Page 150 - KobiEfor Ekim 2021
P. 150
*,'$ 785à=0
GODIVA ile dondurma keyfi Stayso by Cloud7 Hotel
GODIVA, dört mevsim kapılarını açtı
keyifle tadılan dondurma
lezzetine farklı bir yorum ka- Bomonti’de açılan Stayso by
tıyor. Cloud7, her biri kendi içinde farklı
Çikolata ve kakaolu bis- tasarıma sahip toplam 38 konsept
küviyle hazırlanan Bitter Çi- odası ve co-working lobisi ile şeh-
ri hem iş hem de seyahat için zi-
kolatalı Parfe, kırmızı meyve
ve beyaz çikolatalı Kırmızı yaret edecek olan yeni nesil genç
Meyveli Parfe ve karamelli Specu- gezginlerin hizmetinde.
loos Bisküvili Parfe sıcak yaz ay- Stayso by Cloud7 Hotel’ de ko-
larının en favori üç lezzeti arasına naklayan misafirler, 5 gece ve
girmeyi başarıyor. üzeri konaklamalarda tüm
GODIVA dondurmaları külah- oda kategorilerinde geçerli
ta ve kapta olmak üzere iki farklı olmak kaydıyla yüzde 10 in-
şekilde sunuluyor. dirimden faydalanabilecekler.
The Souq Istanbul’da,
İstanbul’a yeni bir yıldız; Anadolu lezzetleri
L’etoile Restaurant
Emre Ergani’nin son
Şık dekorasyonuyla ilgi çeken ve
imza restoranı, Osmanlı
Fransızca’da yıldız anlamına gelen ve Türk mutfağının bile-
L’etolie, İstanbul’un kalbinde çok şenlerini, Anadolu ye-
kültürlü bir mutfağa sahip yerlerden
mek kültürüyle birleş-
biri olarak tasarlandı.
tiren The Souq İstanbul,
İlk şubesini Metropol İstanbul
Beyoğlu’nda Sheraton
AVM’de açan L’etoile Restaurant, Istanbul City Center’da
uluslararası ve yöresel mutfak- lezzet ve keyif vermeye devam
lar ile onların imza yemeklerini
ediyor.
birleştirerek misafirlerine tek
The Souq Istanbul’un imza
bir yerde bu lezzetleri tatma ola-
yemekleri arasında; iç pilav
nağı sunuyor. ile hazırlanan kuzu tandırdan
Fransız mutfağı lezzetleri, Souq Karışık Izgara Tabağı’na kadar birçok lezzet
Hint baharat ve çeşni mutfa-
bulunuyor.
ğından örnekler, Amerikan usulü kahvaltı, İtalyan mut-
fağının nefis makarna ve pizzaları, ve dünyanın dört bir
yanındaki seçkin mutfaklardan yıldız lezzetler... Marriott; Türkiye’de
büyümesini sürdürecek
Kuruçeşme’ye
Marriott International, Inc. (NASDAQ: MAR),
Akdeniz dokunuşu: SORRISO 2022’nin sonuna kadar 10 otel açma hedefiyle Tür-
kiye’deki portföyünü genişletme planlarını açıkladı.
SORRISO, boğaz hattının tam ortasındaki konumu,
Marriott International Tür-
çınar ağaçlarının gölgesindeki özel terası, lezzetleri, DJ
kiye İş Geliştirme Direktö-
kabininden yükselen müzik ve şık ambiyansıyla restoran
rü Begüm Kaya, planlanan
bar lounge olarak kapılarını, İstanbul Kuruçeşme’de açtı.
‘New York İtalyan’ mutfağı kurgusuyla zengin İtalyan açılışlarla birlikte, 2022’nin
sonuna kadar şirketin Türki-
mutfağını taçlandıran SORRISO’nun menüsünde odun
ye’deki portföyünün sekiz
ateşinde pişen ekşi mayalı pizza dikkat çekiyor.
pazarda 43 otel ve 7.000’i
aşkın odaya ulaşacağını
aktardı.
Şirket, yakın zaman-
da Four Points by She-
raton markası altında iki yeni anlaşma imzaladı-
ğını duyurdu.
150 KobiEfor Ekim 2021