Page 150 - KobiEfor Ekim 2021
P. 150

*,'$ 785à=0



            GODIVA ile dondurma keyfi                         Stayso by Cloud7 Hotel

                                  GODIVA, dört mevsim        kapılarını açtı
                                keyifle tadılan dondurma
                                lezzetine farklı bir yorum ka-  Bomonti’de açılan Stayso by
                                tıyor.                     Cloud7, her biri kendi içinde farklı
                                  Çikolata ve kakaolu bis-  tasarıma sahip toplam 38 konsept
                                küviyle hazırlanan Bitter Çi-  odası ve co-working lobisi ile şeh-
                                                           ri hem iş hem de seyahat için zi-
                                kolatalı Parfe, kırmızı meyve
                                ve beyaz çikolatalı Kırmızı   yaret edecek olan yeni nesil genç
                           Meyveli Parfe ve karamelli Specu-  gezginlerin hizmetinde.
                           loos Bisküvili Parfe sıcak yaz ay-  Stayso by Cloud7 Hotel’ de ko-
                           larının en favori üç lezzeti arasına   naklayan misafirler, 5 gece ve
                           girmeyi başarıyor.              üzeri konaklamalarda tüm
                             GODIVA dondurmaları külah-    oda kategorilerinde geçerli
                           ta ve kapta olmak üzere iki farklı   olmak kaydıyla yüzde 10 in-
                           şekilde sunuluyor.              dirimden faydalanabilecekler.

                                                             The Souq Istanbul’da,
            İstanbul’a yeni bir yıldız;                      Anadolu lezzetleri
            L’etoile Restaurant
                                                             Emre Ergani’nin son
            Şık dekorasyonuyla ilgi çeken ve
                                                           imza restoranı, Osmanlı
         Fransızca’da yıldız anlamına gelen                ve Türk mutfağının bile-
         L’etolie, İstanbul’un kalbinde çok                şenlerini, Anadolu ye-
         kültürlü bir mutfağa sahip yerlerden
                                                           mek kültürüyle birleş-
         biri olarak tasarlandı.
                                                           tiren The Souq İstanbul,
            İlk şubesini Metropol İstanbul
                                                           Beyoğlu’nda Sheraton
         AVM’de açan L’etoile Restaurant,                  Istanbul City Center’da
         uluslararası ve yöresel mutfak-                   lezzet ve keyif vermeye devam
         lar ile onların imza yemeklerini
                                                           ediyor.
         birleştirerek misafirlerine tek
                                                             The Souq Istanbul’un imza
         bir yerde bu lezzetleri tatma ola-
                                                           yemekleri arasında; iç pilav
         nağı sunuyor.                                     ile hazırlanan kuzu tandırdan
            Fransız mutfağı lezzetleri,                    Souq Karışık Izgara Tabağı’na kadar birçok lezzet
         Hint baharat ve çeşni mutfa-
                                                           bulunuyor.
         ğından örnekler, Amerikan usulü kahvaltı, İtalyan mut-
         fağının nefis makarna ve pizzaları, ve dünyanın dört bir
         yanındaki seçkin mutfaklardan yıldız lezzetler...   Marriott; Türkiye’de
                                                             büyümesini sürdürecek
            Kuruçeşme’ye
                                                             Marriott International, Inc. (NASDAQ: MAR),
            Akdeniz dokunuşu: SORRISO                      2022’nin sonuna kadar 10 otel açma hedefiyle Tür-
                                                           kiye’deki portföyünü genişletme planlarını açıkladı.
            SORRISO, boğaz hattının tam ortasındaki konumu,
                                                                               Marriott International Tür-
         çınar ağaçlarının gölgesindeki özel terası, lezzetleri, DJ
                                                                             kiye İş Geliştirme Direktö-
         kabininden yükselen müzik ve şık ambiyansıyla restoran
                                                                             rü Begüm Kaya, planlanan
         bar lounge olarak kapılarını, İstanbul Kuruçeşme’de açtı.
            ‘New York İtalyan’ mutfağı kurgusuyla zengin İtalyan             açılışlarla birlikte, 2022’nin
                                                                             sonuna kadar şirketin Türki-
         mutfağını taçlandıran SORRISO’nun menüsünde odun
                                                                                 ye’deki portföyünün sekiz
         ateşinde pişen ekşi mayalı pizza dikkat çekiyor.
                                                                                 pazarda 43 otel ve 7.000’i
                                                                                 aşkın odaya ulaşacağını
                                                                                 aktardı.
                                                                                   Şirket, yakın zaman-
                                                                                 da Four Points by She-
                                                           raton markası altında iki yeni anlaşma imzaladı-
                                                           ğını duyurdu.

         150 KobiEfor Ekim 2021
   145   146   147   148   149   150   151   152   153   154   155