Page 102 - KobiEfor Eylül 2022
P. 102
*,'$ 785à=0
Pınar Labne’ye Birleşik Accor, Nefais Restaurant’ı
Krallık’tan ödül
Kayseri’de açtı
Pınar, Labne ürünüyle Birleşik Krallık’ta ‘Guild of
Accor, ’Keşif Mutfağı ‘mottosu ile Türkiye coğrafyası-
Fine Food’ tarafından 1994’ten beri düzenlenen ve
nın eşsiz zenginlikteki mutfağının farklı tatlarını birlikte
marketlerde satılan ürün-
sunan Nefais Restaurant Kayseri’nin kapılarını Novotel
ler arasından yapılan de-
Kayseri’deki lokasyonu ile tüm misafirlerine açtı.
ğerlendirmelere göre ve-
Novotel Kayseri Genel Müdürü Nedim Bahar yöneti-
rilen ‘Mükemmel Lezzet
mindeki ‘Nefais Restaurant’ın
Ödülü’nü aldı.
menü tasarımlarını Executive
14.205 ürün arasından
Chef Mehmet Soykan, Kayse-
Pınar Labne, tat, renk ve
ri Mutfak Şefliği’ni ise Ceylani
kıvam olarak beğenilerek 2
Koçyiğit üstleniyor.
yıldız almaya hak kazanır-
‘Nefais’ menüsünde sunu-
ken Türkiye’den ödül almayı
lan, Tarhana, Beypazarı’nda,
başaran tek marka oldu. Pınar Sade Labne, Pınar Man-
Kadayıf Dolması Erzurum’da,
tarlı Labne, Pınar Sarımsaklı ve Frenk Soğanlı Labne
Tepsi Mantısı Kayseri’de, ev
çeşitleriyle Birleşik Krallık’ta tüketicilerle buluşuyor.
hanımları tarafından Nefais
için özel olarak hazırlanıyor.
‘Kadın Emeğiyle Güzelleşen
Külahlar’ Keyifli ve leziz bir adres:
Carte d’Or, kadınları meslek sahibi yapmak hedefiyle Bosphorus Grill
başlattığı Kadın Emeğiyle Güzel-
Çırağan Palace Kempinski İstanbul’un
leşen Külahlar projesiyle kadın is-
Boğaz’ın tam üzerinde yer alan yazlık
tihdamına destek oluyor. 2021’de
açık hava mekânı Bosphorus Grill ben-
Türkiye’nin 4 bölgesindeki 24 nokta-
da başlayan projeyle Carte d’Or, bu- zersiz öğle ve akşam yeme-
gün 6 bölgede 86 noktaya ulaşarak, ği lezzetleri ile yaz aylarının
en keyifli buluşma noktası
dondurma satış noktalarında kadın-
olmaya devam ediyor.
lara kaşıkçılık ve işletmecilik eği-
Gül timi vererek, iş Akdeniz mutfağı ağırlıklı
Lüş lezzet durağında öğle ye-
imkânı sağlıyor.
meği için à la carte lezzet-
Unilever Ev içi ve Açık Dondurma
ler damakları lezzetlendirirken; akşam yemeğinde ise
Kategorilerinden Sorumlu Pazarla-
çeşitli özgünleştirilmiş lezzetler ve şefler tarafından
ma Direktörü Gül Lüş, “Amacımız
2025’e kadar her yıl 150 yeni kadına misafirlerin önünde canlı istasyonlarda pişirilen et ve
ulaşarak Türkiye genelinde 500 ka- balık büfelerinde yer alan lezzetler servis ediliyor.
dına açık dondurma sektörü içinde
istihdam sağlamış olmak” dedi. Galataport İstanbul’a yeni bir
soluk
‘Aşure’ye geleneksel ve pratik
Şık dekorasyonu, samimi
çözümler ortamı ve kusursuz hizmet
Aşure için Yayla Agro Gıda geleneksel müşterilerine anlayışı ile sıra dışı sunumlara
‘Klasik’ bakliyat çeşitlerini sunarken zamanı olmayan imza atan Kitten Delicatessen
müşterilerine ‘Haşlanmış’ bakliyat & Bistro, şehrin yeni gastro-
ürün serisi ile çözüm üretiyor. nomi merkezi Galataport İstanbul’da hizmete başladı.
Yayla BPA’sız ambalajda, oda Modern dünya reçeteleri-
ni, geleneksel Türk mutfağıyla
sıcaklığında saklanabilen, katkı
harmanlayarak enfes lezzetlere
ve koruyucu içermeyen haşlan-
imza atan restoranın zengin me-
mış nohut, fasulye ve aşurelik
nüsünde yer alan kahvaltı se-
buğday ile Türk mutfağının ge-
çeneklerinin yanı sıra süt reçeli
leneksel lezzeti aşureyi, herke-
ve Nutella aromalı croissant ile
sin 20 dk içinde pişirebilmesine
güne başlayabilirsiniz.
olanak sağlıyor.
102 KobiEfor (\OÖO