Page 94 - KobiEfor Mart 2024
P. 94

*,'$   785à=0




            Ramazan sofraları                              Ramazan lezzeti Four Seasons
         ‘Golf Maraşım’ ile şenlenecek                  Hotels Istanbul’da

            Golf Dondurma, Ramazan’da Kahramanmaraş’ta     Four Seasons Hotel Sultanahmet ve
         ürettiği ‘Golf Maraşım’ ürünleriyle tüketicilerine vaz-  Four Seasons Hotel Bosphorus, Ramazan
         geçilmez bir lezzet sunacak.                   boyunca misafirlerini lezzetli ve bereketli
            ‘Golf Maraşım’ ürünleri arasında Kesme Sade,   sofralarda buluşturmaya hazırlanıyor.
                             Sade, Çikolata Sade, Antep    Her iki otel, sahur ve iftar masalarında
                             Fıstığı Sade, Maraşım Kap,   bir araya gelmenin mutluluğu-
                             Maraşım Sandviç, Maraşım   nu yaşatırken, bu aya özgü içe-
                             Külah Sade ve Maraşım Çu-  rikleriyle dikkat çekiyor.
                             buk bulunurken çok sevilen    Türk Sanat Müziğinin ezgileri
                             Maraşım ailesi Ramazan’da
                                                        eşliğinde açık büfede; lezzetli if-
                             genişliyor.
                                                        tariyeliklerden, Ege, Akdeniz ve
                                Maraşım ailesinin yeni   Güneydoğu Anadolu’nun zengin mezelerine, etli bamya,
                             ürünü ‘Golf Maraşım Türk   kuru patlıcan dolması ve içli köfteden serin şerbetlere
                             Kahveli-Sade’ Ramazan’la if-
                                                        kadar iştah açıcı seçenekler yer alıyor.
         tar sofralarında yerini almak için gün sayıyor.
                                                           İftar sofralarında
            Metro Türkiye’den el yapımı                    Şef Ömür Akkor imzası
         ekmekler
                                                           Mandarin Oriental Bosphorus,
            Metro Türkiye, Metro Chef                   Istanbul’da Ramazan’ın en özel
         markasıyla sunduğu el yapımı,                  anlarından olan iftar vakitleri, bu
         taze ve yumuşacık hamburger,                   yıl da ünlü Şef Ömür Akkor’un
         sandviç, tost ekmekleri ve la-                 tasarladığı incelikli menülerle
         vaş çeşitleri ile enfes hambur-                misafirlerine ulaşıyor.
         gerlerden soğuk sandviçlere,                      Şef Akkor’un Türk mutfağının
         tostlardan dürümlere tadı da-                  eşsiz lezzetlerini titizlikle derle-
         maklarda kalacak en özel lezzetleri kolayca ve hızla   diği özel iftar menüsü, bu yıl ‘gül’
         yapmanıza olanak sağlıyor.                     temasını işliyor.
            Metro Chef Hamburger ve Sandviç Ekmekleri,     Akkor ve ekibinin Ramazan boyunca Mandarin
         susamlı yapısıyla lezzetin dozunu daha da artırıyor.   Oriental Bosphorus, Istanbul’un mutfağında hazırla-
         Hamburger Ekmekleri, 8’erli ve 10’arlı paketlerde   yacakları birbirinden seçkin lezzetlerden oluşan iftar
         iki farklı boyutta bulabilirsiniz. Sandviç Ekmeği’ne   sofrası, misafirlere eşsiz bir deneyim sunuyor.
         ise 4’erli paketlerde ulaşabilirsiniz.
                                                           Ramazan buluşmalarına
            Eker’den Ramazan’a özel tarif               evsahipliği yapıyor

                       Eker, yoğurdun sofralardan eksik    Grand Hyatt İstanbul, Ramazan’da misafirlerine açık
                     olmadığı Ramazan ayına özel ‘Efsa-  büfe olarak bu aya uygun lezzetler sunuyor. İftar menü-
                     ne Yoğurtlu Balkabaklı ve Kestaneli   sü, Ramazan boyunca 34 Restaurant’ta ayın ruhuna uy-
                               Çorba’ tarifini paylaşıyor.             gun lezzetli seçenekler yer alıyor.
                                 Eker ürünlerini kullana-               Menüde, hünkâr beğendi, imam-
                               rak gurme lezzetler yara-              bayıldı, içli köfte, tavuk mahmudiye ve
                               tan Şef Ekin Doğrusöz’ün               kuzu incik’in  yanı sıra tatlı büfesinde
                               hazırladığı tarif, farklı bir          ise Ramazan sofralarının vazgeçilmezi
                               lezzet deneyimi yaşamak                baklava, şöbiyet, revani, ekmek kadayıfı
                               isteyenlere tavsiye ediliyor.                  ve güllaç gibi şerbetli tatlılar
            Yoğurt, Ramazan ayında değişen yeme içme                          bulunuyor.
         alışkanlıkları karşısında da ihtiyaç duyulan besin                      Leziz menüye Cuma, Cu-
         değerlerini sunuyor. Sıcak veya soğuk yemekle-                       martesi, Pazar günleri Kanun
         rin keyifli bir eşlikçisi olan bu benzersiz lezzet;                   Sanatçısı Sevde Başaran’ın
         hafifliği ve ferahlatıcı özelliği nedeniyle de tercih                  ruhu dinlendirici ezgileri eş-
         ediliyor.                                                            lik ediyor.

         94 KobiEfor Mart 2024
   89   90   91   92   93   94   95   96   97   98   99