Page 86 - KobiEfor Nisan 2024
P. 86
*,'$ 785à=0
IST TOO’da Ramazan menüsü Mövenpick Resort projesi
Hatay Sultan Sofrası’ndan Antalya’da hayata geçiyor
Mövenpick Resort Antalya Te-
kirova, Accor bünyesinde Akde-
niz bölgesindeki ilk Mövenpick
markalı oteli ve Türkiye’deki ilk
Mövenpick resortu olmasıyla
dikkat çekiyor. Otelin 2024’ün
Shangri-La Bosphorus, Istanbul; Ramazan ayı
ikinci çeyreğinde hizmete girmesi planlanıyor.
boyunca Hatay Sultan Sofrası’nın iki şefini ağırlaya-
İmza törenine; Prince Grup Yönetim Kurulu Başka-
rak, sevdikleriyle lezzetli bir sofrada buluşmak iste-
nı İsmail Lepiev, Prince Group Yönetim Kurulu Başkan
yen misafirlerini Hatay mutfağını deneyimlemeye ve
Yardımcımsı Ibrahim Lepiev,
paylaşmaya davet ediyor.
Accor Premium, Orta ölçekli ve
Shangri-La Bosphorus, Istanbul’da yer alan IST
Ekonomi segmentten sorumlu
TOO Restoran’ın iftar gelirlerinin bir kısmı Hatay
Orta Doğu, Afrika ve Türkiye
Dostluk Kenti’ne bağışlanacak.
COO’su Paul Stevens da katıldı.
‘Kaymaklı Güllaç’ Özsüt’lerde Divan en yeni imzasıyla
Özsüt, Ramazan ayının vazgeçilmez lezzeti güllacı, Akaretler’e geliyor
her yıl olduğu gibi sofralarımızın baş tacı yapıyor. Gün-
Divan Grubu, konaklama sektöründeki engin deneyi-
lük çiftlik sütüyle ıslatılmış
mini ve kalitesini, tarihi ve kültürel dokusu ile gastrono-
yaprakların arasında kay-
mi, sanat ve kültürün bir arada yaşandığı İstanbul’un en
mak, badem, fındık ve cevizi
özel semtlerinden Akaretler’e taşımaya hazırlanıyor.
buluşturan Kaymaklı Gül-
Bilgili Holding’le imza sürecini tamamlayan Divan
laç, Özsüt yorumuyla eşsiz
Grubu, kiraladığı oteli kendi markasıyla işletecek.
bir lezzete kavuşurken, iftar Otel, yeme-içme me-
sofralarının en tatlı anlarına kanları ve toplam 138
eşlik ediyor. odası ile Akaretlerin yeni
Kaymaklı Güllaç, ferah- buluşma noktası olacak.
latıcı tadını limon rendesinden alıyor. Bu benzersiz Mükemmel lokasyonuyla
tatlıya son dokunuş ise Antep fıstığı ve kiraz şeke- misafirlerine şehri ko-
riyle yapılıyor. laylıkla keşfetme imkanı
sunacak.
Mersin Kan Portakalı,
3 çeşidiyle Metro’da Sofitel Istanbul Taksim’de
Bayram tatili
Coğrafi İşaret tescil adayı Mersin Kan Portakalı’nı
taze taze raflarına taşıyan Metro Türkiye, diğer por- Sofitel markasının Tür-
takal cinslerine göre en az 3 kat daha fazla antioksi- kiye’deki tek oteli Sofitel
dan ve C vitamini içeren meyvenin katmadeğer ka- Istanbul Taksim, bayram
zanması için de yeniliklere imza atıyor. neşesini her detayın düşü-
Mersin’den Kadın nüldüğü eşsiz bir tatil ko-
Kooperatifi tarafın- naklamasıyla birleştiriyor.
dan üretilen kan por- Executive Şef Matteo
takalının kurusunun Bertuletti ve profesyo-
ardından Metro Tür- nel ekibinin önderliğinde,
kiye, şimdi de Metro imza lezzetler eşliğinde
Chef markası altında The Oven restoranında
%100 sıkma Mersin unutulmaz bir gastronomi deneyimi yaşanacak.
Kan Portakalı suyunu tüketicilerle buluşturuyor. Bes- Ruhsal ve mental rahatlamanın adresi Sofitel Spa’da,
lenme Uzmanı ve Sürdürülebilir Yaşam Aktivisti Dilara bahar yenilenerek karşılanıyor. Kişiye özel tatil anlayışıyla
Koçak ise önerileriyle bu lezzet ve sağlık dolu ürünü tasarlanan Superior, Imperial ve Suit oda seçenekleriyle
doğru kullanma konusunda yol gösteriyor. unutulmaz bir tatil deneyimi sunuluyor.
86 KobiEfor Nisan 2024