Page 118 - KobiEfor_Temmuz_2020
P. 118

GIDA/TUR‹ZM



          “Divan demek, güven demek”                       Hilton Türkiye’deki

            Otel, restoran, etkinlik alanları, pastane ve fı-  büyümesine devam ediyor
          rınlarında artırılmış hijyen ve güvenlik kurallarını  Hilton (NYSE: HLT)
          uygulayan Divan Grubu, 15 Haziran’da Divan İstan-  Türkiye’de 4 yeni otel
          bul Elmadağ, Divan İstanbul City ve Divan Bodrum  açacağını duyurdu.
          otellerinde misafirlerini ağırlamaya başladı.      Oteller üst segment-
            Sosyal mesafe kurallarına göre oturma düzen-   te DoubleTree by Hilton
                                leri yeniden tasarlanan    ve orta segmentte de Hampton by Hilton ve Hilton
                                Divan lezzetlerinin vaz-   Garden Inn markalarıyla faaliyet gösterecek.
                                geçilmez adresleri; res-     DoubleTree by Hilton Şanlıurfa,  Hilton Garden
                                toran ve pastanelerse      Inn Balikesir, Hampton by Hilton Çerkezköy’ün
                                Haziran başı itibarıyla    2022’de, Hampton by Hilton İstanbul Arnavut-
                                hizmet vermeye başladı.
                        Divan Grubu Genel Müdürü Murat     köy’ün 2023’te açılması planlanıyor.
                      Tomruk; “yeni normal”de otel, resto-
                      ran ve pastanelerinde tüm önlemleri  Limak Otelleri’nden
                Murat  almış olarak, misafirlerine  güvenilir  ‘Hijyen Manifestosu’
              Tomruk  bir deneyim sunacaklarını söyledi.     Limak International Hotels & Resorts Grubu,
                                                           Türkiye ve Kıbrıs’taki toplam 8 otelde uygulanan
          Kaşıbeyaz Lezzet Grubu,                          standartlara ilaveten pandemi sürecinde yaşana-
                                                           bilecek olası salgın risklerine karşı hijyen ve te-
          kebap tutkunlarını bekliyor
                                                           mizlik önlemlerini artırdı.
            Yeme içme sektörünün en bü-                      Salgına karşı “Hijyen Manifestosu” yayınlayan
          yük oyuncularından Kaşıbeyaz, 7                  Grup, misafirlerine tatilleri-
          şubesi, Satır Arası ve Baklava                   nin başlangıcından sonuna
          Shop’larıyla 1 Haziran itibarıyla                kadar huzurlu ve sağlıklı bir
          hizmet vermeye devam ediyor.                     tatil sözü veriyor.
            Üst düzey hijyen önlemlerinin                     Limak Turizm Grubu Ko-
          alındığı Kaşıbeyazlarda tüm şube                 ordinatörü Kaan Kavaloğlu, aldıkları
          girişlerinde misafirler dezenfek-                tüm önlemlerin misafirlerinin, perso-
          tanlarla temizleniyor, masalarda-                nellerinin ve tüm toplumun sağlını ko-
                                                                                                  Kaan
          ki özel düzenekle sosyal mesafe                  rumayı hedeflediğini söyledi.      Kavaloğlu
          de sağlandı.
            Kaşıbeyaz Lezzet Grubu Yönetim                 Dedeman Turizm Grubu’ndan
          Kurulu Başkan Vekili Murat Kaşıbeyaz,            Güvende Kal Manifestosu
          yeni yatırımları Satır Arası ile bu yıl
          franchise yoluyla 20 şube açmayı plan-  Murat      Koronavirüs pandemi dönemi için “Güvende
                                              Kaşıbeyaz
          ladıklarını açıkladı.                            Kal” manifestosu hazırlayan Türk turizminin ilk
                                                           uluslararası otel zinciri Dedeman Turizm Grubu,
          Pürsu’ya ‘Üstün Lezzet Ödülü’                               otellerin açılış tarihlerini açıkladı.
                                                                        2’si yurtdışında toplam 17 oteli ile
            Koç Topluluğu markalarından Pürsu, dünyaca                Dedeman Turizm Grubu, hazırladığı
          ünlü Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü (iTQi) ta-        manifesto ile misafirlerinin ve çalı-
          rafından ödüle layık görüldü. Uluslararası alanda           şanlarının sağlığı için gerekli tüm
          söz sahibi yeme içme uzmanlarından oluşan jürinin           önlemleri hayata geçirecek.
          değerlendirmesiyle  Pürsu’nun Uludağ ve Nazilli               Dedeman Turizm Grubu Yönetim
          kaynağında üretilen tüm ürün-                               Kurulu Başkanı Banu Dedeman,
          leri “Dikkat Çeken Tat, Üstün                               “Yeni normal; eskiye dönüş değil,
          Lezzet Ödülü” kategorisinde                                 değişim ve dönüşümün kaçınılmaz
          ödüllendirildi.                                             olduğu yeni bir dönem olacak” dedi
            Pürsu, Türkiye’nin en güve-                    Banu       ve Dedeman Bostancı, Dedeman
          nilir doğal kaynaklarında, hij-                  Dedeman    Konya Hotel & Convention Center ve
          yenik koşullarda el değmeden                     Dedeman Şanlıurfa otellerinin 1 Haziran itibariy-
          ürettiği suları 2011’den bu ya-                  le hizmet vermeye başladığını aktardı.
          na tüketiciyle buluşturuyor.

          118 KobiEfor Temmuz 2020
   113   114   115   116   117   118   119   120   121   122   123