Page 86 - KobiEfor Mayıs 2023 Sayı 284
P. 86

*,'$ 785à=0



          ‘Butter’o’ Migros ve                            Mis kokulu Anneler Günü
          Macrocenter’larda
                                                             The Grand Tarabya Hotel, Anneler Günü brunch’ını
            In Bakery by Divan’ın yepyeni lezzeti Butter’o tere-  annelere özel çiçek buketlerinin tasarlanacağı özel
          yağlı kurabiye çeşitleri Migros, Migros sanal marketler,           bir etkinlikle taçlandırıyor.
                          Macrocenter ve Macroonline’da.                       Minik misafirler, her pa-
                            Çikolata-portakal, tarçın, sade                  zar olduğu gibi Anneler Günü
                          ve kahveli olmak üzere lezzet se-                  brunch’ında da Gymy Kids
                          çenekleri ve 4 farklı şekli ile satışa             ekibi ile eğlenceli aktivitele-
                          sunulan Divan Butter’o, herhangi                   re katılırken, bu defa Ribbon
                          bir koruyucu/renklendirici içermi-                 Flowers’ın muhteşem çiçekleri
                          yor. Divan şeflerinin özel reçete-                  ile anneleri için özel buketler
                          siyle hazırlanan tereyağlı kurabiye                de hazırlayacaklar.
                          Butter’o, çay ve kahve saatlerinin                   Klasik kahvaltıdan öğle ye-
                          vazgeçilmez lezzeti olmaya aday…  meğine uzanan çeşitli lezzetlere, makarnadan Bay-
                                                          ramoğlu dönere, ızgaralardan suşiye, salata bardan
          Pınar’ın 2 ürünü ‘Yılın İnovatif                tatlılara birçok farklı istasyon eşlik ediyor.
          Ürünleri’ seçildi
                                                          Büyüleyici ve leziz bir buluşmanın
            Pınar’ın Protein Süzme Peynir ve Bardak Kefir ürünle-
          ri, YouGov Pazar araştırma ve anket şirketi tarafından bu   adresi
          yıl altıncısı gerçekleştirilen ‘Yılın İnovatif Ürünleri’ araştır-
                                                             Swissôtel The Bosphorus’un
          masında ödül aldı.
                                                          terasında yer alan ve keyifli
            Pınar Süt Pazarlama Direktörü Serpil Veral, “Pınar
                                                          anların mimarı olan 16 Roof,
          olarak farklı pazarlardaki gelişimleri ve tüketici trendle-
                                                          konuklarını nefes kesen pano-
          rini yakından takip ederek inovatif ürünleri en iyi kalitede   ramik Boğaz manzarasında şef
          sunmayı hedefliyoruz” diye konuştu.
                                                          Taha Emrah Özçelik’in hazırla-
                                                          dığı menüyle Asya mutfağın-
                                                          dan başlayan bir lezzet yolcu-
                                                          luğuna çıkarıyor.
                                                             Özel lezzetlerin yanı sıra Türk mutfağı malzeme-
                                                          lerinin hem modern hem geleneksel teknikler ile bu-
                                                          luştuğu ‘Lakerda’, ‘Turşu Bonfile’, ‘Su Böreği’, ‘Tan-
                                                          dır Karides’, ‘Testi Kebabı’ ve ‘Fındıklı Erişteli Kuzu
                                                          Sırtı’ mutlaka denenmesi gereken ve unutamayaca-
                                                          ğınız seçenekler olarak sunuluyor.
          Bursa’da MONK farkı
                                                          Eğlencenin nabzı bu yaz da
            Asya ve Japon mutfağının özgün lezzetlerini huzur-
         lu, minimalist ve din-                           Oligark’ta atacak
         gin bir ortamda sunan                               İstanbul’un yeme-içme, eğlence ve etkinlik me-
         Monk Restaurant, Bur-                                                      kanı Oligark İstanbul,
         sa/Nilüfer-Balat’ta  Ja-                                                   1 Haziran’da sezon
         pon mutfağından  tadı-                                                     açılışını gerçekleşti-
         na doyulmaz bir menü,                                                      recek. İtalyan iş ada-
         zengin bir şarap seçkisi,                                                  mı, girişimci ve sos-
                          her yudumu sürprizlerle dolu kok-                         yal medya fenomeni
                          teyller Asya ve Japon mutfağı se-                         Gianluca Vacchi’nin Dj
                          verleri bekliyor.               performansı ile yaza merhaba diyecek Oligark İstan-
                             Mekân, minimalist dekoru, sade   bul, konuklara unutulmaz bir gece yaşatacak.
                          mobilyaları, iç mimaride özenle se-  Kuruçeşme’de boğaza sıfır, 5 bin metrekarelik
                          çilmiş her bir detayı ile yarattığı, sa-  alanda konumlanan Oligark İstanbul, restoranları,
                          kinleştirici olduğu kadar davetkâr   beach bar’ı ile konuklarını ağırlarken yaz boyunca
                          atmosferi ile Uzakdoğu mutfağı   sürpriz etkinlikleri ile de misafirlerine farklı bir de-
                          tutkunlarını ağırlıyor.         neyim sunuyor.

         86 KobiEfor 0D\ÜV
   81   82   83   84   85   86   87   88   89   90   91