banner565

banner614

banner472

banner458

banner457

Dr. Akkan Suver yeniden Marmara Grubu Vakfı Genel Başkanı

İstanbul’da, Büyük Kulüp’te gerçekleşen Marmara Grubu Vakfı Olağan Genel Kurulu’ nda Dr. Akkan Suver yeniden Genel Başkan seçildi.

HABER 01.06.2024, 00:00 13.06.2024, 09:10
15462
Dr. Akkan Suver yeniden Marmara Grubu Vakfı Genel Başkanı

Marmara Grubu Vakfı Genel Sekreteri Sezgin Bilgiç tarafından açılan Genel Kurul’un Divanı; Ertuğrul Kumcuoğlu, Yüksel Çengel, Av. Turan Hançerli, Prof.Dr. Nedret Kuran, Engin Köklüçınar ve Turan Sarıgülle’den oluştu.
Dr. Akkan Suver’in faaliyet raporunu okumasından ve Gökhan Humbaracı ile Muhammet Akyol’un Denetim Raporu ve gelecek yılın bütçesini takdiminden ve ibrasından sonra seçimlere geçildi.
Marmara Grubu Vakfı’nın yeni Yönetim Kurulu; Dr. Akkan Suver, Cafer Okray, Lale Aytanç Nalbant, Sezgin Bilgiç, Av. Serhat Tabanca, Ümran Köksüz, Oğuzhan Ceylan, Mahmut Saklı, Rahmi Dilek’ten, yeni Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri ise; Öncücan Sönmez, Av. Turan Hançerli, Av. Mehmet Keçeciler, Ferit Sağ, Belgin Tanrıverdi, Mustafa Ergin, Ahmet Polat, Prof.Dr. Figen Yıldırım, Ege Yiğitel’den, Denetim Kurulu ise Engin Köklüçınar, Turan Sarıgülle, Göksel Bilgiç’ten, Denetim Kurulu Yedek Üyeleri ise Aysel Yürür, Alaaddin Koçak, Hurşit Gökhan Humbaracı’dan oluştu.
Marmara Grubu Vakfı Akademik Konsey Başkanlığı’na ise Prof.Dr. Özgür Çengel seçildi.
Genel Kurul’ da söz alan; İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım ise Marmara Grubu Vakfı’nın başarılı çalışmalarını anlattı. Yüksel Çengel, Marmara Grubu Vakfı’nın ortaya koyduğu hizmetleri gündeme getirdi. Oğuzhan Ceylan da konuşmasında Marmara Grubu Vakfı’nın çalışmalarını önemsediğini vurguladı. Genel Kurul’da Marmara Grubu Vakfı’nın gençleştirilmesine yönelik çalışmalara verilen yüksek takdir de gündeme getirildi.

Yorumlar (0)