Page 102 - KobiEfor Aralık 2022
P. 102
*,'$ 785à=0
Hafta sonu kahvaltısının tadı Hilton 2023’te 150 otel açacak
IST TOO’da
Hilton, önümüzdeki yıl dünya genelinde 150 otel
Shangri-La Bosphorus, Istanbul eşsiz Boğaz man- açmayı planlıyor. Şirketin 2023’te açılışı yapılacak
zaralı IST TOO Restoran’da geleneksel hafta sonu otellere ilişkin yayınladığı listede Türkiye’den The Bo
kahvaltılarına yeni bir soluk getiriyor. Vue Hotel Bodrum, Curio Collection by Hilton ve Do-
Mönüde, klasik Türk kahvaltısından Tarçınlı Fran- ubleTree by Hilton Şanlıurfa otelleri öne çıkıyor.
sız Tostu’na, su böreğinden Açılacak diğer otellerden bazıları ise şunlar: Con-
waffle’a kadar uzanan ge- rad Rabat Arzana (Fas), Hil-
niş bir seçki sunuluyor. ton Cairo Nile Maadi (Mısır),
Usta şeflerin elinden çı- Sainte-Anne Hotel Dijon, Cu-
kan simit, poğaça, kruva- rio Collection by Hilton (Fran-
san, brioche gibi hamurişi sa), Hampton by Hil-
çeşitleri fırından taze taze ton Budapest City
servis ediliyor. Mıhlama, Centre (Macaristan),
gözleme ve menemen gibi Hampton by Hilton
Türk lezzetleri ise menünün favorileri arasında yerini London Old Street
alıyor. (Birleşik Krallık).
Karaköy Güllüoğlu’ndan
Kış Baklavası Tarabya’da caz brunch’ları
Baklavayı, her dönem farklı se- başlıyor
çenekler eşliğinde sunan Karaköy The Grand Tarabya Oteli, Tarabya koyuna hakim
Güllüoğlu, mevsime özel hazırla- manzarasıyla benzersiz bir konumda olan The Bras-
dığı Kış Baklavası ile damaklarda serie restoranda pazar günleri
unutulmaz tatlar bırakmaya hazır. caz brunch’ını başlatıyor.
Karanfil, zencefil, tarçın ve çe- Brunch’ta klasik kahvaltıdan
şitli turunçgiller ile lezzetlendiri- öğle yemeğine uzanan çeşitli lez-
len bu eşsiz tat, soğuk demleme zetlere, özel istasyonlar da eşlik
yöntemi ile hazırlanıyor. edecek. Her pazar günü 12.00-
Karaköy Güllüoğlu, baklavanın iç dolgusunda Tokat 15.00 arası keman ve kontrbas-
ve Giresun yörelerinden temin edilen süt cevizin yanı tan yükselen caz müziği eşlinde
sıra, Akdeniz Bölgesi’nde, mevsiminde yetiştirilmiş gerçekleşen brunch’ta küçük mi-
portakal kabuğu rendesi ve toz tarçın kullanıyor. safirler için Gymy Kids’in uzman
ekibi birbirinden eğlenceli etkinlikler sunuyor.
Yeni yıl dileklerinin en tatlı
eşlikçisi Özsüt’lerde Hyatt Regency İzmir İstinyepark
Özsüt her biri özgün tarifler- için geri sayım başladı
le hazırlanan leziz pastaları ile
Hyatt Hotels’in İzmir’deki ilk oteli olan Hyatt
yeni yıla hazır! Özsüt’ün yeni
Regency İzmir İstinyePark, şehir otelciliğine yeni
kış menüsünde yer alan ve ge-
bir soluk getirecek hiz-
lenekseli yeniden yorumlayan
metleriyle Ege’nin incisi
tariflerinden yepyeni lezzetlere
İzmir’e hayat vermeye
uzanan onlarca farklı pasta se-
hazırlanıyor.
çeneği, yeni yılda dilenen güzel
İzmir Körfez manza-
umutlara eşlik etmeyi bekliyor. 2
ralı 160 odası, 2000m ’ye
Karamelli, Frambuazlı, Kes-
yayılan 10 toplantı sa-
taneli, Çikolatalı ve Parça Çiko-
lonu, 500 metrekarelik
latalı olmak üzere beş yeni pas-
alanda konumlanan fua-
tadan oluşan yeni serisi MODA,
ye alanlarıyla şehir otel-
klasik lezzetlerden vazgeçme-
ciliğine yeni bir soluk
yenlerin yeni yıl tercihi olmaya
getirmeyi vadediyor.
aday.
102 KobiEfor $UDOÜN