Page 94 - KobiEfor Haziran 2023 Sayı 285
P. 94
*,'$ 785à=0
Vakko L’Atelier Zorlu Center’da
Türkiye’nin en sıra dışı butik
Vakko’nun yaşam tarzını gastronomiye yansıtan Vak- oteli açıldı
ko L’Atelier, Zorlu Center’da ka-
pılarını açtı. Vakko L’Atelier, özel Göcek kıyısına sadece
reçeteleri ile Fransız mutfağının 12 kilometre uzakta, or-
eşsiz tatlarını gün boyu misafir- man denizleri içinde ko-
leriyle buluşturuyor. numlanan Izz Getaway 18
Minik atıştırmalıkların yanı toprak oda, 8 özel havuzlu
sıra geleneksel çay sanatının villa, Yiğit Cumalıoğlu’nun
en güzel örnekleri günlük ritü- başında olduğu Gaze Res-
ellerin bir parçası oluyor. Kahve taurant, bakery salonu, at
çeşitleri de Vakko L’Atelier’in ay- çiftliği, spa merkezi, tarım
rıcalıkları arasında yer alıyor. alanları, sanat atölyesi gibi
Vakko L’Atelier Zorlu Center’da çikolata ve pasta çok sayıda özelliği barındı-
çeşitleriyle de ön plana çıkıyor. ran otel, misafirlerine farklı bir deneyim sunuyor.
Izz Getaway’in Kurucusu Asım Çavuşoğlu, “Zama-
nın ötesinde bir mekan ve atmosfer var burada” dedi.
GODIVA’dan bayram mutluluğu
GODIVA, muhteşem lezzetlerini bir araya getirdiği Keyifli ve lezzetli Babalar Günü
Bayram Koleksiyonu ile mutluluğu paylaşmanın en hari- Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, Babalar
ka yolunu sunuyor. Günü’nde babalarına kendini özel hissettirmek iste-
Bayram Koleksiyonu’nda, klasikten vazgeçemeyenler yen herkese farklı seçenekler sunuyor.
için geleneksel madlen çikolataların eşsiz lezzetini sunan Önce SPA’da keyifli vakit geçirmelerine yardımcı
Finesse Koleksiyonu, seçkin olurken, MO Brunch ile benzersiz bir gastronomi yol-
tatlardan Trüf Koleksiyo- culuğuna çıkarıyor.
nu ve Belçika pralinlerinin Deniz ürünlerinden tatlı istasyonlarına, Ege’nin taze
bir arada bulunduğu iko- kokusunu getiren zeytinyağlılardan mezelere, Somon
nik Gold Koleksiyonu öne Wellington, risotto, sushi, Creme Brulee gibi dünya lez-
çıkıyor. Napoliten, domes, zetlerinin yanı sıra geleneksel Türk mutfağından döner,
madlen çikolata ve pralin- meze ve tatlı çeşitleri bir arada sunuluyor.
lerden oluşan hediye alter-
natifleriyle her zevke uygun zengin ürün seçkisi sunan
GODIVA, farklı hediye seçenekleri arayan çikolata severle-
rin favorisi olmaya devam ediyor.
Lezzetin PizzaLazza Hali:
LezzetZa
Şanlıurfa’nın ilk uluslararası
PizzaLazza, yenilikçi ürünü LezzetZa’yı tüketicile-
riyle buluşturdu. Lezzetin PizzaLazza hali LezzetZa’lar, beş yıldızlı oteli
çeşitlilik ve yenilik arayan pizza severlere 6 farklı se- Tarihi Şanlıurfa merkezine çok yakın konumda
çenek sunuyor. bulunan ve Vimsa Grup yatırımıyla açılan DoubleTree
Sebze ağırlıklı beslen- by Hilton Şanlıurfa, misafirlerini ağırlamaya başladı.
meyi tercih edenler için 17’si süit toplam 190 misafir odası, 1.150 kişi-
hazırlanan LezzetZa ‘Seb- lik kapasiteye sahip top-
ze Seven’ yeşil biber, do- lantı ve etkinlik alanları,
mates, siyah zeytin, man- 1.600 m²’lik spa ve sağlık
tar içeriğiyle sunulurken; merkezi, Şanlıurfa’nın ilk
pizza mutfağının en sevi- BigChefs restoranı ve lo-
len üçlüsü sosis, mantar, mısır, LezzetZa ‘Favori Üçlü’ bisindeki Starbucks kö-
için bir araya geliyor. şesi ile otel, Güneydoğu
Sucuk olsun benim olsun diyenler, sucuk ve mısırla Anadolu Bölgesi’nin en
hazırlanan LezzetZa ‘Sucuk Mısır Partisi’, zeytin ister yeni ve en üst sınıf oteli
diyenler için de siyah zeytin, salam, mısır ve mantarla olarak öne çıkıyor.
LezzetZa ‘Keyfim’ seçeneğinde buluşuyor.
94 KobiEfor Haziran 2023