Page 82 - KobiEfor Ekim 2024
P. 82

*,'$   785à=0



         Metro Türkiye’den                              Divan İstanbul’da Pazar
         Metro Chef Hurma Suyu
                                                        brunch’ları başladı
            Metro Türkiye, sağlıklı yaşamı ve doğal beslen-
                                                           Divan İstanbul, her Pazar günü Divan Restoran’da
         meyi tercih edenler için yepyeni bir ürünü daha
                                                        açık büfe brunch sunuyor. Divan İstanbul, misafirlerini
         raflarına taşıdı.
                                                        12.00-15.00 saatleri arasında
            %100 hurma içeriğiyle sıcak ve soğuk içeceklerde,
                                                        sürecek brunch’ıyla keyif dolu
                              tatlı, pasta, kek, şerbet yapı-
                                                        bir deneyime davet ediyor.
                              mında doğal tatlandırıcı ola-
                                                           Brunch menüsünde peynir
                              rak kullanımı uygun olan,
                                                        ve zeytin çeşitlerinden şarkü-
                              şeker ilavesiz, katkı mad-
                                                        teri köşesine, reçel ve marme-
                              desi içermeyen Metro Chef
                                                        latlardan taze sıkılmış sebze ve meyve suyu köşesine,
                              Hurma Suyu mutfaklarında
                                                        salatalardan meze ve zeytinyağlılara, balık köşesi ve
                              tatlandırıcılara doğal bir
                                                        sushi büfesinden, döner ve BBQ ızgara etlere, tatlılar-
                              alternatif arayan herkesin
                                                        dan dondurma çeşitlerine uzanan geniş bir lezzet yel-
                              vazgeçilmezi olacak.
                                                        pazesi sunuluyor.
            Bitki bazlı olması sayesinde tariflerde bal alternatifi
         olarak da kullanılabilen Metro Chef Hurma Suyu vegan
         beslenme biçimini seçenler için de bir seçenek oluyor.   Rüya gibi bir düğün
                                                           Boğaz manzaralı suitte konaklama hizmetinden VIP
         Beltur Burger’den yeni lezzet                  Masaj odası kullanımına, çiftlere özel butler servisine ve
                                                        özel kahvaltıya kadar birçok imkan sunan CVK Park Bosp-
         durağı
                                                        horus Hotel İstanbul yeni evlenen çiftlere unutulmaz bir
            İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin gastronomi   düğün deneyimi yaşatıyor.
         ve turizmdeki iştiraki Beltur                     CVK Park Bosphorus Hotel İs-
         A.Ş., burger konseptiyle hız-                  tanbul; deneyimli şefler tarafından
         la büyümeye devam ediyor.                      hazırlanan, tadı damaklarda kala-
         İlk şubesini 2021’de açan                      cak düğün menüsü ile de çiftlere
         Beltur Burger, şube sayısını                   unutulmaz bir dü-
         Mecidiyeköy’de açılan yeni                     ğün vadediyor.
         adresi ile altıya çıkardı.                        CVK Park Bosp-
            Beltur Burger; Pendik,                      horus İstanbul, ai-
         İdealtepe, Gazhane, Beşik-                     lelere düğün günü
         taş, Kemerburgaz ve yeni                       12.00-18.00 saat-
         açılan Mecidiyeköy şubele-                     leri arasında kulla-
         riyle burger tutkunlarına vejetaryen, vegan seçe-  nabilecekleri 2 ayrı hazırlık odası sağlıyor.
         nekler ve özel ürünler sunarak her damak zevki-
         ne hitap ediyor.                               Elite World’den ‘Van Kahvaltısı’

         Gürok Grup’tan 200 milyon                         Elite World Hotels & Resorts, kültürel mirasa sür-
                                                        dürülebilir katkı sağlamak amacıyla başlattığı ‘Dünden
         dolarlık yatırım: AVOYA                                           bugüne iz bırakan lezzetler: Van
            Gürok Grup, yeni içecek markası AVOYA ile hızlı tü-            Kahvaltısı’ projesiyle yerel eko-
                                                                           nomiyi desteklemeye devam
         ketim ürünleri sektörüne adım attı. 200 milyon dolar
                                                                           ediyor.
         yatırım ile Burdur’da 125.000 metrekarelik alana ku-
         rulması planlanan üretim tesisisin ilk fazı 30 milyon                Menüde otlu peynir, süzme
                                                                           bal, Van kavut, Van ceviz reçeli,
                         dolarlık yatırım ile tamamlandı.
                                                                           Van yayık tereyağı, murtağa, Van
                            Gürok Grup Yönetim Kurulu
                                                                           cacığı, Van çöreği, Siirt tahini ve
                         Başkan Vekili Esin Güral Argat;
                                                                           Mardin pekmezi yer alıyor.
                         “Dünyada eşine az rastlanır zengin-                  Elite World Hotels & Resorts
                         likte bir mineral profiline sahip içe-
                                                                           Satış ve Pazarlamadan Sorumlu
                         cek markamızı kazandırmak bizler
                                                                           Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik
                         için büyük bir gurur” dedi. Şirket,
                    Esin                                Bezaroğlu, “Proje öncesindeki döneme göre yerel üreti-
                   Güral  2025’te 250 milyon adet AVOYA ma-  cilerden satın alımlarımız yaklaşık 5 kat attı” dedi.
                   Argat  den suyu yıllık üretim hedefliyor.
         82 KobiEfor Ekim 2024
   77   78   79   80   81   82   83   84   85   86   87