Page 94 - KobiEfor Mart 2024
P. 94
*,'$ 785à=0
Ramazan sofraları Ramazan lezzeti Four Seasons
‘Golf Maraşım’ ile şenlenecek Hotels Istanbul’da
Golf Dondurma, Ramazan’da Kahramanmaraş’ta Four Seasons Hotel Sultanahmet ve
ürettiği ‘Golf Maraşım’ ürünleriyle tüketicilerine vaz- Four Seasons Hotel Bosphorus, Ramazan
geçilmez bir lezzet sunacak. boyunca misafirlerini lezzetli ve bereketli
‘Golf Maraşım’ ürünleri arasında Kesme Sade, sofralarda buluşturmaya hazırlanıyor.
Sade, Çikolata Sade, Antep Her iki otel, sahur ve iftar masalarında
Fıstığı Sade, Maraşım Kap, bir araya gelmenin mutluluğu-
Maraşım Sandviç, Maraşım nu yaşatırken, bu aya özgü içe-
Külah Sade ve Maraşım Çu- rikleriyle dikkat çekiyor.
buk bulunurken çok sevilen Türk Sanat Müziğinin ezgileri
Maraşım ailesi Ramazan’da
eşliğinde açık büfede; lezzetli if-
genişliyor.
tariyeliklerden, Ege, Akdeniz ve
Maraşım ailesinin yeni Güneydoğu Anadolu’nun zengin mezelerine, etli bamya,
ürünü ‘Golf Maraşım Türk kuru patlıcan dolması ve içli köfteden serin şerbetlere
Kahveli-Sade’ Ramazan’la if-
kadar iştah açıcı seçenekler yer alıyor.
tar sofralarında yerini almak için gün sayıyor.
İftar sofralarında
Metro Türkiye’den el yapımı Şef Ömür Akkor imzası
ekmekler
Mandarin Oriental Bosphorus,
Metro Türkiye, Metro Chef Istanbul’da Ramazan’ın en özel
markasıyla sunduğu el yapımı, anlarından olan iftar vakitleri, bu
taze ve yumuşacık hamburger, yıl da ünlü Şef Ömür Akkor’un
sandviç, tost ekmekleri ve la- tasarladığı incelikli menülerle
vaş çeşitleri ile enfes hambur- misafirlerine ulaşıyor.
gerlerden soğuk sandviçlere, Şef Akkor’un Türk mutfağının
tostlardan dürümlere tadı da- eşsiz lezzetlerini titizlikle derle-
maklarda kalacak en özel lezzetleri kolayca ve hızla diği özel iftar menüsü, bu yıl ‘gül’
yapmanıza olanak sağlıyor. temasını işliyor.
Metro Chef Hamburger ve Sandviç Ekmekleri, Akkor ve ekibinin Ramazan boyunca Mandarin
susamlı yapısıyla lezzetin dozunu daha da artırıyor. Oriental Bosphorus, Istanbul’un mutfağında hazırla-
Hamburger Ekmekleri, 8’erli ve 10’arlı paketlerde yacakları birbirinden seçkin lezzetlerden oluşan iftar
iki farklı boyutta bulabilirsiniz. Sandviç Ekmeği’ne sofrası, misafirlere eşsiz bir deneyim sunuyor.
ise 4’erli paketlerde ulaşabilirsiniz.
Ramazan buluşmalarına
Eker’den Ramazan’a özel tarif evsahipliği yapıyor
Eker, yoğurdun sofralardan eksik Grand Hyatt İstanbul, Ramazan’da misafirlerine açık
olmadığı Ramazan ayına özel ‘Efsa- büfe olarak bu aya uygun lezzetler sunuyor. İftar menü-
ne Yoğurtlu Balkabaklı ve Kestaneli sü, Ramazan boyunca 34 Restaurant’ta ayın ruhuna uy-
Çorba’ tarifini paylaşıyor. gun lezzetli seçenekler yer alıyor.
Eker ürünlerini kullana- Menüde, hünkâr beğendi, imam-
rak gurme lezzetler yara- bayıldı, içli köfte, tavuk mahmudiye ve
tan Şef Ekin Doğrusöz’ün kuzu incik’in yanı sıra tatlı büfesinde
hazırladığı tarif, farklı bir ise Ramazan sofralarının vazgeçilmezi
lezzet deneyimi yaşamak baklava, şöbiyet, revani, ekmek kadayıfı
isteyenlere tavsiye ediliyor. ve güllaç gibi şerbetli tatlılar
Yoğurt, Ramazan ayında değişen yeme içme bulunuyor.
alışkanlıkları karşısında da ihtiyaç duyulan besin Leziz menüye Cuma, Cu-
değerlerini sunuyor. Sıcak veya soğuk yemekle- martesi, Pazar günleri Kanun
rin keyifli bir eşlikçisi olan bu benzersiz lezzet; Sanatçısı Sevde Başaran’ın
hafifliği ve ferahlatıcı özelliği nedeniyle de tercih ruhu dinlendirici ezgileri eş-
ediliyor. lik ediyor.
94 KobiEfor Mart 2024