Page 82 - KobiEfor Ekim 2024
P. 82
*,'$ 785à=0
Metro Türkiye’den Divan İstanbul’da Pazar
Metro Chef Hurma Suyu
brunch’ları başladı
Metro Türkiye, sağlıklı yaşamı ve doğal beslen-
Divan İstanbul, her Pazar günü Divan Restoran’da
meyi tercih edenler için yepyeni bir ürünü daha
açık büfe brunch sunuyor. Divan İstanbul, misafirlerini
raflarına taşıdı.
12.00-15.00 saatleri arasında
%100 hurma içeriğiyle sıcak ve soğuk içeceklerde,
sürecek brunch’ıyla keyif dolu
tatlı, pasta, kek, şerbet yapı-
bir deneyime davet ediyor.
mında doğal tatlandırıcı ola-
Brunch menüsünde peynir
rak kullanımı uygun olan,
ve zeytin çeşitlerinden şarkü-
şeker ilavesiz, katkı mad-
teri köşesine, reçel ve marme-
desi içermeyen Metro Chef
latlardan taze sıkılmış sebze ve meyve suyu köşesine,
Hurma Suyu mutfaklarında
salatalardan meze ve zeytinyağlılara, balık köşesi ve
tatlandırıcılara doğal bir
sushi büfesinden, döner ve BBQ ızgara etlere, tatlılar-
alternatif arayan herkesin
dan dondurma çeşitlerine uzanan geniş bir lezzet yel-
vazgeçilmezi olacak.
pazesi sunuluyor.
Bitki bazlı olması sayesinde tariflerde bal alternatifi
olarak da kullanılabilen Metro Chef Hurma Suyu vegan
beslenme biçimini seçenler için de bir seçenek oluyor. Rüya gibi bir düğün
Boğaz manzaralı suitte konaklama hizmetinden VIP
Beltur Burger’den yeni lezzet Masaj odası kullanımına, çiftlere özel butler servisine ve
özel kahvaltıya kadar birçok imkan sunan CVK Park Bosp-
durağı
horus Hotel İstanbul yeni evlenen çiftlere unutulmaz bir
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin gastronomi düğün deneyimi yaşatıyor.
ve turizmdeki iştiraki Beltur CVK Park Bosphorus Hotel İs-
A.Ş., burger konseptiyle hız- tanbul; deneyimli şefler tarafından
la büyümeye devam ediyor. hazırlanan, tadı damaklarda kala-
İlk şubesini 2021’de açan cak düğün menüsü ile de çiftlere
Beltur Burger, şube sayısını unutulmaz bir dü-
Mecidiyeköy’de açılan yeni ğün vadediyor.
adresi ile altıya çıkardı. CVK Park Bosp-
Beltur Burger; Pendik, horus İstanbul, ai-
İdealtepe, Gazhane, Beşik- lelere düğün günü
taş, Kemerburgaz ve yeni 12.00-18.00 saat-
açılan Mecidiyeköy şubele- leri arasında kulla-
riyle burger tutkunlarına vejetaryen, vegan seçe- nabilecekleri 2 ayrı hazırlık odası sağlıyor.
nekler ve özel ürünler sunarak her damak zevki-
ne hitap ediyor. Elite World’den ‘Van Kahvaltısı’
Gürok Grup’tan 200 milyon Elite World Hotels & Resorts, kültürel mirasa sür-
dürülebilir katkı sağlamak amacıyla başlattığı ‘Dünden
dolarlık yatırım: AVOYA bugüne iz bırakan lezzetler: Van
Gürok Grup, yeni içecek markası AVOYA ile hızlı tü- Kahvaltısı’ projesiyle yerel eko-
nomiyi desteklemeye devam
ketim ürünleri sektörüne adım attı. 200 milyon dolar
ediyor.
yatırım ile Burdur’da 125.000 metrekarelik alana ku-
rulması planlanan üretim tesisisin ilk fazı 30 milyon Menüde otlu peynir, süzme
bal, Van kavut, Van ceviz reçeli,
dolarlık yatırım ile tamamlandı.
Van yayık tereyağı, murtağa, Van
Gürok Grup Yönetim Kurulu
cacığı, Van çöreği, Siirt tahini ve
Başkan Vekili Esin Güral Argat;
Mardin pekmezi yer alıyor.
“Dünyada eşine az rastlanır zengin- Elite World Hotels & Resorts
likte bir mineral profiline sahip içe-
Satış ve Pazarlamadan Sorumlu
cek markamızı kazandırmak bizler
Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik
için büyük bir gurur” dedi. Şirket,
Esin Bezaroğlu, “Proje öncesindeki döneme göre yerel üreti-
Güral 2025’te 250 milyon adet AVOYA ma- cilerden satın alımlarımız yaklaşık 5 kat attı” dedi.
Argat den suyu yıllık üretim hedefliyor.
82 KobiEfor Ekim 2024