Page 123 - KobiEfor_Subat_2015
P. 123
GIDA/TUR‹ZM
Godiva’dan
Sevgililer Günü’ne
özel
Koleksiyonlar›nda özel günler Hyatt Regency
için farkl› sürprizlere yer veren Godi-
va, Sevgililer Günü için fark yaratan bir ‹stanbul Ataköy
koleksiyon haz›rlad›. Koleksiyonda yeralan fondant aç›ld›
çikolatalar özel tasar›m kutusunda lezzetli ve fl›k
bir hediye aray›fl›ndaki sevgililere... Godiva çiko- Türkiye’de Hyatt markas›n›
lata flefleri, flekerlemeyi yo¤un çikolatan›n tafl›yan üçüncü, Hyatt Re-
yan›s›ra yumuflak ak›flkan bir dolguyla gency markas›na ait tek otel olan Hyatt Re-
sarmalay›p lokmal›k lezzet parçac›klar›- gency ‹stanbul Ataköy, konuklar›n› a¤›rlamaya
na dönüfltürdü. Godiva 2015 Sevgi- bafllad›. 5 y›ld›zl› Hyatt Regency ‹stanbul Ata-
liler Günü Koleksiyonu, Fondant köy, Hyatt Hotels & Resorts kuruluflu. Hyatt
Caramel Orange, Fondant Caffe Regency ‹stanbul Ataköy Genel Müdürü Stefan
Latte, Fondat Vanille De Tahiti Radstrom, “Otelimiz, Atatürk Uluslararas› Ha-
ve Fondant Pralin lezzet parça- valiman› ve flehrin kalbi olan Taksim’e çok ya-
c›klar›ndan olufluyor. k›n bir konumda. Bu özelli¤iyle ifl amaçl› ve tu-
ristik amaçl› seyahat eden misafirlerimiz için
oldukça cazip bir konuma sahibiz” dedi.
Go Meso Go Love
Holiday Inn ‹stanbul City’de
Uzak Asya’dan Yak›n As- romantik Sevgililer Günü
ya’ya kadar uzanan toprakla-
r›n eflsiz lezzetlerini misafir- yeme¤i
leriyle buluflturan Go Meso, Güzel bir Sevgililer Günü
zengin menüsü ve özel sür- gecesi geçirmek isteyenlere
prizleriyle 14 fiubat Sevgililer Holiday Inn ‹stanbul City’den
Günü’nde Japon Yakitori, Hint unutulmaz bir akflam yeme-
tand›r›, Çinli ustalar›n elle aç- ¤i… Naar Restoran’da; Sev-
t›¤› noodle, Kilisli ustalar›n gililer Günü’ne özel, fief ‹lker
haz›rlad›¤› peynirli, etli pide ve Özdemir’in haz›rlad›¤›, kö-
mangolu lahmacun, Mo¤ol püklü porçini mantar çorbas›, domatesle lez-
barbeküsü ve daha birçok zetlendirilmifl a¤›r ateflte piflirilmifl somon, ha-
lezzetlerle donat›lan masala- vuç, kereviz ve fesle¤enli karidesli piliç sote,
r›yla çiftlere ‹pek Yolu’nda ro- flampanya, misket limonlu jöle ve Antep f›st›kl›
mantik bir mola verdiriyor.
dondurma eflli¤inde çikolatal› pasta…
UNO’dan eski usul, yeni lezzet: Spa & Hammam’›n yeni
“Artisan Ekmek” gözdesi Bilogique Recherce
Four Seasons
UNO’nun yepyeni Artisan serisi, “Yulafl›” ve Hotel Bosphorus’ta
“Çavdarl›” olmak üzere iki çeflidiyle tafl f›r›n lezze- modern gelenekler
tini sofralara getiriyor. Türkiye’ nin ilk ve lider pa- konseptiyle hizmet
ketli ekmek markas› UNO’nun, yöresel ve gelenek- veren Spa&Ham-
sel lezzetleri harmanlayarak oluflturdu¤u, k›t›r ka- mam, vücut ve cilt-
buklar›n›n alt›nda yumuflac›k bir iç te ferahlama va-
bar›nd›ran Uno Artisan ekmekle- adeden yeni mar-
rin hamurunda üzüm çekirde¤i kas› Biologique Recherce ile misafirlerini a¤›r-
unu, yulaf unu, ayçekirdek içi, l›yor. Bir biyolog, bir fizyoterapist ve bir dokto-
pekmez, bal gibi çok özel tatlar run birikim ve tutkular›yla yaratt›klar› Biologi-
var. Ekmekler, 450 graml›k am- que Recherce markas›, kifliye özel tasarlad›¤›
balajlarda, yuvarlak formda ve bak›mlarla tan›n›yor.
dilimli olarak sat›l›yor.
fiubat 2015 KobiEfor 123