Page 92 - KobiEfor Kasım 2023 Sayı 290
P. 92

*,'$   785à=0



          Dost sofraları Arça’da kuruluyor
                                                          2025’te kapılarını açacak
            İstanbul’un tarihi kalbi olan Haliç’te, benzersiz bir
          manzaranın eşlik ettiği yepyeni bir restoran açıldı; Arça   Swissôtel Antalya Kalkan, 2025’te kapılarını açacak.
          Restaurant & Grill.                             Accor, Fenix Şirketler Grubu ile ortaklığını duyurdu.
            Şef Cenap Öztekin Varol yönetimindeki mutfaktan   Fenix Şirketler Grubu Grup
          çıkanlar arasında ilk göze çarpanlar çilingir sofrala-  Başkanı Eyüp Mavi; “Swissôtel
          rından tanıdığımız eşsiz tatlar; kuru cacıktan köz patlı-  markasını Türkiye’nin doğal
          can salatasına, humustan içli köfteye bilinen lezzetle-  güzelliklerini sergileyen bir
          rin en sevilen halleri, Arça’da servis ediliyor.      lokasyona getirmek için bir-
                                                          likte çalışmaktan gurur duyuyoruz” dedi.
                                                             Accor Premium, Orta Ölçekli ve Ekonomi Bölümü
                                                          Orta Doğu, Afrika ve Türkiye COO’su Paul Stevens;
                                                                             Swissôtel Antalya Kalkan’ın iyi
                                                                             bir yaşam ve zenginleştirici de-
                                                                             neyimler arayan gezginler için
                                                                             öncü olacağına inandıklarını
                                                                             söyledi.

          Bir kangalında bir milyon probiyotik            Şanlıurfa Fıstığı’nın yolculuğu

            Başyazıcı Gıda, Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Yük-  başladı
                    sek kolesterollü bireylerin diyetlerinde,
                                                             Yeşil altın olarak da bili-
                    çocuk ve yetişkinlerin güven ile kulla-  nen fıstık Şanlıurfa’da bah-
                    nabileceği, Türkiye’ de ilk ve tek üretilen   çelerden sofralara uzanır-
                    probiyotik mikroorganizmalar ile fermente   ken DoubleTree by Hilton
                    edilen ‘Probiyotikli Dana Sucuk’ tüketi-  Şanlıurfa’nın usta şefleri-
                    cileri ile buluşuyor.                 nin dokunuşlarıyla da lez-
                      Başyazıcı Gıda Yönetim Kurulu Başkanı   zetli bir yolculuğa çıkarıyor.
                    Murat Başyazıcıoğ-                       DoubleTree by Hilton
                    lu; “Probiyotik su-                   Şanlıurfa’nın menüsünde
          cuğun en önemli  özelliklerinden                yer alan yeni fıstıklı lezzetler: Urfa fıstıklı içli köfte, Urfa
          birkaç tanesi bağışıklığı destekle-             fıstıklı Urfa kebabı, Birecik patlıcanlı ali nazik.
          mesi, besin emilimini arttırması ve
          antibiyotiklerin yol açtığı bağırsak            İlk franchise Samsun Atakum’da
          problemlerini gidermeye yardım etmesi diyebiliriz” dedi.
                                                          açıldı
          Sağlıklı, sürdürülebilir ve                        Elite World
          doğaya saygılı çikolata                         Hotels & Re-
                                                          sorts, zincirin
            Nihal Sevilmen Couture Chocolate, Anadolu’nun   ilk franchise
         kadim beslenme ve şifa kültüründen ilham alarak   otelini Elite
         iyi malzemelerle, meyve özlü, vegan bitter çikolata-  World Comfy markası ile Samsun Atakum’da açtı.
         lar üretiyor.                                       Elite World Comfy Samsun Atakum’un yatırımcı-
            Sürdürülebilirlik ilkesiyle hareket eden Nihal Sevil-  sı Dr. Öğrt. Üyesi Alikemal Yazıcı; “Samsun, doğası,
                                   men Couture Chocolate,   aktif ticari hayatı, kültürü ve ülkemizin kuruluşun-
                                   bitter Belçika çikolatala-                   da simge şehirlerden biri
                                   rı ile aileye ait bahçelerin                 olması dolayısıyla çok zi-
                                   ürünleri ve yerel üretici-                   yaretçi alıyor” dedi.
                                   lerin tarımsal ürünlerini                      Elite World Hotels & Re-
                                   buluşturuyor. Sağlıklı ve                    sorts Satış ve Pazarlama-
                                   besleyici güvenilir gıda                     dan Sorumlu Yönetim Ku-
                                   oluşturma  prensibiyle  rulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu, yıl sonuna doğru yine
                                   hareket eden Nihal Se-  franchise modeliyle Elite World GO Van Edremit’in hiz-
         vilmen Couture Chocolate’ın hiçbir ürününde hazır dol-  mete girmesinin planlandığını, iki otel projesinin daha
                                                          yolda olduğunu söyledi.
         gu içeriği, koruyucu ve renklendirici bulunmuyor.
         92 KobiEfor .DVÜP
   87   88   89   90   91   92   93   94   95   96   97