Page 118 - KobiEfor Nisan 2022
P. 118

*,'$ 785à=0



          Tuğra’da iftara özel lezzetler
                                                          Four Seasons Hotel Bosphorus’da
            Çırağan Sarayı’nın birinci
          katında yer alan Tuğra Res-                     özlenen iftar sofraları
          toran, Ramazan dönemine                            Four Seasons Hotel Bosphorus, iftar sofraları için
          özel hazırladığı benzersiz iftar                bu yıl konuklarını
          menüsü ile konuklarını lezzet                   gelenekselleşen ve
          şölenine davet ediyor.                          özlenen açık büfesi
            Taptaze sıcacık Ramazan                       ile bir araya getiriyor.
          pideleri, birbirinden leziz ge-                    AQUA’nın fasıl gru-
          leneksel iftariyelikler, erken                  bu eşliğinde sunacağı
          hasat zeytinyağı ile hazırlan-                  Osmanlı konseptli
          mış zeytinyağlı lezzetler, ma-                  açık büfesinde, ge-
          sada özel sunumla servis edilen çorba çeşitleri, leziz   niş ve leziz meze çeşitleri, soğuk lezzetlerden oluşan
          ara sıcaklar, ana yemek seçenekleri ve onlara eşlik   büfesi, ızgara çeşitleri, döner gibi sevilen ve Ramazan
          eden Osmanlı şerbetleri gerçek bir iftar ziyafeti için   ayının olmazsa olmaz tatları yer alıyor. Executive
          konuklarını bekliyor.                           Chef Görkem Özkan ve ekibi tarafından hazırla-
                                                          nan lezzetlere lokum, lokma, Osmanlı macunu
          Hatay’ın lezzetleri BigChefs ile                gibi Osmanlı döneminin geleneksel ruhunu yan-
                                                          sıtan tatlılar eşlik ediyor.
          dünyaya açılıyor
                                UNESCO Dünya Mirası  Dedeman’da sömestir tatili keyfi
                              Listesi’ne giren illeri destek-
                                                             Dedeman Hotels & Resorts International, doğa ve
                              leme kararı alan BigChefs,
                                                          tarih tutkunu misafirlerine Park Dedeman Denizli ve
                              medeniyetler beşiği Hatay’ın
                                                          Park Dedeman Eskişehir otellerinde keyifli bir ikinci
                              özgün lezzetlerini dünyaya
                                                                             yarıyıl tatili fırsatı sunuyor.
                              tattıracak.
                                                                               Park Dedeman Denizli, aile-
                                Hatay Büyükşehir Bele-
                                                                             leriyle konaklayacak 0-12 yaş
                              diyesi işbirliğiyle geliştirilen
                                                                             çocukları ücretsiz ağırlayacak.
                              projede, 600’ün üzerinde Ha-
                                                                                    Park Dedeman Es-
                              tay lezzeti arasından seçilen
                                                                                  kişehir, 8-17 Nisan ara-
                              tatlar, BigChefs yorumuyla
                                                                                  sında minimum 2 gece
                              2022 ilkbahar-yaz menüsün-
                                                                                  konaklama yapan tüm
          de yer alacak. Projeyle hem gastronomi kültürümüzün
                                                                                  misafirlerine Eskişehir
          bilinirliğinin artırılmasına hem de yerli üreticilere des-
                                                                                  Büyükşehir  Belediyesi
          tek olunacak.
                                                                                  Hayvanat Bahçesi’ne üc-
                                                                                  retsiz giriş bileti veriyor.
          Ramazan sofralarının
          değişmeyen lezzeti                              Amasya’ya Hilton Garden Inn
            Ramazan sofralarının 1986’dan bu yana değiş-  geliyor
          meyen lezzeti Polonez, her damak zevkine hitap
          eden çeşitliliğiyle bu yıl                         Hilton Garden
          da sofraların baş köşe-                         Inn Amasya, ha-
          sinde yer alıyor.                               lihazırda faaliyet
            İftar ve sahur menüle-                        gösteren ve ge-
          rinin doyurucu lezzetleri                       liştirme aşama-
          sucuk, pastırma ve füme                         sında 20’den fazla tesisi bulunan Hilton Garden Inn
          ürünler, zengin protein                         markasının portföyüne katılıyor. 2024 yılında açıl-
          ve yüksek besin değerle-                        ması beklenen Hilton Garden Inn Amasya, şehrin
          riyle Ramazan’ın en çok                         ilk uluslararası markalı oteli olacak.
          tercih edilen lezzetlerin-                         Hilton Türkiye Yatırım Yönetici Direktörü Tuğrul
          den. Gluten içermeyen                           Temel, “Hilton Garden Inn Amasya, konumu ve ta-
          Polonez lezzetlerini çölyak hastaları ve gluten diyeti ya-  rihiyle ünlü bu destinasyonu ziyaret eden konukla-
          panlar, Ramazan’da da rahatlıkla tüketebiliyor.  ra olağanüstü bir hizmet sunacak” dedi.

         118 KobiEfor Nisan 2022
   113   114   115   116   117   118   119   120   121   122   123