banner565

banner622

banner472

banner458

banner457

Logo Yazılım’ın onaylı ekosistem çözümleri ailesi genişliyor

Logo Yazılım, onaylı ekosistem çözümleriyle işletmelerin özel ihtiyaçlarına göre çeşitlenen, verimlilik artışı ve zaman tasarrufu sağlayan ürün ve servisler sunuyor. Uçtan uca ve birbirini tamamlayan onaylı ekosistem çözümleriyle hem müşterilerine, hem de iş ortaklarına değer yaratan bir platform sağlıyor.

HABER 01.10.2024, 00:01
655
Logo Yazılım’ın onaylı ekosistem çözümleri ailesi genişliyor
banner623

Türkiye’nin en yaygın iş yazılımları ağını oluşturan 1000’i aşkın iş ortağına sahip Logo Yazılım, kurduğu iş birlikleri kapsamında çözümleriyle entegre çalışabilen farklı uzmanlıklarda ürün ve servisleri müşterileriyle buluşturuyor. “Logo Yazılım onaylı ekosistem çözümleri” olarak adlandırılan bu kategori ve iş birliği modeliyle, Logo Çözüm Geliştirme İş Ortakları tarafından geliştirilen ve değerlendirme sürecini olumlu şekilde tamamlayan çözümler Logo Yazılım tarafından lisanslanıyor. Logo Yazılım güvencesiyle on-prem, bulut ya da kiralama modeliyle kullanılabilen çözümler, Logo Yazılım’ın tüm iş ortakları tarafından müşterilerle buluşturuluyor.

“Değer üreten bir platform sağlıyoruz”
Logo Yazılım onaylı ekosistem çözümlerinin hem müşterilerine hem de iş ortaklarına fayda sağladığını söyleyen Logo Yazılım Türkiye Genel Müdürü Akın Sertcan, “Türkiye’nin en büyük yerli iş yazılımı şirketi olarak farklı sektörlerde her ölçekten işletmenin sürdürülebilir başarısına geniş çözüm kümemizle katkı sağlıyoruz. Logo Çözüm Geliştirme İş Ortaklarımızın geliştirdiği çözümleri destekleyip bünyemize katarak iş süreçlerinde verimlilik artışı ve zaman tasarrufu sağlayan uçtan uca, birbirini tamamlayan ürün ve servisler sunuyoruz. Böylece müşterilerimiz, geniş ekosistemimizin oluşturduğu tek bir platform üzerinden tüm ihtiyaçlarını karşılayabiliyor” dedi.
İş ortaklarının ise farklı sektörlerdeki müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda çözümler geliştirerek pazarlarını genişletme fırsatı bulduğunun altını çizen Sertcan, “Ekosistem çözümlerimiz ile hem müşterilerimize hem iş ortaklarımıza değer üreten bir platform sağlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Son olarak bünyemize kattığımız yapay zekâ destekli ve bulut tabanlı çözümlerle yelpazemizi genişlettik. Logo Yazılım olarak sunduğumuz çözümlerin yanı sıra onaylı ekosistem çözümlerimizle birlikte ekosistemimizi büyütmeye devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.


Farklı ihtiyaçlar için yeni çözümler
Veri yedekleme, kafe ve restoran yönetimi, banka hesap yönetimi, firmalar arası veri aktarımı, depo süreçleri yönetimi,  teknik servis,  e-ticaret ve pazaryeri entegrasyonu, kargo entegrasyonu, doküman yönetimi, akaryakıt istasyonları, masraf yönetimi, online şantiye & işletme ve proje yönetimi platformu, perakende satış yönetimi gibi birçok farklı çözüm Logo Çözüm Geliştirme iş ortakları tarafından sunuluyor.
Yapay zekâ tabanlı akıllı masraf yönetim platformu Masraff, online şantiye & işletme ve proje yönetim platformu PirCloud ve Payer Kargo entegrasyonu gibi bulut tabanlı çözümler son dönemde lansmanı yapılan Logo Yazılım onaylı ekosistem çözümleri arasındaki yerini aldı.


Logo Yazılım’ın geniş ekosistem avantajı
Logo Çözüm Geliştirme İş Ortağı olarak  onaylı ekosistem çözümlerinde yer almak, Logo Yazılım ürünleriyle tam entegrasyon avantajı sağlıyor. Tüm Türkiye’yi kapsayan Logo iş ortağı olma imkânı da elde edilirken; Logo Akademi tarafından düzenlenen entegrasyon araçları eğitimi ve ücretsiz verilen iç kullanım test setlerine de sahip olunabiliyor. Ayrıca yeni yeteneklerin ürüne kazandırılması için Logo Yazılım teknik ekibi tarafından çözüm geliştirme iş ortaklarına verilen entegrasyon desteği gibi faydalar da sunuluyor.

Yorumlar (0)
banner557