Page 123 - KobiEfor_Subat_2015
P. 123

GIDA/TUR‹ZM



            Godiva’dan
            Sevgililer Günü’ne
            özel

              Koleksiyonlar›nda özel günler                   Hyatt Regency
            için farkl› sürprizlere yer veren Godi-
            va, Sevgililer Günü için fark yaratan bir         ‹stanbul Ataköy
            koleksiyon haz›rlad›. Koleksiyonda yeralan fondant  aç›ld›
            çikolatalar özel tasar›m kutusunda lezzetli ve fl›k
              bir hediye aray›fl›ndaki sevgililere... Godiva çiko-  Türkiye’de Hyatt markas›n›
                   lata flefleri, flekerlemeyi yo¤un çikolatan›n  tafl›yan üçüncü, Hyatt Re-
                    yan›s›ra yumuflak ak›flkan bir dolguyla     gency markas›na ait tek otel olan Hyatt Re-
                    sarmalay›p lokmal›k lezzet parçac›klar›-  gency ‹stanbul Ataköy, konuklar›n› a¤›rlamaya
                          na dönüfltürdü. Godiva 2015 Sevgi-   bafllad›. 5 y›ld›zl› Hyatt Regency ‹stanbul Ata-
                           liler Günü Koleksiyonu, Fondant    köy, Hyatt Hotels & Resorts kuruluflu. Hyatt
                           Caramel Orange, Fondant Caffe      Regency ‹stanbul Ataköy Genel Müdürü Stefan
                            Latte, Fondat Vanille De Tahiti   Radstrom, “Otelimiz, Atatürk Uluslararas› Ha-
                            ve Fondant Pralin lezzet parça-   valiman› ve flehrin kalbi olan Taksim’e çok ya-
                            c›klar›ndan olufluyor.             k›n bir konumda. Bu özelli¤iyle ifl amaçl› ve tu-
                                                              ristik amaçl› seyahat eden misafirlerimiz için
                                                              oldukça cazip bir konuma sahibiz” dedi.
                             Go Meso Go Love
                                                              Holiday Inn ‹stanbul City’de
                                Uzak Asya’dan Yak›n As-       romantik Sevgililer Günü
                             ya’ya kadar uzanan toprakla-
                             r›n eflsiz lezzetlerini misafir-  yeme¤i
                             leriyle buluflturan Go Meso,        Güzel bir Sevgililer Günü
                             zengin menüsü ve özel sür-       gecesi geçirmek isteyenlere
                             prizleriyle 14 fiubat Sevgililer  Holiday Inn ‹stanbul City’den
                             Günü’nde Japon Yakitori, Hint    unutulmaz bir akflam yeme-
                             tand›r›, Çinli ustalar›n elle aç-  ¤i… Naar Restoran’da; Sev-
                             t›¤› noodle, Kilisli ustalar›n   gililer Günü’ne özel, fief ‹lker
                             haz›rlad›¤› peynirli, etli pide ve  Özdemir’in haz›rlad›¤›, kö-
                             mangolu lahmacun, Mo¤ol          püklü porçini mantar çorbas›, domatesle lez-
                             barbeküsü ve daha birçok         zetlendirilmifl a¤›r ateflte piflirilmifl somon, ha-
                             lezzetlerle donat›lan masala-    vuç, kereviz ve fesle¤enli karidesli piliç sote,
                             r›yla çiftlere ‹pek Yolu’nda ro-  flampanya, misket limonlu jöle ve Antep f›st›kl›
                             mantik bir mola verdiriyor.
                                                              dondurma eflli¤inde çikolatal› pasta…


            UNO’dan eski usul, yeni lezzet:                   Spa & Hammam’›n yeni
            “Artisan Ekmek”                                   gözdesi Bilogique Recherce
                                                                                        Four    Seasons
              UNO’nun yepyeni Artisan serisi, “Yulafl›” ve                            Hotel Bosphorus’ta
            “Çavdarl›” olmak üzere iki çeflidiyle tafl f›r›n lezze-                     modern gelenekler
            tini sofralara getiriyor. Türkiye’ nin ilk ve lider pa-                   konseptiyle hizmet
            ketli ekmek markas› UNO’nun, yöresel ve gelenek-                          veren Spa&Ham-
            sel lezzetleri harmanlayarak oluflturdu¤u, k›t›r ka-                       mam, vücut ve cilt-
                          buklar›n›n alt›nda yumuflac›k bir iç                         te ferahlama va-
                           bar›nd›ran Uno Artisan ekmekle-                            adeden yeni mar-
                           rin hamurunda üzüm çekirde¤i       kas› Biologique Recherce ile misafirlerini a¤›r-
                           unu, yulaf unu, ayçekirdek içi,    l›yor.  Bir biyolog, bir fizyoterapist ve bir dokto-
                            pekmez, bal gibi çok özel tatlar  run birikim ve tutkular›yla yaratt›klar› Biologi-
                            var. Ekmekler, 450 graml›k am-    que Recherce markas›, kifliye özel tasarlad›¤›
                             balajlarda, yuvarlak formda ve   bak›mlarla tan›n›yor.
                             dilimli olarak sat›l›yor.
                                                                                      fiubat 2015 KobiEfor 123
   118   119   120   121   122   123   124   125   126   127   128