Page 86 - KobiEfor Ocak 2024
P. 86
*,'$ 785à=0
Yeni yıl ruhunu Divan ile yaşayın 6 şehirde 6 yeni otel
Divan Pastaneleri’nin, Otel gruplarından IHG Hotels & Resorts, Türkiye’nin
yeni yıla özel hazırladı- altı şehrindeki altı yeni oteli ile Türkiye’deki yerini sağ-
ğı yılbaşı koleksiyonuyla lamlaştırıyor.
mevsimlerin renklerini ve IHG’nin Avrupa genelinde sürdürülebilir büyüme
büyüsünü sizlerle buluştu- odaklı çalışmalarının
racak 4 Mevsim Divan’dan bir sonucu olan yeni
ilhamını alan her bir ürü- oteller, şirketin Inter-
nü, sevdiklerinize lezzet ve mutluluk getirecek. Continental Hotels &
Divan’ın birbirinden şık sepetler, kutular ve metal Resorts, Holiday Inn,
çanaklar içinde sunduğu setler; çi- Crowne Plaza, Holiday
kolata, lokum, kestane şekeri gibi Inn Express ve Holiday
lezzetlerin yanı sıra konseptle uyum
Inn Resort gibi beş
içindeki mumlar, şamdanlar, çerçe-
markasının yeni otellerini kapsıyor.
veler, fincan ve bardaklar, tütsü ve Oteller; İstanbul, Mersin, Yalova, Bodrum, Kayse-
kokular gibi çok çeşitli aksesuarları ri, Bursa’da açılacak.
da içeriyor.
Vakko Patisserie’den yeni yıla Şehrin kalbinde buz pateni keyfi
özel lezzetler Grand Hyatt İstanbul, yılbaşı yaklaşırken oluştur-
duğu programlarla misafirlerine keyifli anlar yaşat-
Vakko L’Atelier, Fransız maya devam ediyor.
mutfağının imza tariflerini Otel, şehrin merkezindeki benzersiz konumunda
Vakko şıklığıyla birleştire- buz pateni keyfi
rek hazırladığı özel patis- sunarak, kaymayı
serie lezzetleri ve hediye sevenlere ve de-
seçenekleri ile yeni yıl coşkusuna eşlik ediyor. neyimlemek iste-
Fransız mutfağından eşsiz örnekleri yeni yıl yenlere zevkli sa-
sofralarına taşıyan Vakko Patisserie ise özel ola- atler vadediyor.
rak hazırlanan pastaları, lezzetli kofre seçenekle- Dekorasyonu
ri ve mutluluğu kutuya sığdırdığı özel paketleri ile ile adeta bir ma-
yılbaşını kutluyor. sal diyarını andı-
Vakko şıklığı ile hazırlanmış kırmızı kutusu ve 4’lü, ran renkli ve ke-
8’li ve 16 adetli seçenekleriyle lezzet yolculuğuna çı- yifli bahçede buz pisti tüm eğlencesiyle misafirlerle
karıyor. buluşuyor. Mayıs sonuna kadar her gün 10:00-22:00
saatleri arasında hizmet verecek.
TÜBİTAK onaylı ilk ve tek A2 süt
Brasserie Martı ve Mistral
Genetik bilimciler tarafından kış sezonunu açtı
yaklaşık 30 yıl önce yeniden keşfe-
dilen A2 süt; Türkiye’de TÜBİTAK Martı Hotels & Marinas’ın yarım asırlık deneyimi ile
onayı ile Uluova Süt tarafından üre- bir lezzet deneyimi yaşatan Brasserie Martı ve Brasserie
tilerek raflarda yerini aldı. Mistral kış sezonu için kapılarını açtı.
Türkiye’de ‘hayvan refahı’ akre- Marmaris’te Martı Resort ve Martı Hemithea Otelleri’nin
ditasyonu bulunan tek çiftliğe sahip bünyesinde hizmet veren
olma özelliği ile Uluova; mutasyona Brasserie Martı ve Brasse-
uğramamış ineklerden elde edi- rie Mistral, farklı damak tat-
len, her yaştan herkesin rahatlıkla larına yönelik özel menüleri
tüketebileceği A2 süt ve bu sütten ile misafirlerine eşsiz bir
üretilmiş süt ürünleri ile doğal ve lezzet deneyimi yaşatıyor.
güvenilir bir süt deneyimi sunuyor.
Profesyonel şeflerin
Bilimsel araştırmalar; klinik ola-
hazırladığı kışa özel menülerinde Türk ve dünya mut-
rak laktoz intoleransı bulunan kişi- fağının en özel tatlarını büyüleyici bir manzara, canlı
lerde A2 süt tüketiminin, sindirim müzik ve sımsıcak bir ambiyans eşliğinde sunuyor.
zorluğunu azalttığını gösteriyor.
86 KobiEfor Ocak 2024