Page 110 - KobiEfor Temmuz 2021
P. 110

*,'$ 785à=0



            Kent, Kurban Bayramı’nı                          Yaz aylarının eğlenceli
            renklendiriyor                                   buluşma noktası

            Mondelēz International
         Türkiye bünyesindeki ‘Her
         bayramın şekeri Kent’, bu
         bayram da birbirinden lezzetli ve
         renkli çeşitleriyle ağızları tatlan-
                                                             Four Seasons Hotel Bosp-
         dırmaya hazırlanıyor.                             horus, Boğaz’ın maviliklerine
            50 yılı aşkın süredir bayramla-
                                                           karşı yüzme keyfi sunan açık
         rın en tatlı tamamlayıcılarından                  havuzu, lezzet ve müzikle iç içe
         Kent, geniş lezzet ailesi, “Bayram                programlarıyla misafirlerine
         Şekeri Paketleri” ve Olips ferahlı-               yazın keyfini yaşatıyor.
         ğıyla Kurban Bayramı’nda da mil-                    Şehirden uzaklaşmadan, resort deneyimi sunan
         yonlarca eve konuk oluyor.                        hizmetleriyle, ferah terasında konumlanan restoran-
            Miss Bonbon, Assortment, Elegan, Tofy, Fullmilk,   larında zengin yeme-içme seçenekleriyle otel, Lead
         Krem Milk, Çikolin ve Susamlı Ballı Sesame...     With Care programıyla hijyen ve fiziksel mesafe pro-
                                                           tokollerini titizlikle hayata geçirmeye devam ediyor.
            Hint Okyanusu’nun ortasında

            bile baklavaya talep var                         Hotel Caeli Wellness Weekend
                                                             başlıyor
            Pandemide Türkiye’yi ziyaret edemeyen turistler
         baklava ve Türk lokumu hasretlerini giderebilmek için   Üzüm bağları arasında, Eceabat’ın doğası ve
         online siparişe yöneldi. Geleneksel Türk tatlıları, dün-  tarihsel güzellikleriyle çevrili Hotel Caeli, şehir ve
         yanın dört bir yanına 24 ile 72 saatte ulaştırılıyor.   iş stresinden kaçmak, pandeminin olumsuz hava-
                            157 yıllık lezzet geleneği Ha-  sından uzaklaşmak, arınmak isteyenleri Wellness
                          fız Mustafa’nın baklava gönder-  Weekend’e davet ediyor.
                          diği en uzak destinasyon ise Hint   Hotel Caeli Wellness Weekend, alanında uzman
                          Okyanusu’nun ortasındaki ada ül-  isimlerle hazırlanmış, farklı yoga
                          kesi Mauritus oldu.              seanslarından, meditasyona, bağ
                            Hafız Mustafa 1864’ün Yönetim   gezileri ve tadımlardan birçok
                          Kurulu Başkanı Avni Ongurlar, dün-  workshop’la dolu dolu iki günü kap-
                          yanın en kuzeyindeki Grönland’dan     sıyor.  Otel, TÜV
                          en güneyindeki Madagaskar’a ve   SÜD sertifikalı
                          Yeni Zelanda’ya kadar toplamda   hijyen ve sağ-
                          aylık ortalama 3 bin paket gönder-  lık önlemleriyle
                          diklerini anlattı.               hizmet sunuyor.


            Türkiye’de bir ilk:                              Shangri-La Hotels and
            Yayla Tane Tane Pirinç                           Resorts’a 50. yılında yeni logo
                                                             Kalpten gelen Asya misafirperverliği ve köklerine
            Yayla’dan lezzeti katlayan
         cepleri hafifleten mucize pirinç:                   olan sadakati ile bilinen Shangri-La Group, Shangri-
         Yayla, Türkiye’de bir ilk olan yeni               La Hotels and Resorts’un 50. yılında, markanın geç-
         ürünü Tane Tane Pirinç ile ezber-                 mişten gelen güçlü mirasını ve kimliğini yansıtan,
                                                           daha modern çizgilere sahip yeni logosunu tanıttı.
         leri bozuyor ve hayatında ilk defa
                                                             Yenilenen logo, markanın güçlü mirasını ve kim-
         pirinç pilavı pişirenlerin bile ilk
         denemelerinde lapa olmayan, diri                                   liğini yansıtırken daha modern
         kalmayan, tane tane pirinç pilavı                                  bir görünüm sunuyor.
         yapmalarını sağlıyor.                                                 Logoda; imza niteliğindeki
                                                                            “S” amble-
            Ekonomik olma özelliğiyle de
                                                                            mi, gün do-
         öne çıkan Yayla Tane Tane Pirinç
         ile aynı miktardaki geleneksel                                     ğumu saat-
         pirince göre yüzde 50 daha fazla                                   lerinin parlak ışığını çağrıştıran
         porsiyon elde etmek mümkün.                                        yeni bir altın rengi tonuna sahip.

         110 KobiEfor Temmuz 2021
   105   106   107   108   109   110   111   112   113   114   115