Page 86 - KobiEfor Mayıs 2023 Sayı 284
P. 86
*,'$ 785à=0
‘Butter’o’ Migros ve Mis kokulu Anneler Günü
Macrocenter’larda
The Grand Tarabya Hotel, Anneler Günü brunch’ını
In Bakery by Divan’ın yepyeni lezzeti Butter’o tere- annelere özel çiçek buketlerinin tasarlanacağı özel
yağlı kurabiye çeşitleri Migros, Migros sanal marketler, bir etkinlikle taçlandırıyor.
Macrocenter ve Macroonline’da. Minik misafirler, her pa-
Çikolata-portakal, tarçın, sade zar olduğu gibi Anneler Günü
ve kahveli olmak üzere lezzet se- brunch’ında da Gymy Kids
çenekleri ve 4 farklı şekli ile satışa ekibi ile eğlenceli aktivitele-
sunulan Divan Butter’o, herhangi re katılırken, bu defa Ribbon
bir koruyucu/renklendirici içermi- Flowers’ın muhteşem çiçekleri
yor. Divan şeflerinin özel reçete- ile anneleri için özel buketler
siyle hazırlanan tereyağlı kurabiye de hazırlayacaklar.
Butter’o, çay ve kahve saatlerinin Klasik kahvaltıdan öğle ye-
vazgeçilmez lezzeti olmaya aday… meğine uzanan çeşitli lezzetlere, makarnadan Bay-
ramoğlu dönere, ızgaralardan suşiye, salata bardan
Pınar’ın 2 ürünü ‘Yılın İnovatif tatlılara birçok farklı istasyon eşlik ediyor.
Ürünleri’ seçildi
Büyüleyici ve leziz bir buluşmanın
Pınar’ın Protein Süzme Peynir ve Bardak Kefir ürünle-
ri, YouGov Pazar araştırma ve anket şirketi tarafından bu adresi
yıl altıncısı gerçekleştirilen ‘Yılın İnovatif Ürünleri’ araştır-
Swissôtel The Bosphorus’un
masında ödül aldı.
terasında yer alan ve keyifli
Pınar Süt Pazarlama Direktörü Serpil Veral, “Pınar
anların mimarı olan 16 Roof,
olarak farklı pazarlardaki gelişimleri ve tüketici trendle-
konuklarını nefes kesen pano-
rini yakından takip ederek inovatif ürünleri en iyi kalitede ramik Boğaz manzarasında şef
sunmayı hedefliyoruz” diye konuştu.
Taha Emrah Özçelik’in hazırla-
dığı menüyle Asya mutfağın-
dan başlayan bir lezzet yolcu-
luğuna çıkarıyor.
Özel lezzetlerin yanı sıra Türk mutfağı malzeme-
lerinin hem modern hem geleneksel teknikler ile bu-
luştuğu ‘Lakerda’, ‘Turşu Bonfile’, ‘Su Böreği’, ‘Tan-
dır Karides’, ‘Testi Kebabı’ ve ‘Fındıklı Erişteli Kuzu
Sırtı’ mutlaka denenmesi gereken ve unutamayaca-
ğınız seçenekler olarak sunuluyor.
Bursa’da MONK farkı
Eğlencenin nabzı bu yaz da
Asya ve Japon mutfağının özgün lezzetlerini huzur-
lu, minimalist ve din- Oligark’ta atacak
gin bir ortamda sunan İstanbul’un yeme-içme, eğlence ve etkinlik me-
Monk Restaurant, Bur- kanı Oligark İstanbul,
sa/Nilüfer-Balat’ta Ja- 1 Haziran’da sezon
pon mutfağından tadı- açılışını gerçekleşti-
na doyulmaz bir menü, recek. İtalyan iş ada-
zengin bir şarap seçkisi, mı, girişimci ve sos-
her yudumu sürprizlerle dolu kok- yal medya fenomeni
teyller Asya ve Japon mutfağı se- Gianluca Vacchi’nin Dj
verleri bekliyor. performansı ile yaza merhaba diyecek Oligark İstan-
Mekân, minimalist dekoru, sade bul, konuklara unutulmaz bir gece yaşatacak.
mobilyaları, iç mimaride özenle se- Kuruçeşme’de boğaza sıfır, 5 bin metrekarelik
çilmiş her bir detayı ile yarattığı, sa- alanda konumlanan Oligark İstanbul, restoranları,
kinleştirici olduğu kadar davetkâr beach bar’ı ile konuklarını ağırlarken yaz boyunca
atmosferi ile Uzakdoğu mutfağı sürpriz etkinlikleri ile de misafirlerine farklı bir de-
tutkunlarını ağırlıyor. neyim sunuyor.
86 KobiEfor 0D\ÜV