Page 86 - KobiEfor Ocak 2024
P. 86

*,'$   785à=0




             Yeni yıl ruhunu Divan ile yaşayın              6 şehirde 6 yeni otel

             Divan Pastaneleri’nin,                         Otel gruplarından IHG Hotels & Resorts, Türkiye’nin
           yeni yıla özel hazırladı-                      altı şehrindeki altı yeni oteli ile Türkiye’deki yerini sağ-
           ğı yılbaşı koleksiyonuyla                      lamlaştırıyor.
           mevsimlerin renklerini ve                        IHG’nin Avrupa genelinde sürdürülebilir büyüme
           büyüsünü sizlerle buluştu-                     odaklı çalışmalarının
           racak 4 Mevsim Divan’dan                       bir sonucu olan yeni
           ilhamını alan her bir ürü-                     oteller, şirketin Inter-
           nü, sevdiklerinize lezzet ve mutluluk getirecek.   Continental Hotels &
             Divan’ın birbirinden şık sepetler, kutular ve metal   Resorts, Holiday Inn,
                         çanaklar içinde sunduğu setler; çi-  Crowne Plaza, Holiday
                         kolata, lokum, kestane şekeri gibi   Inn Express ve Holiday
                         lezzetlerin yanı sıra konseptle uyum
                                                          Inn Resort gibi beş
                         içindeki mumlar, şamdanlar, çerçe-
                                                          markasının yeni otellerini kapsıyor.
                         veler, fincan ve bardaklar, tütsü ve   Oteller; İstanbul, Mersin, Yalova, Bodrum, Kayse-
                         kokular gibi çok çeşitli aksesuarları   ri, Bursa’da açılacak.
                         da içeriyor.

             Vakko Patisserie’den yeni yıla                 Şehrin kalbinde buz pateni keyfi
             özel lezzetler                                 Grand Hyatt İstanbul, yılbaşı yaklaşırken oluştur-
                                                          duğu programlarla misafirlerine keyifli anlar yaşat-
             Vakko L’Atelier, Fransız                     maya devam ediyor.
           mutfağının imza tariflerini                       Otel, şehrin merkezindeki benzersiz konumunda
           Vakko şıklığıyla birleştire-                                                buz pateni keyfi
           rek hazırladığı özel patis-                                                 sunarak, kaymayı
           serie lezzetleri ve hediye                                                  sevenlere ve de-
           seçenekleri ile yeni yıl coşkusuna eşlik ediyor.                            neyimlemek iste-
             Fransız mutfağından eşsiz örnekleri yeni yıl                              yenlere zevkli sa-
           sofralarına taşıyan Vakko Patisserie ise özel ola-                          atler vadediyor.
           rak hazırlanan pastaları, lezzetli kofre seçenekle-                           Dekorasyonu
           ri ve mutluluğu kutuya sığdırdığı özel paketleri ile                        ile adeta bir ma-
           yılbaşını kutluyor.                                                         sal diyarını andı-
             Vakko şıklığı ile hazırlanmış kırmızı kutusu ve 4’lü,                     ran renkli ve ke-
           8’li ve 16 adetli seçenekleriyle lezzet yolculuğuna çı-  yifli bahçede buz pisti tüm eğlencesiyle misafirlerle
           karıyor.                                       buluşuyor. Mayıs sonuna kadar her gün 10:00-22:00
                                                          saatleri arasında hizmet verecek.
             TÜBİTAK onaylı ilk ve tek A2 süt
                                                            Brasserie Martı ve Mistral
                             Genetik bilimciler tarafından   kış sezonunu açtı
                           yaklaşık 30 yıl önce yeniden keşfe-
                           dilen A2 süt; Türkiye’de TÜBİTAK   Martı Hotels & Marinas’ın yarım asırlık deneyimi ile
                           onayı ile Uluova Süt tarafından üre-  bir lezzet deneyimi yaşatan Brasserie Martı ve Brasserie
                           tilerek raflarda yerini aldı.    Mistral kış sezonu için kapılarını açtı.
                             Türkiye’de ‘hayvan refahı’ akre-  Marmaris’te Martı Resort ve Martı Hemithea Otelleri’nin
                           ditasyonu bulunan tek çiftliğe sahip   bünyesinde hizmet veren
                           olma özelliği ile Uluova; mutasyona   Brasserie Martı ve Brasse-
                           uğramamış ineklerden elde edi-  rie Mistral, farklı damak tat-
                           len, her yaştan herkesin rahatlıkla   larına yönelik özel menüleri
                           tüketebileceği A2 süt ve bu sütten   ile misafirlerine eşsiz bir
                           üretilmiş süt ürünleri ile doğal ve   lezzet deneyimi yaşatıyor.
                           güvenilir bir süt deneyimi sunuyor.
                                                            Profesyonel  şeflerin
                             Bilimsel araştırmalar; klinik ola-
                                                          hazırladığı kışa özel menülerinde Türk ve dünya mut-
                           rak laktoz intoleransı bulunan kişi-  fağının en özel tatlarını büyüleyici bir manzara, canlı
                           lerde A2 süt tüketiminin, sindirim   müzik ve sımsıcak bir ambiyans eşliğinde sunuyor.
                           zorluğunu azalttığını gösteriyor.
           86 KobiEfor Ocak 2024
   81   82   83   84   85   86   87   88   89   90   91