Page 110 - KobiEfor_Haziran_2020
P. 110

GIDA/TUR‹ZM


          Markalar Gurme Seçimler ile                      Grand Hyatt İstanbul, yeni

          Divan’da buluşuyor                               döneme özenle hazırlanıyor
            Divan Pastaneleri, gur-                          Grand Hyatt İstan-
          me tatları evine taşımak                         bul, her zaman en
          isteyenler için özel bir uy-                     önemli önceliği; gü-
          gulamayı hayata geçiriyor.                       venlik ve sağlık konu-
          Divan kalitesinde çay ve                         larında misafirlerine ve
          kahve demlemek ya da ün-                         iş arkadaşlarına önem
          lü şeflerin leziz tariflerini                    ve değer verme taah-
          evde uygulamak artık daha kolay, divanpastanele-  hüdü doğrultusunda, Hyatt Care & Cleanliness
          ri.com.tr adresindeki Gurme Seçimler evinizde bi-  Commitment programına başladı. Programın,
          rer barista ya da şef olma fırsatı veriyor. Chado çay,  dünya çapında 900’den fazla Hyatt otelinde uygu-
          Moliendo kahve ve Selamlique Türk Kahvesi çeşit-  lanmaya başladığı 29 Nisan 2020’de duyuruldu.
          leri, Arçelik küçük ev aletleri ile evde gurme bir ba-
          rista veya Yapı Kredi Yayınları’nın yemek ve yemek  Yalıkavak Marina Otelleri,
          kültürü kitapları ile farklı tatlar...
                                                           2020 yazına hazır
          Filiz Özel Harman artık yüzde                      Denize sıfır konumu, kendine ait özel beyaz
                                                           kumlu kumsalıyla Yalıkavak Marina otelleri; Yalı-
          100 Türk buğdayıyla üretiliyor                   kavak Marina Beach Otel ve Yalıkavak Marina Bo-
            İçeriğinden ambalajına baştan aşağı yenilenen  utique Otel, kişiye özel butik otel hizmetlerini
          Filiz, “yüzde 100 Türk buğdayı ile üretim” taahhüdü  benzersiz gizlilik ve güvenlikli ortamında, en yük-
          vermeye başladığını açıkladı. Tamamen Türkiye’de,                         sek kalitede misafir-
          Türk çiftçileri tarafından yetiştirilen durum buğday-                     lerine sunmaya de-
          larıyla üretim yaptığını taahhüt eden tek marka Filiz;                    vam ediyor. 2020 yaz
                              makarnalarının pişme kali-                            sezonu için bazı Av-
                              tesi, kıvamı ve özel harma-                           rupa ve Bağımsız
                              nından gelen lezzetiyle sof-                          Devletler Topluluğu
                              ralarda kaliteli makarna de-                          (CIS) ülkelerinden;
                                                                                    oda fiyatı talep ve re-
                              neyimi yaşatmaya devam
                                                                                    zervasyonları gel-
                              edecek. Yeni Filiz Özel Har-
                                                                                    meye başladı.
                              man; spagettiden erişteye,
          fiyonktan boncuğa, kalemden kelebeğe, kuskustan
          yumurtalıya ve burgu makarnaya kadar tüm çeşitle-  The Bodrum EDITION
          riyle geleneksel ve modern tariflere lezzet katacak.   1 Haziran’da açılıyor

                                                             Bodrum yarımadasının Batı tarafında yer alan,
          VAKKO lezzetleri, ‘Vakko
                                                           Ian Schrager ve Marriott International işbirliğiyle
          L’atelier To Go’ ile şimdi evlerde               açılan The Bodrum EDITION, bu yıl 1 Haziran’da
                                                           açılacak. Otelde en üst seviyede dikkat edilen sos-
            Vakko Bistrot ve Vakkorama Cafe’nin sevilen
                                                           yal mesafe ve temizlik protokolleriyle virüs riskini
          menüleri, tatları, yemekleri;  aynı zamanda VAKKO
                                                           minimuma indirmek hedefleniyor. Kendi balkonu,
          şıklığının lezzetle bir araya geldiği Chocolate, Pa-
                                                           bahçesi veya özel havuzuna
          tisserie, Bistrot, Ice Cre-
                                                           sahip 108 konuk odası, suiti
          am ve Delight tatları, yeni
                                                           ve villaları,  uluslararası üne
          bir online platformla VAK-
          KO Dostları ile buluşuyor.                       sahip Perulu şef Diego
          www.vakkolatelier.com                            Muñoz’un önderliğini yaptığı
          tüm VAKKO lezzetlerine                           2 restoranı (Morena ve Kitc-
          tek bir dokunuşla isteni-                        hen), ödüllü Spa’sı,
          len her yerde konforla                           beyaz kumlu plajı Be-
          ulaşmayı sağlıyor. Vakko                         ach Club ile The Bod-
          L’Atelier’den verilen her                        rum EDITION, 2020
          sipariş için hijyenik bir or-                    yazında üçüncü sezo-
          tam oluşturuluyor.                               nuna başlayacak.

          110 KobiEfor Haziran 2020
   105   106   107   108   109   110   111   112   113   114   115