Page 82 - KobiEfor Kasım 2024
P. 82

GIDA/TUR ZM



          Metro Türkiye’den
          kajulu vegan içecek                                 29 Ekim’ özel
                                                           gastronomi deneyimi
                                            Kendi mar-
                                                               Four Seasons Hotel Sultanahmet, 23-29
                                         kası Metro Chef
                                                           Ekim’de Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamak üzere
                                         Veggie, Rioba,
                                                           özel bir menüye imza attı. AVLU Restaurant’ta su-
                                         Fine Life ve Fine
                                                                                    nulan menü, gele-
                                         Dreaming   al-
                                                                                    neksel Türk mutfağı
                                         tında da 50’ye
                                                                                    ile modern tatları bir
                                         yakın bitki bazlı
                                                                                    araya getirdi. La Pis-
                                         ürüne yer veren
                                                                                    tache’de, 29 Ekim’e
                                         Metro Türkiye,
                                                                                    özel kırmızı ve beyaz
                                         son olarak Fine
                                                                                    renkte hazırlanan
                                         Life markası ile
                                                                                    Charlotte pasta, kır-
                                         ayrana bitki bazlı
                                                                                    mızı orman meyve-
                                         alternatif geliş-
                                                           leri ve vanilyalı çırpılmış krema ile sunuldu,
          tirdiği Fermente Kajulu içeceği raflarında sunmaya baş-
                                                           konaklayan misafirlerin odalarına Cumhuriyet
          ladı. Ürün, %27 kaju fıstığı, tuz ve çeşitli probiyotikler
                                                           Bayramı temalı kırmızı kadife kek ikram edildi.
          içeriyor. Katkı maddesi, koruyucu ve gluten içermeyen
          Fine Life Fermente Kajulu İçecek 250 ml’lik cam amba-
          lajlarda satılıyor.                                 Tarih ve lüks birarada
                                                              Vakko’nun, ikinci oteli Vakko Hotel And Resi-
          Beyaz Fırın’dan 12. mağaza                        dence Sumahan Bosphorus 11 Kasım’da kapılarını
                                                            açıyor. Tarihi 19. yüzyıla daya-
            Beyaz Fırın, İstinye’de açtığı 12. Mağazası’nda ‘All Day   nan Osmanlı Damıtımevi’nde
          Breakfast&Lunch and Dinner’ konseptiyle günün her saa-  konumlanan ve architecture +
          tinde sunduğu zengin kahvaltı                     associés’ın Kurucu Ortağı
          seçenekleri, öğle ve akşam                        Mimar Pierre Beucler tara-
          yemekleriyle misafirlerini                         fından tasarlanan özel yapı,
          ağırlamaya başladı. Menüde                        modern çizgileri ve tarihi do-
          Beyaz Fırın’ın 5 nesillik dene-                   kuyu bir araya getiriyor.
          yimiyle hazırladığı pastane                       Boğaz manzaralı 12 özel oda-
          ürünlerinin yanında, kahvaltı-                    sıyla Otel, Vakko imzasını ta-
          lar, fit seçenekler, yumurtalar,                   şıyan özel restoranlarında
          salatalar, burgerler, makarna-                    dünya mutfaklarından lezzetler sunuyor.
          lar, ana yemekler, tatlılar ve
          içecekler bulunuyor.
                                                              İstanbul'un sıfır noktasında
                                                           tarihi otel yatırımı
          Bardot açıldı
                                                              İstanbul'un sıfır noktası olarak tabir edilen Ta-
             Beymen,  Bardot ile İstanbul’u yeni ve lüks bir restoran   rihi Yarımada'da iki otelle faaliyet gösteren Levni
          deneyimi ile buluşturuyor.  New York merkezli mimari ofisi,   Grup, turizmde dünyanın en büyük gruplarından
          Roman& Williams imzalı atmosferi, Türkiye’nin ilk Michelin   Accor ile işbirliği yaparak Levni Hotel Istanbul
                                      yıldızlı şeflerinden                       Handwritten Collection'ı
                                      Cihan Çetinkaya’nın                       hayata geçirdi. Otelin,
                                      gastronomi deneyimi                       Accor Grubu'nun kolek-
                                      sunan Bardot, Bey-                        siyon ve butik konseptte
                                      men Zorlu Center’da                       Türkiye, Orta Doğu ve Af-
                                      kapılarını açtı. Bey-                     rika'daki ilk oteli oldu-
                                      men Group CEO’su      ğunu belirten Levni Hotels Yönetim Kurulu
                                      Elif Çapçı, mimarisi,   Başkanı Aydın Karacabay, İstanbul'a böyle bir
                                      atmosferi ve lüks     değer kazandırmaktan büyük gurur duyduklarını
          gastronomi deneyimiyle şehre Beymen imzasıyla yeni bir   söyledi.
          buluşma noktası kazandırdıklarını belirtti.
          82 KobiEfor Kas m 2024
   77   78   79   80   81   82   83   84   85   86   87