Page 154 - KobiEfor_Nisan_2012
P. 154
TUR‹ZM/GIDA
Bien Classic Yo¤urtlu-Çilekli ç›kt›
fiimflek’in yeni ürünü
“Bien Classic Yo¤urtlu-Çi- Güral Afyon Wellness &
lekli” kekseverler için lez-
zeti ikiye katl›yor. Çilek ve Convention kap›lar›n› aç›yor
yo¤urdun birlefliminden NG Hotels & Resorts’un yat›r›m› olan Türki-
do¤an yumuflak-tatl› do¤al lezzet, kekin içinde eriyip ye’nin en büyük termal oteli Güral Afyon Wellness
gidiyor. Bien Yo¤urtlu Serisi’nde daha sonra farkl› çe- & Convention için geri say›m bafllad›. Kap›lar›n›
flitler de yer alacak.
May›s ay›nda düzenlenecek görkemli bir törenle
açmay› planlayan otel, toplamda 428 oda ve 780
yatak kapasitesiyle ayn› anda bin 28 kifliye hizmet
Pidenin ustas› Bafra Pide sunabilecek. Toplam 9 bin 500 metrekare alana
1960’l› y›llarda mesle¤e ilk sahip SPA merkezi, bir tanesi bin 200 kifli kapa-
ad›mlar›n› atan Coflkun Ku- siteli olmak üzere toplam 13 toplant› salonu, yaz
ru’nun 1981’de ‹stanbul’a k›fl ayn› s›cakl›ktaki flifal› termal suyu ve iki bin
gelerek K›z›ltoprak’ta kur- 200 metrekareye yay›lan e¤lence ve sosyal alan-
du¤u pide f›r›n› bugün lar›yla Güral Afyon Wellness & Convention Türk
geniflleyerek zincir resto- turizminin parlayan y›ld›z› olacak.
ranlar haline geldi. Bafra
markas›n›n tescilini alan ilk Elegance Resort Hotel,
ve tek firma Coflkun Usta’n›n
Bafra Pide’si, orijinaline sad›k ka- kapasitesini 2’ye katl›yor
larak gerçek Bafra Pidesi’ni Türkiye’ye ve dünyaya ta-
n›t›yor. Bas›nda gurmeler taraf›ndan Türkiye’nin en iyi Elegance Re-
pidecisi seçilen Bafra Pide, Karadeniz Bölgesi’nden sort Hotel, ek bi-
gelen yöresel malzemelerle, odun ateflinde, tafl f›r›n- nadaki 60 oday›,
da pifliriliyor. geçti¤imiz gün
gerçeklefltirdi¤i soft
Özgür opening ile hizmete sundu.
P›nar Organik Yo¤urt Özevin Elegance Resort Hotel Yöne-
tim Kurulu Baflkan Vekili Öz-
mini ambalajlarda gür Özevin, “Yalova’ya olan il-
P›nar Organik Yo¤urt, yeni gi ve talep yüksek. Bu nedenle grup olarak, 2011
ambalaj›yla annelerin hayat›n› y›l›n› yat›r›m y›l› ilan ettik ve mevcut kapasitemizi
kolaylaflt›r›yor. 100 graml›k 2’ye katlamak için ek yat›r›ma bafllad›k. Yapmak-
4’lü mini paketlere tafl›nan P›- ta oldu¤umuz yaklafl›k 10 milyon dolar yat›r›m ile
nar Organik Yo¤urt, tamamen oda say›m›z› 120’ye yatak kapasitemizi 276’a ç›-
do¤al, stressiz ve sa¤l›kl› ya- kartm›fl olduk” diye konufltu.
flam alan› sa¤lanm›fl, organik
yemlerle beslenen ineklerden temin edilen P›nar Or- ‹fl yemekleri Simple
ganik Süt’ten üretiliyor.
Lounge & Bar’da yenir
Pelit’ten makaron keyfi ‹stanbul’un kalbinde yer alan
Simple Lounge & Bar dekorasyo-
Pelit’in her biri birbirinden farkl› lezzete ve renge nu ve sundu¤u mönü özellikleri
sahip makaronlar›; çikolatal›, aç›s›ndan ifl dünyas›n›n bafll›ca
kahveli, karamelli, ball›, f›st›k- tercihi oluyor. Zarif ve sade deko-
l›, limonlu, portakall›, çilekli, rasyonu, h›zl› ve kaliteli servisi,
muzlu, frambuazl›, yeflil elma- göze ve dama¤a hitap eden mö-
l›, vanilyal›, bademli ve nane- nüsü ile ifl yemeklerinde misafirle-
li olmak üzere 14 çeflidi bulu- rine özel hizmet sunuyor. Simple
nuyor. Günlük olarak herhan- Lounge & Bar’›n, temelini dünya
gi bir katk› maddesi kullan›l- mutfaklar›ndan seçkin lezzetlerin
madan üretilen Pelit Maka- oluflturdu¤u zengin mönüsü ile
ronlar›n aras›nda yer alan üst düzey yöneticilere ve ifl adam-
kremas› ise ürünün çeflidine lar›na ev sahipli¤i yap›yor.
uygun olarak haz›rlan›yor.
154 KobiEfor Nisan 2012