Page 92 - KobiEfor Kasım 2023 Sayı 290
P. 92
*,'$ 785à=0
Dost sofraları Arça’da kuruluyor
2025’te kapılarını açacak
İstanbul’un tarihi kalbi olan Haliç’te, benzersiz bir
manzaranın eşlik ettiği yepyeni bir restoran açıldı; Arça Swissôtel Antalya Kalkan, 2025’te kapılarını açacak.
Restaurant & Grill. Accor, Fenix Şirketler Grubu ile ortaklığını duyurdu.
Şef Cenap Öztekin Varol yönetimindeki mutfaktan Fenix Şirketler Grubu Grup
çıkanlar arasında ilk göze çarpanlar çilingir sofrala- Başkanı Eyüp Mavi; “Swissôtel
rından tanıdığımız eşsiz tatlar; kuru cacıktan köz patlı- markasını Türkiye’nin doğal
can salatasına, humustan içli köfteye bilinen lezzetle- güzelliklerini sergileyen bir
rin en sevilen halleri, Arça’da servis ediliyor. lokasyona getirmek için bir-
likte çalışmaktan gurur duyuyoruz” dedi.
Accor Premium, Orta Ölçekli ve Ekonomi Bölümü
Orta Doğu, Afrika ve Türkiye COO’su Paul Stevens;
Swissôtel Antalya Kalkan’ın iyi
bir yaşam ve zenginleştirici de-
neyimler arayan gezginler için
öncü olacağına inandıklarını
söyledi.
Bir kangalında bir milyon probiyotik Şanlıurfa Fıstığı’nın yolculuğu
Başyazıcı Gıda, Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Yük- başladı
sek kolesterollü bireylerin diyetlerinde,
Yeşil altın olarak da bili-
çocuk ve yetişkinlerin güven ile kulla- nen fıstık Şanlıurfa’da bah-
nabileceği, Türkiye’ de ilk ve tek üretilen çelerden sofralara uzanır-
probiyotik mikroorganizmalar ile fermente ken DoubleTree by Hilton
edilen ‘Probiyotikli Dana Sucuk’ tüketi- Şanlıurfa’nın usta şefleri-
cileri ile buluşuyor. nin dokunuşlarıyla da lez-
Başyazıcı Gıda Yönetim Kurulu Başkanı zetli bir yolculuğa çıkarıyor.
Murat Başyazıcıoğ- DoubleTree by Hilton
lu; “Probiyotik su- Şanlıurfa’nın menüsünde
cuğun en önemli özelliklerinden yer alan yeni fıstıklı lezzetler: Urfa fıstıklı içli köfte, Urfa
birkaç tanesi bağışıklığı destekle- fıstıklı Urfa kebabı, Birecik patlıcanlı ali nazik.
mesi, besin emilimini arttırması ve
antibiyotiklerin yol açtığı bağırsak İlk franchise Samsun Atakum’da
problemlerini gidermeye yardım etmesi diyebiliriz” dedi.
açıldı
Sağlıklı, sürdürülebilir ve Elite World
doğaya saygılı çikolata Hotels & Re-
sorts, zincirin
Nihal Sevilmen Couture Chocolate, Anadolu’nun ilk franchise
kadim beslenme ve şifa kültüründen ilham alarak otelini Elite
iyi malzemelerle, meyve özlü, vegan bitter çikolata- World Comfy markası ile Samsun Atakum’da açtı.
lar üretiyor. Elite World Comfy Samsun Atakum’un yatırımcı-
Sürdürülebilirlik ilkesiyle hareket eden Nihal Sevil- sı Dr. Öğrt. Üyesi Alikemal Yazıcı; “Samsun, doğası,
men Couture Chocolate, aktif ticari hayatı, kültürü ve ülkemizin kuruluşun-
bitter Belçika çikolatala- da simge şehirlerden biri
rı ile aileye ait bahçelerin olması dolayısıyla çok zi-
ürünleri ve yerel üretici- yaretçi alıyor” dedi.
lerin tarımsal ürünlerini Elite World Hotels & Re-
buluşturuyor. Sağlıklı ve sorts Satış ve Pazarlama-
besleyici güvenilir gıda dan Sorumlu Yönetim Ku-
oluşturma prensibiyle rulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu, yıl sonuna doğru yine
hareket eden Nihal Se- franchise modeliyle Elite World GO Van Edremit’in hiz-
vilmen Couture Chocolate’ın hiçbir ürününde hazır dol- mete girmesinin planlandığını, iki otel projesinin daha
yolda olduğunu söyledi.
gu içeriği, koruyucu ve renklendirici bulunmuyor.
92 KobiEfor .DVÜP