Page 102 - KobiEfor Eylül 2022
P. 102

*,'$ 785à=0



          Pınar Labne’ye Birleşik                         Accor, Nefais Restaurant’ı
          Krallık’tan ödül
                                                          Kayseri’de açtı
            Pınar, Labne ürünüyle Birleşik Krallık’ta ‘Guild of
                                                             Accor, ’Keşif Mutfağı ‘mottosu ile Türkiye coğrafyası-
          Fine Food’ tarafından 1994’ten beri düzenlenen ve
                                                          nın eşsiz zenginlikteki mutfağının farklı tatlarını birlikte
          marketlerde satılan ürün-
                                                          sunan Nefais Restaurant Kayseri’nin kapılarını Novotel
          ler arasından yapılan de-
                                                          Kayseri’deki lokasyonu ile tüm misafirlerine açtı.
          ğerlendirmelere göre  ve-
                                                             Novotel Kayseri Genel Müdürü Nedim Bahar yöneti-
          rilen ‘Mükemmel Lezzet
                                                                              mindeki ‘Nefais Restaurant’ın
          Ödülü’nü aldı.
                                                                              menü tasarımlarını Executive
            14.205 ürün arasından
                                                                              Chef Mehmet Soykan, Kayse-
          Pınar Labne, tat, renk ve
                                                                              ri Mutfak Şefliği’ni ise Ceylani
          kıvam olarak beğenilerek 2
                                                                              Koçyiğit üstleniyor.
          yıldız almaya hak kazanır-
                                                                                ‘Nefais’ menüsünde sunu-
          ken Türkiye’den ödül almayı
                                                                              lan, Tarhana, Beypazarı’nda,
          başaran tek marka oldu. Pınar Sade Labne, Pınar Man-
                                                                              Kadayıf Dolması Erzurum’da,
          tarlı Labne, Pınar Sarımsaklı ve Frenk Soğanlı Labne
                                                                              Tepsi Mantısı Kayseri’de, ev
          çeşitleriyle Birleşik Krallık’ta tüketicilerle buluşuyor.
                                                                              hanımları tarafından Nefais
                                                                              için özel olarak hazırlanıyor.
          ‘Kadın Emeğiyle Güzelleşen
          Külahlar’                                       Keyifli ve leziz bir adres:
            Carte d’Or, kadınları meslek sahibi yapmak hedefiyle   Bosphorus Grill
                          başlattığı Kadın Emeğiyle Güzel-
                                                             Çırağan Palace Kempinski İstanbul’un
                          leşen Külahlar projesiyle kadın is-
                                                          Boğaz’ın tam üzerinde yer alan yazlık
                          tihdamına destek oluyor. 2021’de
                                                          açık hava mekânı Bosphorus Grill ben-
                          Türkiye’nin 4 bölgesindeki 24 nokta-
                          da başlayan projeyle Carte d’Or, bu-  zersiz öğle ve akşam yeme-
                          gün 6 bölgede 86 noktaya ulaşarak,   ği lezzetleri ile yaz aylarının
                                                          en keyifli buluşma noktası
                          dondurma satış noktalarında kadın-
                                                          olmaya devam ediyor.
                          lara kaşıkçılık ve işletmecilik eği-
                     Gül  timi vererek, iş                   Akdeniz mutfağı ağırlıklı
                     Lüş                                  lezzet durağında öğle ye-
                          imkânı sağlıyor.
                                                          meği için à la carte lezzet-
            Unilever Ev içi ve Açık Dondurma
                                                          ler damakları lezzetlendirirken; akşam yemeğinde ise
          Kategorilerinden Sorumlu Pazarla-
                                                          çeşitli özgünleştirilmiş lezzetler ve şefler tarafından
          ma Direktörü Gül Lüş, “Amacımız
          2025’e kadar her yıl 150 yeni kadına            misafirlerin önünde canlı istasyonlarda pişirilen et ve
          ulaşarak Türkiye genelinde 500 ka-              balık büfelerinde yer alan lezzetler servis ediliyor.
          dına açık dondurma sektörü içinde
          istihdam sağlamış olmak” dedi.                  Galataport İstanbul’a yeni bir
                                                          soluk
          ‘Aşure’ye geleneksel ve pratik
                                                             Şık dekorasyonu, samimi
          çözümler                                        ortamı ve kusursuz hizmet
            Aşure için Yayla Agro Gıda geleneksel müşterilerine   anlayışı ile sıra dışı sunumlara
          ‘Klasik’ bakliyat çeşitlerini sunarken zamanı olmayan   imza atan Kitten Delicatessen
                           müşterilerine ‘Haşlanmış’ bakliyat   & Bistro, şehrin yeni gastro-
                           ürün serisi ile çözüm üretiyor.   nomi merkezi Galataport İstanbul’da hizmete başladı.
                              Yayla BPA’sız ambalajda, oda                    Modern dünya reçeteleri-
                                                                            ni, geleneksel Türk mutfağıyla
                           sıcaklığında saklanabilen, katkı
                                                                            harmanlayarak enfes lezzetlere
                           ve koruyucu içermeyen haşlan-
                                                                            imza atan restoranın zengin me-
                           mış nohut, fasulye ve aşurelik
                                                                            nüsünde yer alan kahvaltı se-
                           buğday ile Türk mutfağının ge-
                                                                            çeneklerinin yanı sıra süt reçeli
                           leneksel lezzeti aşureyi, herke-
                                                                            ve Nutella aromalı croissant ile
                           sin 20 dk içinde pişirebilmesine
                                                                            güne başlayabilirsiniz.
                           olanak sağlıyor.
         102 KobiEfor (\OÖO
   97   98   99   100   101   102   103   104   105   106   107