Page 118 - KobiEfor_Agustos_2020
P. 118

GIDA/TUR‹ZM



            Tual ile bayramınız şölen                       Emre Ergani’nin son imzası

              Tual, ortasındaki taptaze bütün fındık ve enfes  Octo yaza hazır
            fındıklı kreması, dışındaki gerçek Şölen çikolatası
                                                                                         Şehrin yenilikçi
            ile bayram neşesine ortak oluyor.
                                                                                       detaylarını ve tarihi
              Sunduğu üstün çikolata lezzeti ile bayrama özel
                                                                                       dokusunu bir ara-
            bir tat katan Tual, damakları tatlandıran iddialı lez-
                                                                                       da sunan popüler
            zetinin yanı sıra göz alıcı güzellikteki altın renkli
                                                                                       semti Karaköy, ye-
            ambalajı ile göze de hitap ediyor.
                                                                                       me içme sektörü-
                                                                                       nün duayen ismi
                                                            Emre Ergani’nin yeni restoranı Octo’yla şehirde
                                                            kalanlara bambaşka bir yaz deneyimi sunuyor.
                                                               JW Marriott Istanbul Bosphorus’un 9. katında
                                                            yer alan Octo tüm misafirlerine yeni süreçte aldı-
                                                            ğı önlemler ve sonsuzluğu kucaklayan muhteşem
                                                            terasıyla güzel bir yemekten çok daha fazlasını
                                                            vadediyor.
            Türkiye’nin “ideal çekirdek                     Divan Otelleri Güvenli Turizm
            tarifi” yeni Çitliyo Ailesi’nde                 Belgesi ile hizmet veriyor

              Peyman, yeni bir çekirdek hareketi başlatarak,   Turizm ve yeme-içme sektörlerinde Türki-
            Türkiye’nin en çok tükettiği kuruyemiş olan ayçe-  ye'nin öncü şirketlerinden Divan Grubu bünyesin-
            kirdeğini inovatif bir lezzete dönüştürdü.       de hizmet veren oteller, Kültür ve Turizm Bakan-
              Peyman, unu ve beyaz tuzu tamamen kaldırdı,    lığı tarafından başlatılan Güvenli Turizm Belge-
            ayçekirdeğini deniz tuzuyla kavurdu.             lendirme Programı kapsamında düzenlenen Gü-
              Tüketicilerin mükemmel ayçekirdeği tanımını    venli Turizm Belgesi’ni aldı.
            yeni Çitliyo Ailesi’nde hayata geçiren Peyman, ke-  “Divan Demek Güven Demek” anlayışıyla Divan
            sintisiz yeme deneyimi vaat eden ayçekirdeğini,  İstanbul, Divan İstan-
                                        glütensiz ve de-     bul City ve Divan Ga-
                                        niz tuzu ile çifte   ziantep tesisleri kapı-
                                        kavrulmuş ola-       larını açtı, diğer otel-
                                        rak, özel zipper’lı  ler için de belge alma
                                        ambalajlarda çe-     çalışmaları sürüyor.
                                        kirdek severlere
                                        armağan ediyor.     Doğayla iç içe güvenli tatil;
                                                            Kozluyalı Glamping’de
            Yazın ayran içmek için 7 sebep
                                                               Assos’un Kozlu köyünde, zarif mimarili taş evle-
              “Ayran; yoğurt ve suyun karışımından fazlasıdır”  riyle ünlü Kozluhan’a 4 km uzaklıktaki Kozluyalı
            diyen Teksüt Kalite Müdürü, Gıda Mühendisi Orhan  Glamping, aldığı önlemlerle doğayla iç içe, huzurlu,
            Kaplan, yağ, protein, dü-                       güvenilir bir tatil hayal eden misafirlerini bekliyor.
            şük laktoz olmak üzere 3                        Kozluyalı, Behramkale Assos antik limanına da 15
            önemli özelliğiyle ayra-                                                     km uzaklıkta.
            nın yaz aylarında tüketi-                                                      Otel konforu-
            lebilecek en sağlıklı içe-                                                   nu sadelikle har-
            ceklerin başında geldiği-                                                    manlayan Kozlu-
            ni söyledi: “Terlemeyle                                                      yalı Glamping,
            gelişen tuz kaybını önler.                                                   masalsı bir de-
            Harareti giderir. Rahat-                                                     korasyonla ta-
            latıcı etki gösterir. Tansiyonun dengelenmesinde                             sarlanmış özel
            yardımcı olur. Uyku düzenini dengeler, sindirime ve                          çadırlar, alınan
            uyku düzenine yardımcı olur. Probiyotik etkiye sa-                           hijyen önlemle-
            hip. Tok tutar, diyeti kolaylaştırır.”                                       riyle  sağlıklı bir
              Özgün tat ve kıvamdaki Teksüt Ayran; 170, 180,                             ortamda konak-
            200 ve 300 ml, 1 ve 1.5 litre ile 200 mililitrelik cam                       lama    konforu
            ambalajda sunuluyor.                                                         sunuyor.

           118 KobiEfor A€ustos 2020
   113   114   115   116   117   118   119   120   121   122   123