Page 94 - KobiEfor Ağustos 2023 Sayı 287
P. 94

*,'$ 785à=0



          Restoran Modern açıldı
                                                          ‘Denizden Restoran’a’
                                 İstanbul Modern’in zi-
                                                             Masterchef Mehmet Yalçınkaya’nın Bodrum
                              yarete açılmasıyla birlikte
                                                          Merkez’de, Kocadon Museum Hotel’de açtığı yeni
                              İstanbullular, şehrin kültür
                                                          restoran DENİZDEN BODRUM büyük ilgi görürken
                              ve gastronomi sahnesine
                                                                        Dry Aged balık konseptini de ilk kez
                              yepyeni bir renk katacak
                                                                        Bodrum’a taşıdı.
                              Restoran Modern’le de ta-
                                                                          Restoranda, Mehmet Şef’in deniz
                              nışmış oldu.
                                                                            mahsulleri ile yaptığı tüm imza
                                 c•paces Grup bünyesin-                     yemekler,
                              de, açılan Restoran Mo-                       Dry Aged
                              dern, İstanbul’un kültür, sa-                 dolapta
                              nat ve tarihinden ilham alan                  dinlendi-
                              çağdaş bir yemek deneyimi                     rilen ba-
                              sunuyor.                    lıklar, yerel dokuya uygun ama
                                 Misafirlerini, Türk mut-  dünyada iz bırakacak bir damak
                              fağına modern bir yorum     lezzeti yerli ve yabancı misafir-      Mehmet
                              getiren lezzetleri eşliğinde,   lerle buluşmaya devam ediyor.   Yalçınkaya
                              Tarihi Yarım Ada’nın nefes
                              kesen manzarasını sunan  Keyifli film geceleri
                              şık mekanında ağırlıyor.
                                                             Four Seasons Hotel Bosphorus klasiği haline gelen
                              Mekan Pazartesi hariç her
                                                          ‘Açık Hava Sineması’, bu yaz sezonunda da Akbank’ın
                              gün saat 12.00-00.00 ara-   uçuş ve seyahat kartı Wings işbirliğiyle sevilen filmleri
                              sında servis veriyor.       yaz mevsiminin güzel enerjisi ile buluşturuyor.
                                                                                 28 Ağustos’a kadar ‘müzi-
          Doğanay meyveli içeceklerle                                          kal filmler’ ve ‘ödüllü filmler’
          ferahlık                                                             temaları altında gerçekleşe-
                                                                               cek olan ‘Wings Açıkhava Si-
            Doğanay içecek ailesinin birbi-                                    neması’, misafirlere sinema
          rinden lezzetli çeşitleri ile yaz ayla-                              keyfini Boğaz’ın kıyısında pat-
          rı, ferahlığa kavuşuyor.                        lamış mısır ve içecek eşliğinde sunuyor.
             İçecek ailesinin vazgeçilmez                    Film gösterimleri saat 21.00’de başlıyor, otel misafir-
          üyesi Doğanay Limonata ile ailenin              lerine ve tüm sinemaseverlere açık olan programda izle-
          yeni gözdesi Doğanay Karadut’un enfes lezzeti, günün   yiciler, biletlerini otelden alarak filmlerin tadını çıkarıyor.
          her saatinde ve dilediğiniz her yerde buz gibi serinletici
          etkisiyle sıcak yaz günlerinin favorisi oluyor.  Otel Büyükada Resorts&Spa
            C vitaminli Doğanay Limonata, ferahlatıcı etkisiyle
          lezzetli bir deneyim sunuyor. Bu enfes limonatanın, şe-  BELTUR hizmete girdi
          ker tüketmek istemeyenlere özel üretilmiş şekersiz çe-  İBB, Orman Bakanlığı tarafından satışa çıkarılan
          şidi de bulunuyor.                              Adalar’daki tesisi satın alıp, İstanbulluların ve turistle-
                                                          rin kullanımına açtı.
          Bol malzemeli, çok bereketli                       ‘Otel Büyükada Resorts&SPA
                                                          BELTUR’ adıyla hizmete alınan tesi-
            Buğdaydan fasulyeye, cevizden kayısıya kadar bir-
                                                          sin açılış töreninde İstanbul Bü-
         birinden farklı malzemelerin şaşırtıcı ve bir o kadar da
                                                          yükşehir Belediye (IBB) Başkanı
         mükemmel uyumuyla ortaya çıkan aşure, olsa da yesek
                                                          Ekrem İmamoğlu, “İstanbul,
         dedirten bol malzemeli ve doygun lezzetiyle bir gün değil
                                                          güzel etkinlik alanlarıyla, mey-
                         her gün Özsüt’lerde.             danlarıyla, ormanlarıyla, park-
                           İçinde birçok lezzeti beraberinde
                                                          larıyla, kültür hizmetleriyle, kon-
                         barındıran bu geleneksel tatlı, her
                                                          serleriyle, sanat alanlarıyla, tarihi eserlerine, mirasına
                         biri ayrı ayrı pişirilen ve özenle seçi-
                                                          sahip çıkarak, güçlü yolculuğuna devam edecek” dedi.
                         len bakliyat, kuru meyve ve yemişler-
                                                             Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, tesisin çok
                         le hazırlanıyor.                 kültürlü ve etnik yapılı Adalar’ın yerel mutfağının olu-
                           Özsüt aşuresi, pirincin özel değir-  şumuna katkı sunacağına inandığını vurguladı. Tesis,
                         menlerde öğütülmesiyle hazırlanan   12 ay boyunca her gün 24 saat hizmet verecek.
                         sübye ile doygun bir kıvama ulaşıyor.
         94 KobiEfor $ðXVWRV
   89   90   91   92   93   94   95   96   97   98   99