Page 86 - KobiEfor_Nisan_2020
P. 86
GIDA/TUR‹ZM
Divan Pastaneleri’nden Ramazan ayı bereketi ve
otizmli çocuklara destek coşkusuyla geliyor
Divan Pastaneleri’nin çocuk çi-
Tarihi Yarımada’daki Four
kolatası kutuları lezzet doluyor,
Seasons Hotel Sultanahmet,
otizmli çocukların eğitimine des-
Ramazan ayı boyunca misa-
tek oluyor. Divan Pastaneleri, To-
firlerini lezzetli ve bereketli
hum Otizm Vakfı ile gerçekleştir-
iftar sofralarında ağırlamaya
diği işbirliğiyle otizmli çocuklara
hazırlanıyor.
destek veriyor.
Four Seasons Hotel Sulta-
Otizmli Mustafa Birdal’ın çizim-
nahmet’in menüsü; içli köfte,
leriyle tasarlanan özel kutular
kıymalı gözleme, kuru biber
içinde araba ve köpek, tavşan,
dolması, beğendili tas kebabı,
uçak, fil ve hipopotam şeklindeki
levrek buğulama, bademli
çikolatalar, boyama kalemleri ve
keşkül, güllaç, yoğurt tatlısı,
boyama kitabı ile bir araya gelen
ekmek kadayıfı, tulumba,
umut dolu kutular...
baklava çeşitleri, Osmanlı sa-
ray şerbeti, nar çiçeği, kızılcık
New York’un ikonik tatlı ve mor fesleğen şerbeti gibi
rüyası bu yaz İstanbul’da lezzetleriyle dikkat çekiyor.
Amerika’yı 1996’dan beri özel Fairmont Quasar Istanbul’da
tatlı lezzetlerle kasıp kavuran, renkli bir Paskalya Brunch’ı
yıllardır kapısının önünde kuy-
Anları anılara dönüştüren Fairmont Quasar Is-
ruğun eksik olmadığı Magnolia
tanbul, Paskalya’ya özel
Bakery, ilk şubesini İstanbul’da,
sürprizlerle dolu Stations
Emaar Square Mall’da, bu yaz
Brunch’ı ile misafirlerini,
açıyor.
12 Nisan 2020’de eğlen-
New York, West Village’da
celi bir Pazar günü geçir-
başlayan lezzet yolculuğu dün-
meye davet ediyor. Canlı
yada 20’den fazla şubesiyle sü-
müzik, yumurta avı ve yu-
ren Magnolia Bakery’nin İstan-
murta boyama gibi çocuklara özel
bul şubesi, Avrupa’da açılan ilk
aktivitelerin yer aldığı Paskalya
Magnolia Bakery olacak. En se-
temalı brunch’ta, suşi, saşimi ve
vilen cupcakeleri, dünyaca ünlü
deniz mahsulleri köşesi, ızgara
Banana Puddingi, pastaları, che-
istasyonu, makarna ve risotto kö-
esecakeleri, kurabiyeleri ve da-
şesi ve klasik kahvaltı, Türk ve dünya mutfağının
ha birçok lezzeti…
seçkin örnekleri, tatlılar ve çikolata şelalesi…
Godiva’dan yepyeni bir lezzet: Şehrin merkezinde bir lezzet
Tourbillon Kek
durağı; Nev’i Lokma
Dünyanın önde gelen premium çikolata mar-
İstanbul’da, Beyoğlu’nun
kalarından olan Godiva, kafe menüsüne ekledi-
kalbindeki Sheraton Istan-
ği yeni lezzeti Tourbillon Kek ile misafirlerini yo-
bul City Center, 254 odası,
ğun çikolatalı bir lezzet yolculuğuna çıkmaya da-
tam donanımlı etkinlik ve
vet ediyor.
balo salonları, Shine SPA’sı
İçinde Godiva çikolata şef-
ve yeni restoranı Nev’i Lok-
lerinin geliştirdiği, markanın ma Restoranı ile standartla-
imzası haline gelen bitter pra- rın ötesinde hizmet sunuyor.
linlerinden yüzde 85 yoğun Zengin menüsüyle Ana-
kakao içeren Tourbillon 85’in dolu mutfağına yeni bir yo-
yer aldığı brownie formundaki rum katan Nev’i Lokma
kek, lezzeti dengelemek için Restoran, Ramazan ayı bo-
yanında vanilyalı dondurmayla yunca birbirinden özel olarak hazırlanan gele-
servis ediliyor. neksel iftariyeliklerle masaları donatacak.
86 KobiEfor Nisan2020