Page 94 - KobiEfor Eylül 2023 Sayı 288
P. 94
*,'$ 785à=0
Kahve Dünyası’ndan Mövenpick Diyarbakır açılıyor
lezzetli kuplar
Accor, Mövenpick’in Diyarbakır’daki ilk şubesi
Kahve Dünyası’nın tamamıyla kendi üretimi olan, için Kaya Group ile anlaşma imzaladı.
katkısız, el yapımı dondurmaları ve taptaze lezzetle- Accor Premium, Orta ölçekli ve Ekonomi Seg-
riyle hazırlanan Kupakup çeşitleri, yenilenen reçe- mentten Sorumlu Orta
teleriyle dondurma sevenlerin favorisi oluyor. Doğu, Afrika ve Türkiye
Kahveli Kupakup, içeriğinde bulunan kahveli ve va- COO’su Paul Stevens,
nilyalı dondurma, klasikleşen lezzet kahveli draje ve “Otelin konumu, iş veya
soğuk espresso ile kahve turistik amaçlar için mi-
severlerin favorisi oluyor. safirlere harika bir des-
Kahve Dünyası’nın fa- tinasyon sunuyor” dedi.
vori dondurma çeşitlerin- Kaya Group Yönetim Ku-
den Bitter Çikolatalı Don- rulu Başkanı Şeyhmus “Ya-
durma, Kaymak ve Çilekli tırımın hem Diyarbakır’ın
dondurmanın, vişne par- hem de Türkiye’nin cazibesini artırmada önemli etkisi ola-
çalarıyla buluştuğu Kara- cağını düşünüyoruz” diye konuştu.
orman Meyveli Kupakup, Mövenpick Otel Müdürü Sercan Altun, şehrin tu-
meyveli lezzetlerden vaz- rizm çıtasını daha da yükselteceklerini, birçok iş fır-
geçemeyenlerin bitter çi- satının doğmasına imkân sağlayacaklarını söyledi.
kolata uyumuyla damağında unutulmaz bir tat bırakıyor.
‘Açık Havada Popcorn Kokusu Var’
Yeni ve canlandıran GODIVA
Şehrin en iyi etkinliklerinden biri olan ‘Açık Hava-
CAFE lezzetleri da Popcorn Kokusu Var’ açık hava sineması, FİBA-
Canlandırıcı tropik meyvelerden ve vazgeçilmez bir BANK ana sponsor-
tatlı olan tiramisunun benzersiz dengesinden ilham luğu ve Anadolu Efes
alarak tasarlanan yepyeni lezzetler GODIVA CAFE’lerde Co sponsorluğuyla
müşterilerin beğenisine Swissôtel The Bosp-
sunuluyor. horus içerisinde yer
Çikolata severleri Bel- alan Sultanpark’ta
çika çikolatasından doğan Eylül ve Ekim ayı bo-
tariflerle tanıştıran GODI- yunca devam ediyor.
VA, ikonik Cafe lezzetle- Farklı film zevk-
rine yenilerini ekleyerek lerine hitap eden, geçmişten günümüze ses geti-
misafirlerine eşsiz tatları ren, Oscar ödüllü filmler yaz boyunca Swissôtel’in
sunmaya devam ediyor. 1000’den fazla dev ağacı içinde barındıran muhte-
GODIVA’nın yenilikçi menüleri ve keyifli anlara ev sa- şem korusu içerisinde gösterime sunuluyor.
hipliği yapan şık dekorasyonuyla dikkat çeken cafeleri,
menüsüne eklediği yeni lezzetler ve içecekler ile misa- Eylül’de Hilton Istanbul
firlerini ağırlıyor.
şenleniyor
Hilton Istanbul Bomonti, The
Sarelle’den yeni lezzet Globe Restaurant’ta İtalyan ma-
karna ve şarap günleri ile Mek-
Sarelle, ürün yelpazesine Bitter
sika yemeklerinden oluşan Tex
Vegan Fındık Ezmesi’ni de ekledi.
Mex günleri düzenliyor.
Vegan üretime uygun özel bir hatta
Tex Mex Günleri ile Taco’lar,
üretilen Sarelle Bitter Vegan Fındık
Burrito’lar ve daha fazlası Globe
Ezmesi, Haziran ayından itibaren
Restaurant’ın uzman şefleri tarafından özenle hazırla-
350 gramlık özel cam kavanozlarda
nacak ve damağınızda unutulmayacak tatlar bırakacak.
tüketiciye sunuluyor.
Otel, 30-31 Eylül’de Oktoberfest konsepti ile misa-
Sarelle’nin Bitter Vegan Fındık
firlerini karşılayacak. The Globe Restaurant terasında
Ezmesi’nin yanı sıra Kakaolu Fındık
ve Lobby Lounge’nda, Bavyera tarzı masa örtüleri ve
Ezmesi, Duo, Fındık Ezmesi ve Şeker İlavesiz Kakaolu
geleneksel süslemeler yer alacak.
Fındık Ezmesi çeşitleri de bulunuyor.
94 KobiEfor (\OÖO