Page 133 - KobiEfor_Subat_2013
P. 133

GIDA/TUR‹ZM












                                                            ‘Wyndham
                                                            ‹stanbul Kalam›fl
                                                            Marina’ aç›ld›

                                                              Wyndham Hotel Grup
          “TAPASUMA” ‹stanbul’un yenisi                     Türkiye'deki ilk Wyndham
                                                            markal› ve ‘sembol’ özellikli
            TAPASUMA, yepyeni tasar›m›yla ‹stanbul’un lezzet  otelini ‹stanbul’un Anadolu
          hayat›na hizmet vermeye bafllad›. Çengelköy k›y›s›n-  yakas›nda Kalam›fl Marina’da
          da, Sumahan on the Water Hotel bünyesinde yer alan  açt›. Wyndham ‹stanbul’un
          TAPASUMA, mevsim bal›klar›n›n da yer ald›¤› a la car-  kurumsal kartviziti  lüks,
          te menüye ek olarak modern Türk ve Akdeniz mutfa-  konfor ve kusursuz hizmet
          ¤›ndan s›ra d›fl› örneklerle leziz Türk mezelerini, lok-  kalitesi olarak dikkat çeki-
          mal›klar olarak sunuyor. TAPASUMA’n›n mutfa¤› ise  yor. Otelin 210 odas› VIP kat›nda
          deneyimli bafl aflç› Gökay Çak›ro¤lu’na emanet.     49 club oda, 1 kral dairesi, 2 executive suit ve
                                                            6 aile suiti bulunuyor.

          Pera Palace Hotel’de
          ‘fiefin Tad›m Menüsü’

            Pera Palace Hotel, Ju-
          meirah her ay yeniledi¤i
          fiefin Tad›m Menüsü’nde
          fiubat’ta hem göze hem de
          midenize seslenen lezzet-
          ler  topland›. Dünyan›n
          gözde mutfak ak›m› Nou-                           Sömestr için NG Güral Sapanca
          velle Cuisine tarz›nda ha-
          z›rlanan 6 course’luk menüde sa¤l›kl›, besleyici ve  NG Güral Sapanca’n›n cezbedici do¤al konu-
          lezzetli yemekler sanat eserlerini and›ran özel bir su-  mu, sömestr’de ailece 3 günlük konaklamaya in-
          numla Sevilen flaraplar› eflli¤inde servis ediliyor. Pe-  dirimi, kayak severler için Kartepe’ye ücretsiz
          ra Palace zaten kökü tarihte bir buluflma noktas›d›r.  servisi, çocuklar için e¤lenceli aktiviteleri, ‘Sin-
                                                            cap Kulüp’ oyunlar›, Gardenya Restoran’da bur-
                                                            ger ve pizza günleri; Farina Restoran’da mini pi-
                                                            de ve sucuk ekmek günleri kaydedilmeye de¤er
          Go Mongo aflk›n tescilidir                         çizgiler oluflturuyor.
                               “Mo¤ol Barbeküsü” denin-
                             ce Türkiye’de akla gelen ilk
                             marka olan Go Mongo afl›klar    Kastamonu’da U¤urlu
                             için sevgililer günü sürprizi  Konaklar› ve kayak
                             haz›rlad›. Sevgililer Günü’nü
                             Go Mongo’nun eflsiz lezzetle-     Sömestr  tatilinde, Türki-
                             riyle tatland›rmak isteyen çift-  ye'nin en kaliteli toz kar›na sa-
                             ler, çikolata ikram›yla karfl›la-  hip Ilgaz Da¤› Kayak Merkezi
                             n›yor. Go Mongo, ayr›ca, afl›k-  davetiye ç›kard›. Emsalsiz do¤a-
                             lar›n bu mutlu gününü foto¤-   s›, çam ormanlar›, yenilenen lift-
                            raflarla ölümsüzlefltirerek, he-  leri ve pistleri ile Ilgaz Da¤› Kas-
                            diye ediyor. Asya steplerinden  tamonu'ya sadece 35 km mesa-
                            Türkiye’ye tafl›nan Mo¤ol lez-   fede. Kastamonu'da en iyi konaklama tercihiniz
                             zetleri ayr›ca asla unutulmaya-  ise, geleneksel U¤urlu ahflap konaklar› olacakt›r.
                             cak bir deneyim olacakt›r.
                                                                                     fiubat 2013 KobiEfor 133
   128   129   130   131   132   133   134   135   136   137   138