Page 94 - KobiEfor Ekim 2022
P. 94

*,'$ 785à=0



          Pınar Süt’e, Almanya’dan ödül
                                                          Denize karşı rüya gibi bir düğün
                                 Pınar Labne ve Pınar Süz-
                                                             İstanbul Bakırköy’de panoramik deniz manza-
                               me Peynir, Deutsche Land-
                                                          rasına sahip Hilton İs-
                               wirtschafts-Gesellschaft (Al-
                                                          tanbul Bakırköy, davet
                               man Tarım Topluluğu-DLG)
                                                          alanları ve deneyimli
                               tarafından ödüllendirildi. Ödül
                                                          servis ekibiyle en özel
                               kapsamında Pınar Labne 180g
                                                          gününüzü unutulmaz
                               ve Pınar Süzme Peynir 500g
                                                          kılmak ve rüya gibi bir
                               tüm kategorilerde tam puan
                                                          düğün yaşatmak için
                               alarak 2 altın madalya kazandı.
                                                          sizleri bekliyor.
                                 Bunun yanı sıra Pınar Lab-
                                                             Panoramik deniz manzarası ve 440 metrekarelik
                               ne, Almanya, Avusturya, Bel-
                                                          alanıyla Marmara Salonu; 1215 metrekarelik alana,
                               çika, İsviçre, Hırvatistan‘dan
                                                          6 metre yüksekliğe ve 1500 kişi  kapasiteye sahip
                               toplam 21 üreticinin 57 ürünle
                                                          şehrin en büyük salonlarından Grand Balo Salonu
                               katıldığı Internationale DLG-
                                                          ve 500 kişi kapasiteli 800 metrekarelik yeşil alandaki
                               Prüfung Spezial Käse-Theke
                                                          Bahçe alanlarıyla keyifli ve konforlu bir akşam va-
                               (Uluslararası Özel Tatlar Ödü-
                                                          dediyor.
          lü) kapsamında üçüncü oldu.
          Ersu sebze suları Uzakdoğu’da                   Wish More Hotel
                                                          Şişli kapılarını açtı
            Avrupa, ABD ve Kanada başta olmak üzere
          Dünya’nın dört bir yanına meyve suyu ihracatı yapan   Wish More Hotel Grubu’nun
          Akman Holding, yönünü Uzakdoğu’ya çevirdi.      ikinci oteli olan Wish More Hotel
            Ersu, sağlıklı gıda trendiyle beraber sebze   Şişli kapılarını misafirlerine açtı.
          sularıyla da Japonya, Tayland, Yeni Zelanda        Otelde, sanat eserleri, fonk-
          ve Avustralya’da adından söz ettiriyor.         siyonel ve lüks oda seçenekleri,
            Akman Holding Yönetim                         leziz yemekler ve birbi-
          Kurulu Başkanı Ali Ak-                          rinden eşsiz deneyimler
          man, 50’den fazla ülkeye                        misafirleri bekliyor.
          ihracat gerçekleştirdikle-                         Misafirleri kendilerini
          rini söyledi.                                   adeta evlerinde hisse-
                                                          debilecekleri fonksiyonel
          Hem içerik hem de ambalajları                   oda seçeneklerinin yanı
                                                          sıra gastronomi ve sanat anlamında da farklı de-
          yenilendi                                       neyimler bekliyor.
            Tamek, ketçap ve mayonez ürünlerinin hem içe-
          riklerini hem de ambalaj tasarımlarını yeniledi. Yeni   Madhu’s şimdi Türkiye’de
          formülleri ile tatları geliştirilen Tamek Ketçap ve
          Mayonez, bundan böyle daha az plastik içeren, geri                     İngiliz Kraliyet Sarayı’nda-
                                     dönüştürülebilir,                        ki davetlerde yıllardır menü-
                                     şeffaf ambalajların-                     leri hazırlayan, Londra’nın en
                                     da lezzet severlerle                     ünlü ve lüks lokasyonlarında
                                     buluşacak.                               bulunan Hint restoran zinciri
                                       Tatları geliştirilen                   Madhu’s, yurt dışındaki ilk lo-
                                     ketçap ve mayonez-                       kasyonunu İstanbul Swissôtel
                                     de daha önce kulla-                      The Bosphorus’da açtı.
                                     nılan renkli ve kalın                       Madhu’s, diğer şubelerin-
                                     plastik şişelerin ye-                    den farksız olarak İstanbul’da
                                     rini daha az plastik                     da Group Executive Chef
                                     içeren şeffaf amba-                      Amaardeep Anand’ın hazır-
                                     lajlar aldı.         ladığı menüsü, etkileyici sunumları, görkemli deko-
            Yüzde 100 geri dönüştürülebilir ve sürdürülebilir   rasyonu ve yerel müziklerle sunulan Hint gösterileriy-
          yeni ambalajlarda, eski ambalajlara kıyasla yüzde 25’e   le markanın ün yapmış hem modern hem geleneksel
          varan oranlarda daha az plastik kullanımı sağlandı.   çizgide konseptine sonuna kadar sadık kalıyor.

         94 KobiEfor Ekim 2022
   89   90   91   92   93   94   95   96   97   98   99