Page 110 - KobiEfor Temmuz 2021
P. 110
*,'$ 785à=0
Kent, Kurban Bayramı’nı Yaz aylarının eğlenceli
renklendiriyor buluşma noktası
Mondelēz International
Türkiye bünyesindeki ‘Her
bayramın şekeri Kent’, bu
bayram da birbirinden lezzetli ve
renkli çeşitleriyle ağızları tatlan-
Four Seasons Hotel Bosp-
dırmaya hazırlanıyor. horus, Boğaz’ın maviliklerine
50 yılı aşkın süredir bayramla-
karşı yüzme keyfi sunan açık
rın en tatlı tamamlayıcılarından havuzu, lezzet ve müzikle iç içe
Kent, geniş lezzet ailesi, “Bayram programlarıyla misafirlerine
Şekeri Paketleri” ve Olips ferahlı- yazın keyfini yaşatıyor.
ğıyla Kurban Bayramı’nda da mil- Şehirden uzaklaşmadan, resort deneyimi sunan
yonlarca eve konuk oluyor. hizmetleriyle, ferah terasında konumlanan restoran-
Miss Bonbon, Assortment, Elegan, Tofy, Fullmilk, larında zengin yeme-içme seçenekleriyle otel, Lead
Krem Milk, Çikolin ve Susamlı Ballı Sesame... With Care programıyla hijyen ve fiziksel mesafe pro-
tokollerini titizlikle hayata geçirmeye devam ediyor.
Hint Okyanusu’nun ortasında
bile baklavaya talep var Hotel Caeli Wellness Weekend
başlıyor
Pandemide Türkiye’yi ziyaret edemeyen turistler
baklava ve Türk lokumu hasretlerini giderebilmek için Üzüm bağları arasında, Eceabat’ın doğası ve
online siparişe yöneldi. Geleneksel Türk tatlıları, dün- tarihsel güzellikleriyle çevrili Hotel Caeli, şehir ve
yanın dört bir yanına 24 ile 72 saatte ulaştırılıyor. iş stresinden kaçmak, pandeminin olumsuz hava-
157 yıllık lezzet geleneği Ha- sından uzaklaşmak, arınmak isteyenleri Wellness
fız Mustafa’nın baklava gönder- Weekend’e davet ediyor.
diği en uzak destinasyon ise Hint Hotel Caeli Wellness Weekend, alanında uzman
Okyanusu’nun ortasındaki ada ül- isimlerle hazırlanmış, farklı yoga
kesi Mauritus oldu. seanslarından, meditasyona, bağ
Hafız Mustafa 1864’ün Yönetim gezileri ve tadımlardan birçok
Kurulu Başkanı Avni Ongurlar, dün- workshop’la dolu dolu iki günü kap-
yanın en kuzeyindeki Grönland’dan sıyor. Otel, TÜV
en güneyindeki Madagaskar’a ve SÜD sertifikalı
Yeni Zelanda’ya kadar toplamda hijyen ve sağ-
aylık ortalama 3 bin paket gönder- lık önlemleriyle
diklerini anlattı. hizmet sunuyor.
Türkiye’de bir ilk: Shangri-La Hotels and
Yayla Tane Tane Pirinç Resorts’a 50. yılında yeni logo
Kalpten gelen Asya misafirperverliği ve köklerine
Yayla’dan lezzeti katlayan
cepleri hafifleten mucize pirinç: olan sadakati ile bilinen Shangri-La Group, Shangri-
Yayla, Türkiye’de bir ilk olan yeni La Hotels and Resorts’un 50. yılında, markanın geç-
ürünü Tane Tane Pirinç ile ezber- mişten gelen güçlü mirasını ve kimliğini yansıtan,
daha modern çizgilere sahip yeni logosunu tanıttı.
leri bozuyor ve hayatında ilk defa
Yenilenen logo, markanın güçlü mirasını ve kim-
pirinç pilavı pişirenlerin bile ilk
denemelerinde lapa olmayan, diri liğini yansıtırken daha modern
kalmayan, tane tane pirinç pilavı bir görünüm sunuyor.
yapmalarını sağlıyor. Logoda; imza niteliğindeki
“S” amble-
Ekonomik olma özelliğiyle de
mi, gün do-
öne çıkan Yayla Tane Tane Pirinç
ile aynı miktardaki geleneksel ğumu saat-
pirince göre yüzde 50 daha fazla lerinin parlak ışığını çağrıştıran
porsiyon elde etmek mümkün. yeni bir altın rengi tonuna sahip.
110 KobiEfor Temmuz 2021