Page 154 - KobiEfor_Nisan_2012
P. 154

TUR‹ZM/GIDA



           Bien Classic Yo¤urtlu-Çilekli ç›kt›
                                    fiimflek’in yeni ürünü
                                  “Bien Classic Yo¤urtlu-Çi-  Güral Afyon Wellness &
                                  lekli” kekseverler için lez-
                                  zeti ikiye katl›yor. Çilek ve  Convention kap›lar›n› aç›yor
                                  yo¤urdun birlefliminden        NG Hotels & Resorts’un yat›r›m› olan Türki-
           do¤an yumuflak-tatl› do¤al lezzet, kekin içinde eriyip  ye’nin en büyük termal oteli Güral Afyon Wellness
           gidiyor. Bien Yo¤urtlu Serisi’nde daha sonra farkl› çe-  & Convention için geri say›m bafllad›. Kap›lar›n›
           flitler de yer alacak.
                                                              May›s ay›nda düzenlenecek görkemli bir törenle
                                                              açmay› planlayan otel, toplamda 428 oda ve 780
                                                              yatak kapasitesiyle ayn› anda bin 28 kifliye hizmet
            Pidenin ustas› Bafra Pide                         sunabilecek. Toplam 9 bin 500 metrekare alana
              1960’l› y›llarda mesle¤e ilk                    sahip SPA merkezi, bir tanesi  bin 200 kifli kapa-
            ad›mlar›n› atan Coflkun Ku-                        siteli olmak üzere toplam 13 toplant› salonu, yaz
            ru’nun 1981’de ‹stanbul’a                         k›fl ayn› s›cakl›ktaki flifal› termal suyu ve iki bin
            gelerek K›z›ltoprak’ta kur-                       200 metrekareye yay›lan e¤lence ve sosyal alan-
            du¤u pide f›r›n› bugün                            lar›yla Güral Afyon Wellness & Convention Türk
            geniflleyerek zincir resto-                        turizminin parlayan y›ld›z› olacak.
            ranlar haline geldi. Bafra
            markas›n›n tescilini alan ilk                    Elegance Resort Hotel,
            ve tek firma Coflkun Usta’n›n
            Bafra Pide’si, orijinaline sad›k ka-             kapasitesini 2’ye katl›yor
            larak gerçek Bafra Pidesi’ni Türkiye’ye ve dünyaya ta-
            n›t›yor. Bas›nda gurmeler taraf›ndan Türkiye’nin en iyi             Elegance Re-
            pidecisi seçilen Bafra Pide, Karadeniz Bölgesi’nden               sort Hotel, ek bi-
            gelen yöresel malzemelerle, odun ateflinde, tafl f›r›n-             nadaki 60 oday›,
            da pifliriliyor.                                                   geçti¤imiz gün
                                                                              gerçeklefltirdi¤i soft
                                                                       Özgür  opening ile hizmete sundu.
            P›nar Organik Yo¤urt                                       Özevin  Elegance Resort Hotel Yöne-
                                                                              tim Kurulu Baflkan Vekili Öz-
                               mini ambalajlarda                              gür Özevin, “Yalova’ya olan il-
                                 P›nar Organik Yo¤urt, yeni  gi ve talep yüksek. Bu nedenle grup olarak, 2011
                               ambalaj›yla annelerin hayat›n›  y›l›n› yat›r›m y›l› ilan ettik ve mevcut kapasitemizi
                               kolaylaflt›r›yor. 100 graml›k  2’ye katlamak için ek yat›r›ma bafllad›k. Yapmak-
                               4’lü mini paketlere tafl›nan P›-  ta oldu¤umuz yaklafl›k 10 milyon dolar yat›r›m ile
                               nar Organik Yo¤urt, tamamen   oda say›m›z› 120’ye yatak kapasitemizi 276’a ç›-
                               do¤al, stressiz ve sa¤l›kl› ya-  kartm›fl olduk” diye konufltu.
                               flam alan› sa¤lanm›fl, organik
            yemlerle beslenen ineklerden temin edilen P›nar Or-  ‹fl yemekleri Simple
            ganik Süt’ten üretiliyor.
                                                             Lounge & Bar’da yenir

            Pelit’ten makaron keyfi                             ‹stanbul’un kalbinde yer alan
                                                             Simple Lounge & Bar dekorasyo-
              Pelit’in her biri birbirinden farkl› lezzete ve renge  nu ve sundu¤u mönü özellikleri
                                sahip makaronlar›; çikolatal›,  aç›s›ndan ifl dünyas›n›n bafll›ca
                                kahveli, karamelli, ball›, f›st›k-  tercihi oluyor. Zarif ve sade deko-
                                l›, limonlu, portakall›, çilekli,  rasyonu, h›zl› ve kaliteli servisi,
                                muzlu, frambuazl›, yeflil elma-  göze ve dama¤a hitap eden mö-
                                l›, vanilyal›, bademli ve nane-  nüsü ile ifl yemeklerinde misafirle-
                                li olmak üzere 14 çeflidi bulu-  rine özel hizmet sunuyor. Simple
                                nuyor. Günlük olarak herhan-  Lounge & Bar’›n, temelini dünya
                                gi bir katk› maddesi kullan›l-  mutfaklar›ndan seçkin lezzetlerin
                                madan üretilen Pelit Maka-   oluflturdu¤u zengin mönüsü ile
                                ronlar›n aras›nda yer alan   üst düzey yöneticilere ve ifl adam-
                                kremas› ise ürünün çeflidine  lar›na ev sahipli¤i yap›yor.
                                uygun olarak haz›rlan›yor.

            154 KobiEfor Nisan 2012
   149   150   151   152   153   154   155   156   157   158   159