Page 86 - KobiEfor Nisan 2024
P. 86

*,'$   785à=0




            IST TOO’da Ramazan menüsü                      Mövenpick Resort projesi
            Hatay Sultan Sofrası’ndan                      Antalya’da hayata geçiyor

                                                           Mövenpick Resort Antalya Te-
                                                        kirova, Accor bünyesinde Akde-
                                                        niz bölgesindeki ilk Mövenpick
                                                        markalı oteli ve Türkiye’deki ilk
                                                        Mövenpick resortu olmasıyla
                                                        dikkat çekiyor. Otelin 2024’ün
            Shangri-La Bosphorus, Istanbul; Ramazan ayı
                                                        ikinci çeyreğinde hizmete girmesi planlanıyor.
         boyunca Hatay Sultan Sofrası’nın iki şefini ağırlaya-
                                                           İmza törenine; Prince Grup Yönetim Kurulu Başka-
         rak, sevdikleriyle lezzetli bir sofrada buluşmak iste-
                                                        nı İsmail Lepiev,  Prince Group Yönetim Kurulu Başkan
         yen misafirlerini Hatay mutfağını deneyimlemeye ve
                                                                             Yardımcımsı Ibrahim Lepiev,
         paylaşmaya davet ediyor.
                                                                             Accor Premium, Orta ölçekli ve
            Shangri-La Bosphorus, Istanbul’da yer alan IST
                                                                             Ekonomi segmentten sorumlu
         TOO Restoran’ın iftar gelirlerinin bir kısmı Hatay
                                                                             Orta Doğu, Afrika ve Türkiye
         Dostluk Kenti’ne bağışlanacak.
                                                                             COO’su Paul Stevens da katıldı.
            ‘Kaymaklı Güllaç’ Özsüt’lerde                  Divan en yeni imzasıyla
            Özsüt, Ramazan ayının vazgeçilmez lezzeti güllacı,   Akaretler’e geliyor
         her yıl olduğu gibi sofralarımızın baş tacı yapıyor. Gün-
                                                           Divan Grubu, konaklama sektöründeki engin deneyi-
                              lük çiftlik sütüyle ıslatılmış
                                                        mini ve kalitesini, tarihi ve kültürel dokusu ile gastrono-
                              yaprakların arasında kay-
                                                        mi, sanat ve kültürün bir arada yaşandığı İstanbul’un en
                              mak, badem, fındık ve cevizi
                                                        özel semtlerinden Akaretler’e taşımaya hazırlanıyor.
                              buluşturan Kaymaklı Gül-
                                                           Bilgili Holding’le imza sürecini tamamlayan Divan
                              laç, Özsüt yorumuyla eşsiz
                                                        Grubu, kiraladığı oteli kendi markasıyla işletecek.
                              bir lezzete kavuşurken, iftar   Otel, yeme-içme me-
                              sofralarının en tatlı anlarına   kanları ve toplam 138
                              eşlik ediyor.             odası ile Akaretlerin yeni
                                Kaymaklı Güllaç, ferah-  buluşma noktası olacak.
         latıcı tadını limon rendesinden alıyor. Bu benzersiz   Mükemmel lokasyonuyla
         tatlıya son dokunuş ise Antep fıstığı ve kiraz şeke-  misafirlerine şehri ko-
         riyle yapılıyor.                               laylıkla keşfetme imkanı
                                                        sunacak.
            Mersin Kan Portakalı,
            3 çeşidiyle Metro’da                           Sofitel Istanbul Taksim’de
                                                           Bayram tatili
            Coğrafi İşaret tescil adayı Mersin Kan Portakalı’nı
         taze taze raflarına taşıyan Metro Türkiye, diğer por-  Sofitel markasının Tür-
         takal cinslerine göre en az 3 kat daha fazla antioksi-  kiye’deki tek oteli Sofitel
         dan ve C vitamini içeren meyvenin katmadeğer ka-  Istanbul Taksim, bayram
         zanması için de yeniliklere imza atıyor.       neşesini her detayın düşü-
                                      Mersin’den Kadın   nüldüğü eşsiz bir tatil ko-
                                    Kooperatifi tarafın-  naklamasıyla birleştiriyor.
                                    dan üretilen kan por-  Executive Şef Matteo
                                    takalının kurusunun   Bertuletti ve profesyo-
                                    ardından Metro Tür-  nel ekibinin önderliğinde,
                                    kiye, şimdi de Metro   imza lezzetler eşliğinde
                                    Chef markası altında   The Oven restoranında
                                    %100 sıkma Mersin   unutulmaz bir gastronomi deneyimi yaşanacak.
         Kan Portakalı suyunu tüketicilerle buluşturuyor. Bes-  Ruhsal ve mental rahatlamanın adresi Sofitel Spa’da,
         lenme Uzmanı ve Sürdürülebilir Yaşam Aktivisti Dilara   bahar yenilenerek karşılanıyor. Kişiye özel tatil anlayışıyla
         Koçak ise önerileriyle bu lezzet ve sağlık dolu ürünü   tasarlanan Superior, Imperial ve Suit oda seçenekleriyle
         doğru kullanma konusunda yol gösteriyor.       unutulmaz bir tatil deneyimi sunuluyor.

         86 KobiEfor Nisan 2024
   81   82   83   84   85   86   87   88   89   90   91