Page 82 - KobiEfor Kasım 2024
P. 82
GIDA/TUR ZM
Metro Türkiye’den
kajulu vegan içecek 29 Ekim’ özel
gastronomi deneyimi
Kendi mar-
Four Seasons Hotel Sultanahmet, 23-29
kası Metro Chef
Ekim’de Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamak üzere
Veggie, Rioba,
özel bir menüye imza attı. AVLU Restaurant’ta su-
Fine Life ve Fine
nulan menü, gele-
Dreaming al-
neksel Türk mutfağı
tında da 50’ye
ile modern tatları bir
yakın bitki bazlı
araya getirdi. La Pis-
ürüne yer veren
tache’de, 29 Ekim’e
Metro Türkiye,
özel kırmızı ve beyaz
son olarak Fine
renkte hazırlanan
Life markası ile
Charlotte pasta, kır-
ayrana bitki bazlı
mızı orman meyve-
alternatif geliş-
leri ve vanilyalı çırpılmış krema ile sunuldu,
tirdiği Fermente Kajulu içeceği raflarında sunmaya baş-
konaklayan misafirlerin odalarına Cumhuriyet
ladı. Ürün, %27 kaju fıstığı, tuz ve çeşitli probiyotikler
Bayramı temalı kırmızı kadife kek ikram edildi.
içeriyor. Katkı maddesi, koruyucu ve gluten içermeyen
Fine Life Fermente Kajulu İçecek 250 ml’lik cam amba-
lajlarda satılıyor. Tarih ve lüks birarada
Vakko’nun, ikinci oteli Vakko Hotel And Resi-
Beyaz Fırın’dan 12. mağaza dence Sumahan Bosphorus 11 Kasım’da kapılarını
açıyor. Tarihi 19. yüzyıla daya-
Beyaz Fırın, İstinye’de açtığı 12. Mağazası’nda ‘All Day nan Osmanlı Damıtımevi’nde
Breakfast&Lunch and Dinner’ konseptiyle günün her saa- konumlanan ve architecture +
tinde sunduğu zengin kahvaltı associés’ın Kurucu Ortağı
seçenekleri, öğle ve akşam Mimar Pierre Beucler tara-
yemekleriyle misafirlerini fından tasarlanan özel yapı,
ağırlamaya başladı. Menüde modern çizgileri ve tarihi do-
Beyaz Fırın’ın 5 nesillik dene- kuyu bir araya getiriyor.
yimiyle hazırladığı pastane Boğaz manzaralı 12 özel oda-
ürünlerinin yanında, kahvaltı- sıyla Otel, Vakko imzasını ta-
lar, fit seçenekler, yumurtalar, şıyan özel restoranlarında
salatalar, burgerler, makarna- dünya mutfaklarından lezzetler sunuyor.
lar, ana yemekler, tatlılar ve
içecekler bulunuyor.
İstanbul'un sıfır noktasında
tarihi otel yatırımı
Bardot açıldı
İstanbul'un sıfır noktası olarak tabir edilen Ta-
Beymen, Bardot ile İstanbul’u yeni ve lüks bir restoran rihi Yarımada'da iki otelle faaliyet gösteren Levni
deneyimi ile buluşturuyor. New York merkezli mimari ofisi, Grup, turizmde dünyanın en büyük gruplarından
Roman& Williams imzalı atmosferi, Türkiye’nin ilk Michelin Accor ile işbirliği yaparak Levni Hotel Istanbul
yıldızlı şeflerinden Handwritten Collection'ı
Cihan Çetinkaya’nın hayata geçirdi. Otelin,
gastronomi deneyimi Accor Grubu'nun kolek-
sunan Bardot, Bey- siyon ve butik konseptte
men Zorlu Center’da Türkiye, Orta Doğu ve Af-
kapılarını açtı. Bey- rika'daki ilk oteli oldu-
men Group CEO’su ğunu belirten Levni Hotels Yönetim Kurulu
Elif Çapçı, mimarisi, Başkanı Aydın Karacabay, İstanbul'a böyle bir
atmosferi ve lüks değer kazandırmaktan büyük gurur duyduklarını
gastronomi deneyimiyle şehre Beymen imzasıyla yeni bir söyledi.
buluşma noktası kazandırdıklarını belirtti.
82 KobiEfor Kas m 2024