Page 86 - KobiEfor_Nisan_2020
P. 86

GIDA/TUR‹ZM



            Divan Pastaneleri’nden                          Ramazan ayı bereketi ve
            otizmli çocuklara destek                        coşkusuyla geliyor

                           Divan Pastaneleri’nin çocuk çi-
                                                                                 Tarihi Yarımada’daki Four
                         kolatası kutuları lezzet doluyor,
                                                                              Seasons Hotel Sultanahmet,
                         otizmli çocukların eğitimine des-
                                                                              Ramazan ayı boyunca misa-
                         tek oluyor. Divan Pastaneleri, To-
                                                                              firlerini lezzetli ve bereketli
                         hum Otizm Vakfı ile gerçekleştir-
                                                                              iftar sofralarında ağırlamaya
                         diği işbirliğiyle otizmli çocuklara
                                                                               hazırlanıyor.
                         destek veriyor.
                                                                                 Four Seasons Hotel Sulta-
                           Otizmli Mustafa Birdal’ın çizim-
                                                                               nahmet’in menüsü; içli köfte,
                         leriyle tasarlanan özel kutular
                                                                               kıymalı gözleme, kuru biber
                         içinde araba ve köpek, tavşan,
                                                                               dolması, beğendili tas kebabı,
                         uçak, fil ve hipopotam şeklindeki
                                                                               levrek buğulama, bademli
                         çikolatalar, boyama kalemleri ve
                                                                               keşkül, güllaç, yoğurt tatlısı,
                         boyama kitabı ile bir araya gelen
                                                                               ekmek kadayıfı, tulumba,
                         umut dolu kutular...
                                                                               baklava çeşitleri, Osmanlı sa-
                                                                               ray şerbeti, nar çiçeği, kızılcık
            New York’un ikonik tatlı                                           ve mor fesleğen şerbeti gibi
            rüyası bu yaz İstanbul’da                                          lezzetleriyle dikkat çekiyor.
              Amerika’yı 1996’dan beri özel                 Fairmont Quasar Istanbul’da
            tatlı lezzetlerle kasıp kavuran,                renkli bir Paskalya Brunch’ı
            yıllardır kapısının önünde kuy-
                                                              Anları anılara dönüştüren Fairmont Quasar Is-
            ruğun eksik olmadığı Magnolia
                                                            tanbul, Paskalya’ya özel
            Bakery, ilk şubesini İstanbul’da,
                                                            sürprizlerle dolu Stations
            Emaar Square Mall’da, bu yaz
                                                            Brunch’ı ile misafirlerini,
            açıyor.
                                                            12 Nisan 2020’de eğlen-
              New York, West Village’da
                                                            celi bir Pazar günü geçir-
            başlayan lezzet yolculuğu dün-
                                                            meye davet ediyor. Canlı
            yada 20’den fazla şubesiyle sü-
                                                            müzik, yumurta avı ve yu-
            ren Magnolia Bakery’nin İstan-
                                                            murta boyama gibi çocuklara özel
            bul şubesi, Avrupa’da açılan ilk
                                                            aktivitelerin  yer aldığı Paskalya
            Magnolia Bakery olacak. En se-
                                                            temalı brunch’ta, suşi, saşimi ve
            vilen cupcakeleri, dünyaca ünlü
                                                            deniz mahsulleri köşesi, ızgara
            Banana Puddingi, pastaları, che-
                                                            istasyonu, makarna ve risotto kö-
            esecakeleri, kurabiyeleri ve da-
                                                            şesi ve klasik kahvaltı, Türk ve dünya mutfağının
            ha birçok lezzeti…
                                                            seçkin örnekleri, tatlılar ve çikolata şelalesi…
            Godiva’dan yepyeni bir lezzet:                  Şehrin merkezinde bir lezzet
            Tourbillon Kek
                                                            durağı; Nev’i Lokma
              Dünyanın önde gelen premium çikolata mar-
                                                                                 İstanbul’da, Beyoğlu’nun
           kalarından olan  Godiva, kafe menüsüne ekledi-
                                                                               kalbindeki Sheraton Istan-
           ği yeni lezzeti Tourbillon Kek ile misafirlerini yo-
                                                                               bul City Center, 254 odası,
           ğun çikolatalı bir lezzet yolculuğuna çıkmaya da-
                                                                               tam donanımlı etkinlik ve
                            vet ediyor.
                                                                               balo salonları, Shine SPA’sı
                               İçinde Godiva çikolata şef-
                                                                               ve yeni restoranı Nev’i Lok-
                            lerinin geliştirdiği, markanın                     ma Restoranı ile standartla-
                            imzası haline gelen bitter pra-                    rın ötesinde hizmet sunuyor.
                            linlerinden yüzde 85 yoğun                           Zengin menüsüyle Ana-
                            kakao içeren  Tourbillon 85’in                     dolu mutfağına yeni bir yo-
                            yer aldığı brownie formundaki                      rum katan Nev’i Lokma
                            kek, lezzeti dengelemek için                       Restoran, Ramazan ayı bo-
                            yanında vanilyalı dondurmayla   yunca birbirinden özel olarak hazırlanan gele-
                            servis ediliyor.                neksel iftariyeliklerle masaları donatacak.
           86 KobiEfor Nisan2020
   81   82   83   84   85   86   87   88   89   90   91