Page 168 - KobiEfor_Ocak_2012
P. 168

TUR‹ZM



            The Hunger Ataköy’de
            Bal›kç› Sofras›

              Haz›rl›¤›ndan sunumuna kadar farkl› lezzetler sunan The Hunger Ata-
            köy’de Bal›kç› Sofras› kuruldu! Ataköy Galleria’da konuklar›n› a¤›rlamak
            ve lezzete doyurmak için kap›lar›n› açan The Hunger, yeni flube ile menü-
            süne mükemmel tatlar katmaya devam ediyor! De¤iflik sunumu ile rak›-ba-
            l›k merakl›lar›n› mest edecek Bal›kç› Sofras›’nda, k›r›k buz dolu kaselerde
            servis edilen rak›n›n yan›nda, The Hunger’a özel mezeler, levrek ve çipu-
            rada kurumsal yetkinlik, ördek burger ve somon burger  gibi sürpriz tat-
            lar Hunger mangal›nda servis edilen dil bal›¤› flifl ve tavuk sarma...



                                               Nossa Costa, ‹stanbul’da aç›ld›
                                                 Nossa Costa, üç taraf› çevreleyen denizi, yeni dekoru, havuzu,
                                               bar›, cafesi, restaurant, bahçesi ve By Bal›kç› 360’ › ile ‹stanbullu-
                                               lara kap›lar›n› açt›. Tad›na do¤amayaca¤›n›z enfes mönüleriyle
                                               hem göz hem damak zevkini hitap eden Nossa Costa, müflterileri-
                                               ne özel hizmet sunuyor. Dekorasyonu ile fark yaratan Nossa Cos-
                                               ta‘da peri masallar›ndaki gibi bir dü¤ün yapabilirsiniz. Ataköy Ma-
                                               rinada, 360 derece denizi arka plan›n›za alarak özel mönü eflli¤in-
                                               de hayalleriniz gerçeklefltirebilirsiniz. Ayr›ca Nossa  Costa’n›n  700
                                               kiflilik  havuz  bafl›, 250 kiflilik bahçe bölümü, 150 kiflilik alakart
                                               bölümü, 80 kiflilik cafesi ve 40 kiflilik toplant› salonu  bulunuyor.




                                             Go Mongo:
                                             ‹fl toplant›lar›na
                                             keyif ve lezzet

                                               ‹stanbul’da ifl yemekleri
                                             için en çok tercih edilen ad-
                                             reslerden biri de Go Mongo.
                                             “Mo¤ol Barbeküsü” konsepti-
                                             nin Türkiye’deki ilk ve tek
                                             temsilcisi olan Go Mongo’nun   Al Bushra:
            Do¤u’nun Paris’ine               Suadiye, ‹stinyePark ve Mey-   En ‹yi Lübnan tad›
            bu yak›fl›rd›                     dan AVM restoranlar› özellikle
                                             ö¤le saatlerinde ifladamlar› ve
                                             ifl kad›nlar›n›n u¤rak yeri olu-  ‹stanbul’un en iddial› Lübnan
              Divan Grubu, büyümeye Gü-                                     yemeklerini sunan Al Bushra,
            neydo¤u Anadolu bölgesiyle de-   yor. Misafirlerine hofl bir am-  seçkin flaraplar› ve bo¤az manza-
            vam ediyor. Otel iflletmecili¤ine  biyans sunan Go Mongo’nun     ras› ile misafirlerini k›fll›k meka-
            h›z veren Divan Grubu, Mercan    benzersiz lezzetleri ile ifl top-  n›nda Hilton ‹stanbul’un 9. kat›n-
            ‹nflaat’la imzalanan sözleflmeyle  lant›lar› keyfe dönüflüyor.     da a¤›rlamaya haz›r. Deneyimli
            yeni otelini Diyarbak›r’da açmaya                               Lübnanl› flefinin sunumuyla en
            haz›rlan›yor. Diyarbak›r’›n çehre-                              özel lezzetlerin tad›na varmak
            sini de¤ifltirecek befl y›ld›zl› Di-                              için Pazar günleri d›fl›nda ö¤le ve
            van Diyarbak›r’›n, 15 milyon Eu-                                akflam yemekleri ile hizmet veren
            ro’ya mal olmas› planlan›yor.                                   Al Bushra’da Lübnan usulü yap-
            Mercan ‹nflaat›n sahibi Baki Mer-                                rak dolmas› “Warakenab”, “Keb-
            can, bu yat›r›mla bölgede istih-                                beh Nahey”, “Falafel”, “Sambo-
            dam olana¤› yaratman›n ve böl-                                  ussik” gibi mezelerinin yan› s›ra
            genin kalk›nmas›nda pay sahibi                                  kömürde piflirilen “Castaleta”,
            olman›n heyecan›n› tafl›d›klar›n›                                “Jawaneh Dajaj” iddial› lezzetler
            söylüyor.                                                       aras›nda yer al›yor.
            168 KobiEfor Ocak 2012
   163   164   165   166   167   168   169   170   171   172   173