Page 118 - KobiEfor Nisan 2022
P. 118
*,'$ 785à=0
Tuğra’da iftara özel lezzetler
Four Seasons Hotel Bosphorus’da
Çırağan Sarayı’nın birinci
katında yer alan Tuğra Res- özlenen iftar sofraları
toran, Ramazan dönemine Four Seasons Hotel Bosphorus, iftar sofraları için
özel hazırladığı benzersiz iftar bu yıl konuklarını
menüsü ile konuklarını lezzet gelenekselleşen ve
şölenine davet ediyor. özlenen açık büfesi
Taptaze sıcacık Ramazan ile bir araya getiriyor.
pideleri, birbirinden leziz ge- AQUA’nın fasıl gru-
leneksel iftariyelikler, erken bu eşliğinde sunacağı
hasat zeytinyağı ile hazırlan- Osmanlı konseptli
mış zeytinyağlı lezzetler, ma- açık büfesinde, ge-
sada özel sunumla servis edilen çorba çeşitleri, leziz niş ve leziz meze çeşitleri, soğuk lezzetlerden oluşan
ara sıcaklar, ana yemek seçenekleri ve onlara eşlik büfesi, ızgara çeşitleri, döner gibi sevilen ve Ramazan
eden Osmanlı şerbetleri gerçek bir iftar ziyafeti için ayının olmazsa olmaz tatları yer alıyor. Executive
konuklarını bekliyor. Chef Görkem Özkan ve ekibi tarafından hazırla-
nan lezzetlere lokum, lokma, Osmanlı macunu
Hatay’ın lezzetleri BigChefs ile gibi Osmanlı döneminin geleneksel ruhunu yan-
sıtan tatlılar eşlik ediyor.
dünyaya açılıyor
UNESCO Dünya Mirası Dedeman’da sömestir tatili keyfi
Listesi’ne giren illeri destek-
Dedeman Hotels & Resorts International, doğa ve
leme kararı alan BigChefs,
tarih tutkunu misafirlerine Park Dedeman Denizli ve
medeniyetler beşiği Hatay’ın
Park Dedeman Eskişehir otellerinde keyifli bir ikinci
özgün lezzetlerini dünyaya
yarıyıl tatili fırsatı sunuyor.
tattıracak.
Park Dedeman Denizli, aile-
Hatay Büyükşehir Bele-
leriyle konaklayacak 0-12 yaş
diyesi işbirliğiyle geliştirilen
çocukları ücretsiz ağırlayacak.
projede, 600’ün üzerinde Ha-
Park Dedeman Es-
tay lezzeti arasından seçilen
kişehir, 8-17 Nisan ara-
tatlar, BigChefs yorumuyla
sında minimum 2 gece
2022 ilkbahar-yaz menüsün-
konaklama yapan tüm
de yer alacak. Projeyle hem gastronomi kültürümüzün
misafirlerine Eskişehir
bilinirliğinin artırılmasına hem de yerli üreticilere des-
Büyükşehir Belediyesi
tek olunacak.
Hayvanat Bahçesi’ne üc-
retsiz giriş bileti veriyor.
Ramazan sofralarının
değişmeyen lezzeti Amasya’ya Hilton Garden Inn
Ramazan sofralarının 1986’dan bu yana değiş- geliyor
meyen lezzeti Polonez, her damak zevkine hitap
eden çeşitliliğiyle bu yıl Hilton Garden
da sofraların baş köşe- Inn Amasya, ha-
sinde yer alıyor. lihazırda faaliyet
İftar ve sahur menüle- gösteren ve ge-
rinin doyurucu lezzetleri liştirme aşama-
sucuk, pastırma ve füme sında 20’den fazla tesisi bulunan Hilton Garden Inn
ürünler, zengin protein markasının portföyüne katılıyor. 2024 yılında açıl-
ve yüksek besin değerle- ması beklenen Hilton Garden Inn Amasya, şehrin
riyle Ramazan’ın en çok ilk uluslararası markalı oteli olacak.
tercih edilen lezzetlerin- Hilton Türkiye Yatırım Yönetici Direktörü Tuğrul
den. Gluten içermeyen Temel, “Hilton Garden Inn Amasya, konumu ve ta-
Polonez lezzetlerini çölyak hastaları ve gluten diyeti ya- rihiyle ünlü bu destinasyonu ziyaret eden konukla-
panlar, Ramazan’da da rahatlıkla tüketebiliyor. ra olağanüstü bir hizmet sunacak” dedi.
118 KobiEfor Nisan 2022