Page 128 - KobiEfor Ekim 2023 Sayı 289
P. 128

GIDA / TURİZM



           Sabrosa’da sonbahar brunch’ı                     Dedeman’ın Kars’taki ikinci
             Swissôtel Sabrosa’da her pazar 12.00-15.00 saatle-  oteli açıldı
           ri arasında açık büfe lezzetlere canlı müziğin eşlik ettiği
           brunch keyfi, mutlu anların                        Dedeman Hotels&Resorts
           paylaşıldığı eşsiz anılara                       International’ın, Sarıkamış’tan
           dönüşüyor.                                       sonra Kars’taki ikinci oteli
             Menüde Türk damak                              ‘Qrista Managed by Dedeman’
           tadına uygun olarak hazır-                       kapılarını açtı.
           lanmış geleneksel lezzetle-                        Doğu Ekspresi’nin son du-
           rin yanı sıra kahvaltılıklar,                    rağı Kars’ın şehir merkezinde yer alan, 1876 yılında
           dünya mutfağından tatlar,                        Baltık mimarisiyle inşa edilmiş ve günümüze kadar
           dünyaya mal olmuş sokak                          orijinal özelliklerini koruyarak gelmiş binasıyla Qrista
           lezzetleri, damaklarda iz bı-                    Managed by Dedeman; misafirlerine sıra dışı bir de-
           rakan tacos, sushi kokoreç,                      neyim yaşatacak.
           tantuni, ceviche, deniz mah-                       Balkonlu seçenekleri de olan 26 adet odası, yerel
           sulleri ve döner yer alıyor.                     mutfağa ait özel  lezzetlerin sunulduğu restoranı ve
                                                            şık atmosferli lobi barı otantik dekorasyonuyla dikkat
           The Peninsula Brunch başlıyor                    çekiyor.

                             The  Peninsula  Istanbul, misa-  Vaat Holding turizm yatırımlarına
                           firlerini her Pazar The Peninsula
                           şeflerinin hazırladığı iştah kabartan   hız verdi
                           lezzetler ve zarif sunumlar ile şık bir
                           brunch deneyimine davet ediyor.    Vaat Holding, Misal Hotels markalı otel zincir-
                             Enzo Enea’nın tasarladığı bü-  lerine iki yeni halka daha ekleyecek.
                           yüleyici bahçelerle çevrili terasında   Vaat Holding, İstanbul’da Şişli ve Güneşli–Basın Eks-
                           servis edilecek Brunch, Akdeniz ve                      pres güzergahında hayata
                                     Türk mutfakları ile dün-                      geçireceği oteller ile tu-
                                     ya mutfaklarından sevi-                       rizm–otelcilik alanındaki
                                     len lezzetleri bir araya                      faaliyetlerine yakın vade-
                                     getiriyor.                                    de 90 milyon dolarlık yatı-
                                       İmza tatları arasında;                      rım gerçekleştirecek.
                                     Türk ve İtalyan mutfak-                         Vaat Holding Yönetim
                                     larının vazgeçilmezle-  Kurulu Başkanı Yaman Hacıibrahim; “Turizm ve otel-
                                     rinden taş fırın pide ve   cilik alanındaki Misal Hotels markamızı da Türkiye
                                     pizza çeşitlerinin yanı   genelinde 25 noktaya ulaştırmayı hedefliyoruz” dedi.
           sıra istiridye ve zengin çeşitleri ile deniz ürünleri büfesi
           ve İngiltere’nin geleneksel yemeklerinden Beef Wel-  100. yıla özel program
           lington büfesi öne çıkıyor.
                                                              Four Seasons Hotel Bosphorus ve Four Seasons
           Nutzz Popcorn ile evde film keyfi                Hotel Sultanahmet, Cumhuriyet’in kuruluşunun 100.
                                                            yılında 29 Ekim’i daha da büyük bir coşkuyla ve özel
                                                            içeriklerle kutluyor.
             Peyman, sonbaharda evde izlenilen
           dizi, film keyfini, Nutzz markasının birbi-        Four Seasons Hotel Bosphorus 29 Ekim’i sanatçı
           rinden farklı patlamış mısır lezzetleri ile      Kenan Işık’ın ‘Kırmızı ve Beyaz İstanbul’ isimli ser-
                                                            gisinin açılışı için
           buluşturarak atıştırmalık deneyimini zir-
           veye taşıyor.                                    düzenlediği özel bir
             Klasik lezzetin yanında, yer fıstıklı ve       davet ile karşılar-
           bademli seçeneğiyle ku-                          ken, Four Seasons
           ruyemiş severleri, tuzlu ve                      Hotel  Sultanahmet
                                                            ise 23-29 Ekim haf-
           karamelli seçeneği ile hem
           tatlı hem de tuzlu severleri,                    tasına özel menüler,
           acı biber ve domates seçene-                     çay saati ve güne özel lezzetlerin yanı sıra Araştırma-
           ğiyle de baharat tutkunlarını                    cı Yazar Hasan Mert Kaya katılımı ile gerçekleşecek
           kendine hayran bırakıyor.                        söyleşi ile misafirleri tarihte bir yolculuğa çıkarıyor.

           126 KobiEfor Ekim 2023
   123   124   125   126   127   128   129   130   131   132   133