel ve 500
                                  ekleyen Özcanlar Köf-     binin üzerinde odayla dünyan›n en büyük ve baflar›-
                                  te’nin kendi besi çiftli-
                                                            l› otel zincirlerinden Choice Hotels, 2014’te Clarion
                                  ¤inde, kendi arazilerinde
                                                            markas›yla girdi¤i Türkiye piyasas›nda Ascend Ho-
                                  ekti¤i yemlerle beslenen
                                                                                           tel Collection
                                  danalardan elde edilen
                                                                                           markas›yla
                                  Trakya eti, geleneksel
          aile reçetesi ve usta ifli ›zgarayla birleflerek Tekirda¤                          Alaçat›, Cunda
                                                                                           ve Bodrum’da
          Köftesi’ne dönüflüyor. Peynir Helvas›, Hayrabolu Tat-
                                                                                           üç yeni otel
          l›s› ve Özcanlar’›n günlük yo¤urttan üretilen ayran›
                                                                                           açacak.
          da köftenin yan›nda tad›lacak di¤er lezzetlerden…
                                                                                  Kas›m 2016 KobiEfor 125
   120   121   122   123   124   125   126   127   128   129   130