Page 94 - KobiEfor Eylül 2023 Sayı 288
P. 94

*,'$   785à=0



          Kahve Dünyası’ndan                              Mövenpick Diyarbakır açılıyor
          lezzetli kuplar
                                                             Accor, Mövenpick’in Diyarbakır’daki ilk şubesi
            Kahve Dünyası’nın tamamıyla kendi üretimi olan,   için Kaya Group ile anlaşma imzaladı.
          katkısız, el yapımı dondurmaları ve taptaze lezzetle-  Accor Premium, Orta ölçekli ve Ekonomi Seg-
          riyle hazırlanan Kupakup çeşitleri, yenilenen reçe-  mentten Sorumlu Orta
          teleriyle dondurma sevenlerin favorisi oluyor.  Doğu, Afrika ve Türkiye
            Kahveli Kupakup, içeriğinde bulunan kahveli ve va-  COO’su Paul Stevens,
          nilyalı dondurma, klasikleşen lezzet kahveli draje ve   “Otelin konumu, iş veya
                                  soğuk espresso ile kahve   turistik amaçlar için mi-
                                  severlerin favorisi oluyor.   safirlere harika bir des-
                                    Kahve Dünyası’nın fa-  tinasyon sunuyor” dedi.
                                  vori dondurma çeşitlerin-  Kaya Group Yönetim Ku-
                                  den Bitter Çikolatalı Don-  rulu Başkanı Şeyhmus “Ya-
                                  durma, Kaymak ve Çilekli   tırımın hem Diyarbakır’ın
                                  dondurmanın, vişne par-  hem de Türkiye’nin cazibesini artırmada önemli etkisi ola-
                                  çalarıyla buluştuğu Kara-  cağını düşünüyoruz” diye konuştu.
                                  orman Meyveli Kupakup,     Mövenpick Otel Müdürü Sercan Altun, şehrin tu-
                                  meyveli lezzetlerden vaz-  rizm çıtasını daha da yükselteceklerini, birçok iş fır-
                                  geçemeyenlerin bitter çi-  satının doğmasına imkân sağlayacaklarını söyledi.
          kolata uyumuyla damağında unutulmaz bir tat bırakıyor.
                                                          ‘Açık Havada Popcorn Kokusu Var’
          Yeni ve canlandıran GODIVA
                                                             Şehrin en iyi etkinliklerinden biri olan ‘Açık Hava-
          CAFE lezzetleri                                 da Popcorn Kokusu Var’ açık hava sineması, FİBA-
            Canlandırıcı tropik meyvelerden ve vazgeçilmez bir   BANK ana sponsor-
          tatlı olan tiramisunun benzersiz dengesinden ilham   luğu ve Anadolu Efes
          alarak tasarlanan yepyeni lezzetler GODIVA CAFE’lerde   Co sponsorluğuyla
                                  müşterilerin beğenisine   Swissôtel The Bosp-
                                  sunuluyor.              horus içerisinde yer
                                    Çikolata severleri Bel-  alan Sultanpark’ta
                                  çika çikolatasından doğan   Eylül ve Ekim ayı bo-
                                  tariflerle tanıştıran GODI-  yunca devam ediyor.
                                  VA, ikonik Cafe lezzetle-  Farklı film zevk-
                                  rine yenilerini ekleyerek   lerine hitap eden, geçmişten günümüze ses geti-
                                  misafirlerine eşsiz tatları   ren, Oscar ödüllü filmler yaz boyunca Swissôtel’in
                                  sunmaya devam ediyor.   1000’den fazla dev ağacı içinde barındıran muhte-
            GODIVA’nın yenilikçi menüleri ve keyifli anlara ev sa-  şem korusu içerisinde gösterime sunuluyor.
          hipliği yapan şık dekorasyonuyla dikkat çeken cafeleri,
          menüsüne eklediği yeni lezzetler ve içecekler ile misa-  Eylül’de Hilton Istanbul
          firlerini ağırlıyor.
                                                          şenleniyor
                                                             Hilton Istanbul Bomonti, The
          Sarelle’den yeni lezzet                         Globe Restaurant’ta İtalyan ma-
                                                          karna ve şarap günleri ile Mek-
            Sarelle, ürün yelpazesine Bitter
                                                          sika yemeklerinden oluşan Tex
         Vegan Fındık Ezmesi’ni de ekledi.
                                                          Mex günleri düzenliyor.
         Vegan üretime uygun özel bir hatta
                                                             Tex Mex Günleri ile Taco’lar,
         üretilen Sarelle Bitter Vegan Fındık
                                                          Burrito’lar ve daha fazlası Globe
         Ezmesi, Haziran ayından itibaren
                                                          Restaurant’ın uzman şefleri tarafından özenle hazırla-
         350 gramlık özel cam kavanozlarda
                                                          nacak ve damağınızda unutulmayacak tatlar bırakacak.
         tüketiciye sunuluyor.
                                                             Otel, 30-31 Eylül’de Oktoberfest konsepti ile misa-
            Sarelle’nin Bitter Vegan Fındık
                                                          firlerini karşılayacak.  The Globe Restaurant terasında
         Ezmesi’nin yanı sıra Kakaolu Fındık
                                                          ve Lobby Lounge’nda, Bavyera tarzı masa örtüleri ve
         Ezmesi, Duo, Fındık Ezmesi ve Şeker İlavesiz Kakaolu
                                                          geleneksel süslemeler yer alacak.
         Fındık Ezmesi çeşitleri de bulunuyor.
         94 KobiEfor (\OÖO
   89   90   91   92   93   94   95   96   97   98   99