Page 133 - KobiEfor_Mayis_2018
P. 133
GIDA/TUR‹ZM
MGallery, Türkiye’deki ilk
Ramazan’›n geleneksel otelini ‹stanbul Karaköy’de açt›
lezzetleri Carême Türk turizm sektörü, Avrupa’n›n en büyük otel
zinciri AccorHotels çat›s› alt›nda yeni bir otel daha
Restaurant’ta kazand›. MGallery otel koleksiyonunun Türkiye’deki
ilk örne¤i olan “The Galata ‹stanbul Hotel MGallery
Geleneksel Türk ve Osmanl›
by Sofitel” Karaköy’de 180 y›ll›k tarihi binada aç›ld›.
mutfa¤›n›n birbirinden özel lez-
AccorHotels Ülke Genel Müdürü Murat Kadaifçio¤-
zetlerini Ramazan ay› için ha-
lu, “5’i önümüzdeki y›l olmak üzere 2023’e kadar
z›rlayan ve Wyndham Grand ‹s-
100 otel say›s›na ulaflmay› hedefliyoruz” dedi.
tanbul Levent bünyesinde hiz-
met veren Carême Restaurant,
düzenleyece¤i aç›k büfe kon- Shangri-La Bosphorus,
septi ile iftar buluflmalar›n›n ‹stanbul’da iftar zaman›
vazgeçilmezi olma iddias›nda.
Muhteflem bo¤az manzaras›yla Shangri-La
‘Yupo Çokojelo’ flimdi de Bosphorus, ‹stanbul; bu Ramazan da misafirlerini
IST TOO Restorant’›n her damak tad›na hitap eden,
Hindistan cevizli zengin iftar menüsüyle
a¤›rl›yor. Lezzet tutkunla-
Portakall› ve bö¤ürtlenli
r›n›, uluslararas› gurme
çeflitleriyle Ülker Yupo Çokoje- kültürlerin farkl› tatlar› ile
lo, flimdi de Ülker Çikolatas›
buluflturan IST TOO’nun
kapl› eflsiz yumuflak flekerini Hin-
Ramazan’a özel haz›rlad›-
distan Cevizi aromas› ile birlefltirdi.
¤› iftar büfesinde, çorba
Türkiye’nin ilk çikolata kapl› Jelly
çeflitlerinden zeytinya¤l›-
flekerlemesi olan Yupo Çokojelo, s›- lara, pidelerden et yemek-
n›rl› say›da üretilen Hindistan Cevizli
lerine kadar sofralara lez-
yeni ürünü ile bu kez çocuklar›n oldu¤u
zet katan birçok seçenek
kadar yetiflkinlerin de favorisi olmaya aday.
yer al›yor.
K›z›lderililer’in sa¤l›k iksiri
Aronya, Vitaronia ile Türkiye’de Grand Hyatt ‹stanbul’dan
Anneler Günü’ne özel
Türkiye’ye yeni ürünler ve teknolo-
jiler sunmak üzere 2000’de kurulan ‘Barbekülü Brunch’
Nanotech Grup, sa¤l›k dolu özellik-
Grand Hyatt Istanbul,
leriyle öne ç›kan Aronya’y› Türki- 34 Restoran›’n›nda An-
ye’yle tan›flt›rd› ve Vitaronia Meyve Suyu neler Günü’ne özel “Bar-
ile pazara sundu. Sa¤l›kl› Beslenme ve Yaflam bekülü Brunch” menüsü
Uzman› Dr. Ender Saraç, mor meyvelerin ol- haz›rlad›. Tar›k Sezer ve
dukça yüksek antioksidan kapasiteleriyle sa¤-
orkestras›n›n efllik ede-
l›k saçt›klar›n›, Vitaronia meyve suyu- ce¤i brunch ile Grand
nun elde edildi¤i yeni nesil yaflam Hyatt Istanbul, anneler
meyvesi Aronya’n›n da yüksek için sürpriz hediyeler, indirimler ve workshoplar›n
oranda antioksidan içeren bir yan› s›ra unutulmayacak bir gün vadediyor.
meyve oldu¤unu söyledi.
May›s 2018 KobiEfor 133