Page 118 - KobiEfor_Agustos_2020
P. 118
GIDA/TUR‹ZM
Tual ile bayramınız şölen Emre Ergani’nin son imzası
Tual, ortasındaki taptaze bütün fındık ve enfes Octo yaza hazır
fındıklı kreması, dışındaki gerçek Şölen çikolatası
Şehrin yenilikçi
ile bayram neşesine ortak oluyor.
detaylarını ve tarihi
Sunduğu üstün çikolata lezzeti ile bayrama özel
dokusunu bir ara-
bir tat katan Tual, damakları tatlandıran iddialı lez-
da sunan popüler
zetinin yanı sıra göz alıcı güzellikteki altın renkli
semti Karaköy, ye-
ambalajı ile göze de hitap ediyor.
me içme sektörü-
nün duayen ismi
Emre Ergani’nin yeni restoranı Octo’yla şehirde
kalanlara bambaşka bir yaz deneyimi sunuyor.
JW Marriott Istanbul Bosphorus’un 9. katında
yer alan Octo tüm misafirlerine yeni süreçte aldı-
ğı önlemler ve sonsuzluğu kucaklayan muhteşem
terasıyla güzel bir yemekten çok daha fazlasını
vadediyor.
Türkiye’nin “ideal çekirdek Divan Otelleri Güvenli Turizm
tarifi” yeni Çitliyo Ailesi’nde Belgesi ile hizmet veriyor
Peyman, yeni bir çekirdek hareketi başlatarak, Turizm ve yeme-içme sektörlerinde Türki-
Türkiye’nin en çok tükettiği kuruyemiş olan ayçe- ye'nin öncü şirketlerinden Divan Grubu bünyesin-
kirdeğini inovatif bir lezzete dönüştürdü. de hizmet veren oteller, Kültür ve Turizm Bakan-
Peyman, unu ve beyaz tuzu tamamen kaldırdı, lığı tarafından başlatılan Güvenli Turizm Belge-
ayçekirdeğini deniz tuzuyla kavurdu. lendirme Programı kapsamında düzenlenen Gü-
Tüketicilerin mükemmel ayçekirdeği tanımını venli Turizm Belgesi’ni aldı.
yeni Çitliyo Ailesi’nde hayata geçiren Peyman, ke- “Divan Demek Güven Demek” anlayışıyla Divan
sintisiz yeme deneyimi vaat eden ayçekirdeğini, İstanbul, Divan İstan-
glütensiz ve de- bul City ve Divan Ga-
niz tuzu ile çifte ziantep tesisleri kapı-
kavrulmuş ola- larını açtı, diğer otel-
rak, özel zipper’lı ler için de belge alma
ambalajlarda çe- çalışmaları sürüyor.
kirdek severlere
armağan ediyor. Doğayla iç içe güvenli tatil;
Kozluyalı Glamping’de
Yazın ayran içmek için 7 sebep
Assos’un Kozlu köyünde, zarif mimarili taş evle-
“Ayran; yoğurt ve suyun karışımından fazlasıdır” riyle ünlü Kozluhan’a 4 km uzaklıktaki Kozluyalı
diyen Teksüt Kalite Müdürü, Gıda Mühendisi Orhan Glamping, aldığı önlemlerle doğayla iç içe, huzurlu,
Kaplan, yağ, protein, dü- güvenilir bir tatil hayal eden misafirlerini bekliyor.
şük laktoz olmak üzere 3 Kozluyalı, Behramkale Assos antik limanına da 15
önemli özelliğiyle ayra- km uzaklıkta.
nın yaz aylarında tüketi- Otel konforu-
lebilecek en sağlıklı içe- nu sadelikle har-
ceklerin başında geldiği- manlayan Kozlu-
ni söyledi: “Terlemeyle yalı Glamping,
gelişen tuz kaybını önler. masalsı bir de-
Harareti giderir. Rahat- korasyonla ta-
latıcı etki gösterir. Tansiyonun dengelenmesinde sarlanmış özel
yardımcı olur. Uyku düzenini dengeler, sindirime ve çadırlar, alınan
uyku düzenine yardımcı olur. Probiyotik etkiye sa- hijyen önlemle-
hip. Tok tutar, diyeti kolaylaştırır.” riyle sağlıklı bir
Özgün tat ve kıvamdaki Teksüt Ayran; 170, 180, ortamda konak-
200 ve 300 ml, 1 ve 1.5 litre ile 200 mililitrelik cam lama konforu
ambalajda sunuluyor. sunuyor.
118 KobiEfor A€ustos 2020