Page 94 - KobiEfor Ekim 2022
P. 94
*,'$ 785à=0
Pınar Süt’e, Almanya’dan ödül
Denize karşı rüya gibi bir düğün
Pınar Labne ve Pınar Süz-
İstanbul Bakırköy’de panoramik deniz manza-
me Peynir, Deutsche Land-
rasına sahip Hilton İs-
wirtschafts-Gesellschaft (Al-
tanbul Bakırköy, davet
man Tarım Topluluğu-DLG)
alanları ve deneyimli
tarafından ödüllendirildi. Ödül
servis ekibiyle en özel
kapsamında Pınar Labne 180g
gününüzü unutulmaz
ve Pınar Süzme Peynir 500g
kılmak ve rüya gibi bir
tüm kategorilerde tam puan
düğün yaşatmak için
alarak 2 altın madalya kazandı.
sizleri bekliyor.
Bunun yanı sıra Pınar Lab-
Panoramik deniz manzarası ve 440 metrekarelik
ne, Almanya, Avusturya, Bel-
alanıyla Marmara Salonu; 1215 metrekarelik alana,
çika, İsviçre, Hırvatistan‘dan
6 metre yüksekliğe ve 1500 kişi kapasiteye sahip
toplam 21 üreticinin 57 ürünle
şehrin en büyük salonlarından Grand Balo Salonu
katıldığı Internationale DLG-
ve 500 kişi kapasiteli 800 metrekarelik yeşil alandaki
Prüfung Spezial Käse-Theke
Bahçe alanlarıyla keyifli ve konforlu bir akşam va-
(Uluslararası Özel Tatlar Ödü-
dediyor.
lü) kapsamında üçüncü oldu.
Ersu sebze suları Uzakdoğu’da Wish More Hotel
Şişli kapılarını açtı
Avrupa, ABD ve Kanada başta olmak üzere
Dünya’nın dört bir yanına meyve suyu ihracatı yapan Wish More Hotel Grubu’nun
Akman Holding, yönünü Uzakdoğu’ya çevirdi. ikinci oteli olan Wish More Hotel
Ersu, sağlıklı gıda trendiyle beraber sebze Şişli kapılarını misafirlerine açtı.
sularıyla da Japonya, Tayland, Yeni Zelanda Otelde, sanat eserleri, fonk-
ve Avustralya’da adından söz ettiriyor. siyonel ve lüks oda seçenekleri,
Akman Holding Yönetim leziz yemekler ve birbi-
Kurulu Başkanı Ali Ak- rinden eşsiz deneyimler
man, 50’den fazla ülkeye misafirleri bekliyor.
ihracat gerçekleştirdikle- Misafirleri kendilerini
rini söyledi. adeta evlerinde hisse-
debilecekleri fonksiyonel
Hem içerik hem de ambalajları oda seçeneklerinin yanı
sıra gastronomi ve sanat anlamında da farklı de-
yenilendi neyimler bekliyor.
Tamek, ketçap ve mayonez ürünlerinin hem içe-
riklerini hem de ambalaj tasarımlarını yeniledi. Yeni Madhu’s şimdi Türkiye’de
formülleri ile tatları geliştirilen Tamek Ketçap ve
Mayonez, bundan böyle daha az plastik içeren, geri İngiliz Kraliyet Sarayı’nda-
dönüştürülebilir, ki davetlerde yıllardır menü-
şeffaf ambalajların- leri hazırlayan, Londra’nın en
da lezzet severlerle ünlü ve lüks lokasyonlarında
buluşacak. bulunan Hint restoran zinciri
Tatları geliştirilen Madhu’s, yurt dışındaki ilk lo-
ketçap ve mayonez- kasyonunu İstanbul Swissôtel
de daha önce kulla- The Bosphorus’da açtı.
nılan renkli ve kalın Madhu’s, diğer şubelerin-
plastik şişelerin ye- den farksız olarak İstanbul’da
rini daha az plastik da Group Executive Chef
içeren şeffaf amba- Amaardeep Anand’ın hazır-
lajlar aldı. ladığı menüsü, etkileyici sunumları, görkemli deko-
Yüzde 100 geri dönüştürülebilir ve sürdürülebilir rasyonu ve yerel müziklerle sunulan Hint gösterileriy-
yeni ambalajlarda, eski ambalajlara kıyasla yüzde 25’e le markanın ün yapmış hem modern hem geleneksel
varan oranlarda daha az plastik kullanımı sağlandı. çizgide konseptine sonuna kadar sadık kalıyor.
94 KobiEfor Ekim 2022