Page 128 - KobiEfor Ekim 2023 Sayı 289
P. 128
GIDA / TURİZM
Sabrosa’da sonbahar brunch’ı Dedeman’ın Kars’taki ikinci
Swissôtel Sabrosa’da her pazar 12.00-15.00 saatle- oteli açıldı
ri arasında açık büfe lezzetlere canlı müziğin eşlik ettiği
brunch keyfi, mutlu anların Dedeman Hotels&Resorts
paylaşıldığı eşsiz anılara International’ın, Sarıkamış’tan
dönüşüyor. sonra Kars’taki ikinci oteli
Menüde Türk damak ‘Qrista Managed by Dedeman’
tadına uygun olarak hazır- kapılarını açtı.
lanmış geleneksel lezzetle- Doğu Ekspresi’nin son du-
rin yanı sıra kahvaltılıklar, rağı Kars’ın şehir merkezinde yer alan, 1876 yılında
dünya mutfağından tatlar, Baltık mimarisiyle inşa edilmiş ve günümüze kadar
dünyaya mal olmuş sokak orijinal özelliklerini koruyarak gelmiş binasıyla Qrista
lezzetleri, damaklarda iz bı- Managed by Dedeman; misafirlerine sıra dışı bir de-
rakan tacos, sushi kokoreç, neyim yaşatacak.
tantuni, ceviche, deniz mah- Balkonlu seçenekleri de olan 26 adet odası, yerel
sulleri ve döner yer alıyor. mutfağa ait özel lezzetlerin sunulduğu restoranı ve
şık atmosferli lobi barı otantik dekorasyonuyla dikkat
The Peninsula Brunch başlıyor çekiyor.
The Peninsula Istanbul, misa- Vaat Holding turizm yatırımlarına
firlerini her Pazar The Peninsula
şeflerinin hazırladığı iştah kabartan hız verdi
lezzetler ve zarif sunumlar ile şık bir
brunch deneyimine davet ediyor. Vaat Holding, Misal Hotels markalı otel zincir-
Enzo Enea’nın tasarladığı bü- lerine iki yeni halka daha ekleyecek.
yüleyici bahçelerle çevrili terasında Vaat Holding, İstanbul’da Şişli ve Güneşli–Basın Eks-
servis edilecek Brunch, Akdeniz ve pres güzergahında hayata
Türk mutfakları ile dün- geçireceği oteller ile tu-
ya mutfaklarından sevi- rizm–otelcilik alanındaki
len lezzetleri bir araya faaliyetlerine yakın vade-
getiriyor. de 90 milyon dolarlık yatı-
İmza tatları arasında; rım gerçekleştirecek.
Türk ve İtalyan mutfak- Vaat Holding Yönetim
larının vazgeçilmezle- Kurulu Başkanı Yaman Hacıibrahim; “Turizm ve otel-
rinden taş fırın pide ve cilik alanındaki Misal Hotels markamızı da Türkiye
pizza çeşitlerinin yanı genelinde 25 noktaya ulaştırmayı hedefliyoruz” dedi.
sıra istiridye ve zengin çeşitleri ile deniz ürünleri büfesi
ve İngiltere’nin geleneksel yemeklerinden Beef Wel- 100. yıla özel program
lington büfesi öne çıkıyor.
Four Seasons Hotel Bosphorus ve Four Seasons
Nutzz Popcorn ile evde film keyfi Hotel Sultanahmet, Cumhuriyet’in kuruluşunun 100.
yılında 29 Ekim’i daha da büyük bir coşkuyla ve özel
içeriklerle kutluyor.
Peyman, sonbaharda evde izlenilen
dizi, film keyfini, Nutzz markasının birbi- Four Seasons Hotel Bosphorus 29 Ekim’i sanatçı
rinden farklı patlamış mısır lezzetleri ile Kenan Işık’ın ‘Kırmızı ve Beyaz İstanbul’ isimli ser-
gisinin açılışı için
buluşturarak atıştırmalık deneyimini zir-
veye taşıyor. düzenlediği özel bir
Klasik lezzetin yanında, yer fıstıklı ve davet ile karşılar-
bademli seçeneğiyle ku- ken, Four Seasons
ruyemiş severleri, tuzlu ve Hotel Sultanahmet
ise 23-29 Ekim haf-
karamelli seçeneği ile hem
tatlı hem de tuzlu severleri, tasına özel menüler,
acı biber ve domates seçene- çay saati ve güne özel lezzetlerin yanı sıra Araştırma-
ğiyle de baharat tutkunlarını cı Yazar Hasan Mert Kaya katılımı ile gerçekleşecek
kendine hayran bırakıyor. söyleşi ile misafirleri tarihte bir yolculuğa çıkarıyor.
126 KobiEfor Ekim 2023