Page 133 - KobiEfor_Mayis_2018
P. 133

GIDA/TUR‹ZM














                                                             MGallery, Türkiye’deki ilk

            Ramazan’›n geleneksel                            otelini ‹stanbul Karaköy’de açt›
            lezzetleri Carême                                  Türk turizm sektörü, Avrupa’n›n en büyük otel
                                                             zinciri AccorHotels çat›s› alt›nda yeni bir otel daha
            Restaurant’ta                                    kazand›. MGallery otel koleksiyonunun Türkiye’deki
                                                             ilk örne¤i olan “The Galata ‹stanbul Hotel MGallery
              Geleneksel Türk ve Osmanl›
                                                             by Sofitel” Karaköy’de 180 y›ll›k tarihi binada aç›ld›.
           mutfa¤›n›n birbirinden özel lez-
                                                             AccorHotels Ülke Genel Müdürü Murat Kadaifçio¤-
           zetlerini Ramazan ay› için ha-
                                                             lu, “5’i önümüzdeki y›l olmak üzere 2023’e kadar
           z›rlayan ve  Wyndham Grand ‹s-
                                                             100 otel say›s›na ulaflmay› hedefliyoruz” dedi.
           tanbul Levent bünyesinde hiz-
           met veren Carême Restaurant,
           düzenleyece¤i aç›k büfe kon-                      Shangri-La Bosphorus,
           septi ile iftar buluflmalar›n›n                    ‹stanbul’da iftar zaman›
           vazgeçilmezi olma iddias›nda.
                                                               Muhteflem bo¤az manzaras›yla Shangri-La
           ‘Yupo Çokojelo’ flimdi de                          Bosphorus, ‹stanbul; bu Ramazan da misafirlerini
                                                             IST TOO Restorant’›n her damak tad›na hitap eden,
                             Hindistan cevizli                                    zengin iftar menüsüyle

                                                                                  a¤›rl›yor. Lezzet tutkunla-
                                 Portakall› ve bö¤ürtlenli
                                                                                  r›n›, uluslararas› gurme
                              çeflitleriyle Ülker Yupo Çokoje-                     kültürlerin farkl› tatlar› ile
                             lo, flimdi de Ülker Çikolatas›
                                                                                  buluflturan IST TOO’nun
                            kapl› eflsiz yumuflak flekerini Hin-
                                                                                  Ramazan’a özel haz›rlad›-
                          distan Cevizi aromas› ile birlefltirdi.
                                                                                  ¤› iftar büfesinde, çorba
                         Türkiye’nin ilk çikolata kapl› Jelly
                                                                                  çeflitlerinden zeytinya¤l›-
                        flekerlemesi olan Yupo Çokojelo, s›-                       lara, pidelerden et yemek-
                       n›rl› say›da üretilen Hindistan Cevizli
                                                                                  lerine kadar sofralara lez-
                      yeni ürünü ile bu kez çocuklar›n oldu¤u
                                                                                  zet katan birçok seçenek
            kadar yetiflkinlerin de favorisi olmaya aday.
                                                                                  yer al›yor.
           K›z›lderililer’in sa¤l›k iksiri
           Aronya, Vitaronia ile Türkiye’de                  Grand Hyatt ‹stanbul’dan
                                                             Anneler Günü’ne özel
                           Türkiye’ye yeni ürünler ve teknolo-
                         jiler sunmak üzere 2000’de kurulan  ‘Barbekülü Brunch’
                         Nanotech Grup, sa¤l›k dolu özellik-
                                                               Grand Hyatt Istanbul,
                         leriyle öne ç›kan Aronya’y› Türki-  34 Restoran›’n›nda An-
                       ye’yle tan›flt›rd› ve Vitaronia Meyve Suyu  neler Günü’ne özel “Bar-
                 ile pazara sundu. Sa¤l›kl› Beslenme ve Yaflam  bekülü Brunch” menüsü
           Uzman› Dr. Ender Saraç, mor meyvelerin ol-        haz›rlad›. Tar›k Sezer ve
           dukça yüksek antioksidan kapasiteleriyle sa¤-
                                                             orkestras›n›n efllik ede-
           l›k saçt›klar›n›, Vitaronia meyve suyu-           ce¤i brunch ile Grand
           nun elde edildi¤i yeni nesil yaflam                Hyatt Istanbul, anneler
           meyvesi Aronya’n›n da yüksek                      için sürpriz hediyeler, indirimler ve workshoplar›n
           oranda antioksidan içeren bir                     yan› s›ra unutulmayacak bir gün vadediyor.
           meyve oldu¤unu söyledi.

                                                                                    May›s 2018 KobiEfor 133
   128   129   130   131   132   133   134   135   136   137   138