Page 102 - KobiEfor Aralık 2022
P. 102

*,'$ 785à=0



          Hafta sonu kahvaltısının tadı                   Hilton 2023’te 150 otel açacak
          IST TOO’da
                                                             Hilton, önümüzdeki yıl dünya genelinde 150 otel
            Shangri-La Bosphorus, Istanbul eşsiz Boğaz man-  açmayı planlıyor. Şirketin 2023’te açılışı yapılacak
          zaralı IST TOO Restoran’da geleneksel hafta sonu   otellere ilişkin yayınladığı listede Türkiye’den The Bo
          kahvaltılarına yeni bir soluk getiriyor.        Vue Hotel Bodrum, Curio Collection by Hilton ve Do-
            Mönüde, klasik Türk kahvaltısından Tarçınlı Fran-  ubleTree by Hilton Şanlıurfa otelleri öne çıkıyor.
                                sız Tostu’na, su böreğinden   Açılacak diğer otellerden bazıları ise şunlar: Con-
                                waffle’a kadar uzanan ge-  rad Rabat Arzana (Fas), Hil-
                                niş bir seçki sunuluyor.   ton Cairo Nile Maadi (Mısır),
                                  Usta şeflerin elinden çı-  Sainte-Anne Hotel Dijon, Cu-
                                kan simit, poğaça, kruva-  rio Collection by Hilton (Fran-
                                san, brioche gibi hamurişi   sa), Hampton by Hil-
                                çeşitleri fırından taze taze   ton Budapest City
                                servis ediliyor. Mıhlama,   Centre (Macaristan),
                                gözleme ve menemen gibi   Hampton by Hilton
          Türk lezzetleri ise menünün favorileri arasında yerini   London Old Street
          alıyor.                                         (Birleşik Krallık).

          Karaköy Güllüoğlu’ndan
          Kış Baklavası                                   Tarabya’da caz brunch’ları

            Baklavayı, her dönem farklı se-               başlıyor
          çenekler eşliğinde sunan Karaköy                   The Grand Tarabya Oteli, Tarabya koyuna hakim
          Güllüoğlu, mevsime özel hazırla-                manzarasıyla benzersiz bir konumda olan The Bras-
          dığı Kış Baklavası ile damaklarda               serie restoranda pazar günleri
          unutulmaz tatlar bırakmaya hazır.               caz brunch’ını başlatıyor.
            Karanfil, zencefil, tarçın ve çe-                  Brunch’ta klasik kahvaltıdan
          şitli turunçgiller ile lezzetlendiri-           öğle yemeğine uzanan çeşitli lez-
          len bu eşsiz tat, soğuk demleme                 zetlere, özel istasyonlar da eşlik
          yöntemi ile hazırlanıyor.                       edecek. Her pazar günü 12.00-
            Karaköy Güllüoğlu, baklavanın iç dolgusunda Tokat   15.00 arası keman ve kontrbas-
          ve Giresun yörelerinden temin edilen süt cevizin yanı   tan yükselen caz müziği eşlinde
          sıra, Akdeniz Bölgesi’nde, mevsiminde yetiştirilmiş   gerçekleşen brunch’ta küçük mi-
          portakal kabuğu rendesi ve toz tarçın kullanıyor.   safirler için Gymy Kids’in uzman
                                                          ekibi birbirinden eğlenceli etkinlikler sunuyor.
          Yeni yıl dileklerinin en tatlı
          eşlikçisi Özsüt’lerde                           Hyatt Regency İzmir İstinyepark

                              Özsüt her biri özgün tarifler-  için geri sayım başladı
                            le hazırlanan leziz pastaları ile
                                                             Hyatt Hotels’in İzmir’deki ilk oteli olan Hyatt
                            yeni yıla hazır!  Özsüt’ün yeni
                                                          Regency İzmir İstinyePark, şehir otelciliğine yeni
                            kış menüsünde yer alan ve ge-
                                                          bir soluk getirecek hiz-
                            lenekseli yeniden yorumlayan
                                                          metleriyle Ege’nin incisi
                            tariflerinden yepyeni lezzetlere
                                                          İzmir’e hayat vermeye
                            uzanan onlarca farklı pasta se-
                                                          hazırlanıyor.
                            çeneği, yeni yılda dilenen güzel
                                                             İzmir Körfez manza-
                            umutlara eşlik etmeyi bekliyor.                  2
                                                          ralı 160 odası, 2000m ’ye
                              Karamelli, Frambuazlı, Kes-
                                                          yayılan 10 toplantı sa-
                            taneli, Çikolatalı ve Parça Çiko-
                                                          lonu, 500 metrekarelik
                            latalı olmak üzere beş yeni pas-
                                                          alanda konumlanan fua-
                            tadan oluşan yeni serisi MODA,
                                                          ye alanlarıyla şehir otel-
                            klasik lezzetlerden vazgeçme-
                                                          ciliğine yeni bir soluk
                            yenlerin yeni yıl tercihi olmaya
                                                          getirmeyi vadediyor.
                            aday.
         102 KobiEfor $UDOÜN
   97   98   99   100   101   102   103   104   105   106   107