Page 110 - KobiEfor_Haziran_2020
P. 110
GIDA/TUR‹ZM
Markalar Gurme Seçimler ile Grand Hyatt İstanbul, yeni
Divan’da buluşuyor döneme özenle hazırlanıyor
Divan Pastaneleri, gur- Grand Hyatt İstan-
me tatları evine taşımak bul, her zaman en
isteyenler için özel bir uy- önemli önceliği; gü-
gulamayı hayata geçiriyor. venlik ve sağlık konu-
Divan kalitesinde çay ve larında misafirlerine ve
kahve demlemek ya da ün- iş arkadaşlarına önem
lü şeflerin leziz tariflerini ve değer verme taah-
evde uygulamak artık daha kolay, divanpastanele- hüdü doğrultusunda, Hyatt Care & Cleanliness
ri.com.tr adresindeki Gurme Seçimler evinizde bi- Commitment programına başladı. Programın,
rer barista ya da şef olma fırsatı veriyor. Chado çay, dünya çapında 900’den fazla Hyatt otelinde uygu-
Moliendo kahve ve Selamlique Türk Kahvesi çeşit- lanmaya başladığı 29 Nisan 2020’de duyuruldu.
leri, Arçelik küçük ev aletleri ile evde gurme bir ba-
rista veya Yapı Kredi Yayınları’nın yemek ve yemek Yalıkavak Marina Otelleri,
kültürü kitapları ile farklı tatlar...
2020 yazına hazır
Filiz Özel Harman artık yüzde Denize sıfır konumu, kendine ait özel beyaz
kumlu kumsalıyla Yalıkavak Marina otelleri; Yalı-
100 Türk buğdayıyla üretiliyor kavak Marina Beach Otel ve Yalıkavak Marina Bo-
İçeriğinden ambalajına baştan aşağı yenilenen utique Otel, kişiye özel butik otel hizmetlerini
Filiz, “yüzde 100 Türk buğdayı ile üretim” taahhüdü benzersiz gizlilik ve güvenlikli ortamında, en yük-
vermeye başladığını açıkladı. Tamamen Türkiye’de, sek kalitede misafir-
Türk çiftçileri tarafından yetiştirilen durum buğday- lerine sunmaya de-
larıyla üretim yaptığını taahhüt eden tek marka Filiz; vam ediyor. 2020 yaz
makarnalarının pişme kali- sezonu için bazı Av-
tesi, kıvamı ve özel harma- rupa ve Bağımsız
nından gelen lezzetiyle sof- Devletler Topluluğu
ralarda kaliteli makarna de- (CIS) ülkelerinden;
oda fiyatı talep ve re-
neyimi yaşatmaya devam
zervasyonları gel-
edecek. Yeni Filiz Özel Har-
meye başladı.
man; spagettiden erişteye,
fiyonktan boncuğa, kalemden kelebeğe, kuskustan
yumurtalıya ve burgu makarnaya kadar tüm çeşitle- The Bodrum EDITION
riyle geleneksel ve modern tariflere lezzet katacak. 1 Haziran’da açılıyor
Bodrum yarımadasının Batı tarafında yer alan,
VAKKO lezzetleri, ‘Vakko
Ian Schrager ve Marriott International işbirliğiyle
L’atelier To Go’ ile şimdi evlerde açılan The Bodrum EDITION, bu yıl 1 Haziran’da
açılacak. Otelde en üst seviyede dikkat edilen sos-
Vakko Bistrot ve Vakkorama Cafe’nin sevilen
yal mesafe ve temizlik protokolleriyle virüs riskini
menüleri, tatları, yemekleri; aynı zamanda VAKKO
minimuma indirmek hedefleniyor. Kendi balkonu,
şıklığının lezzetle bir araya geldiği Chocolate, Pa-
bahçesi veya özel havuzuna
tisserie, Bistrot, Ice Cre-
sahip 108 konuk odası, suiti
am ve Delight tatları, yeni
ve villaları, uluslararası üne
bir online platformla VAK-
KO Dostları ile buluşuyor. sahip Perulu şef Diego
www.vakkolatelier.com Muñoz’un önderliğini yaptığı
tüm VAKKO lezzetlerine 2 restoranı (Morena ve Kitc-
tek bir dokunuşla isteni- hen), ödüllü Spa’sı,
len her yerde konforla beyaz kumlu plajı Be-
ulaşmayı sağlıyor. Vakko ach Club ile The Bod-
L’Atelier’den verilen her rum EDITION, 2020
sipariş için hijyenik bir or- yazında üçüncü sezo-
tam oluşturuluyor. nuna başlayacak.
110 KobiEfor Haziran 2020