Page 118 - KobiEfor_Ocak_2018
P. 118
GIDA/TUR‹ZM
K›fl›n büyüsüne UNIQ Aç›k
“Vakko Patisserie Petit Four” Hava Buz Pisti ile kap›l›n!
birinci yafl›n› ve yeni y›l› UNIQ ‹stanbul, Vega Ice ile hayata geçirdi¤i aç›k
birlikte kutluyor hava buz pistini bu y›l ‹stanbullular ile tekrar bu-
luflturuyor. Gelenekselleflen UNIQ Winter Tales,
Frans›z pastac›l›¤›n›n en iyileri ile Vakko’nun bu-
orman›n içerisinde sundu¤u buz paten keyfiyle bü-
luflmas›ndan do¤an “Vakko Patisserie Petit Four” 2
yülü bir ortam›n kap›lar›n› aral›yor. 1200m ’lik ala-
birinci y›l›n› yeni y›la özel sunulan farkl› lezzetlerle
n›yla Türkiye’nin en büyük aç›k hava buz pisti unva-
kutluyor. ‹lk tad›mda kalbinizi çalacak tatlar, zarif
n›n› elinde tutan UNIQ ‹stanbul, do¤a içerisinde
sunumlar,çay saatleri için lezzetler, y›lbafl›na özel
özel atmosferi, Vega Ice profesyonel buz paten eki-
haz›rlanan yepyeni tatlar...
bi ve antrenörleriyle eflsiz bir deneyim vaadediyor.
Ezberleri bozan bir Orman banyosu, Türkiye’de
steakhouse; Grill Branché ilk kez NG Sapanca’da
Restaurant & Lounge
Ödüllü Spa’s›, yemyeflil do-
¤as› ve insana huzur veren at-
Yepyeni ve sofistike
mosferiyle NG Sapanca, well-
bir ›zgara kültürü kon-
ness sektörünün yükselen y›l-
septiyle Grill Branché
d›z›, dünyan›n yeni sa¤l›k tren-
Restaurant & Lounge,
di; “Forest Bathing-Orman
klasik steakhouse an-
Banyosu” konseptini Türki-
lay›fl›na baflka bir bo-
ye’ye getirerek konuklar›yla
yut kazand›r›yor. Ka-
buluflturuyor. NG Sapanca, Japonya’da do¤an ve
l›plaflm›fl steak resto-
Japonca’da Shin-rin Yoku olarak geçen Türkçe’ye
ranlar›ndan farkl›, sofistike Av-
ise “Do¤ay› içine çekmek” olarak çevrilen ak›m›n
rupai bir restoran deneyimi su-
Türkiye’de öncülü¤ünü yap›yor.
nan Grill Branché, dünya mut-
fa¤›n›n en seçkin lezzetlerini
usta fleflerin yorumuyla misa- Park Inn by Radisson Ataflehir
firlerine sunuyor. ‹stanbul aç›ld›
Renkli ve dinamik otel
Anavarza Bal’dan k›fla özel markas› Park Inn by Ra-
Keven&Kekik Bal› disson, Türkiye’deki alt›n-
c› otelini ‹stanbul Atafle-
Anavarza Bal’›n 2017
hir’de açt›. Park Inn by
hasad› “Keven & Kekik
Radisson markas›n›n da aralar›nda bulundu¤u
Bal›” vücut direncini ar-
Carlson Rezidor Hotel Group, Türkiye’de aç›lm›fl ve
t›r›yor, yorgunlu¤u al›-
aç›lmas› planlanan 24 otel ve 4 bin 600 odadan olu-
yor ve yo¤un aromaya
flan bir portföye sahip. Carlson Rezidor Hotel Group
sahip lezzetiyle sofrala-
Orta Do¤u, Türkiye & Afrika K›demli Bölge Baflkan
ra keyif kat›yor. Raflar-
Yard›mc›s› Tim Cordon, portföylerindeki Park Inn by
daki yerini alan Anavarza’n›n özel Keven & Kekik
Radisson markas›n›n orta ölçekli seyahat edenler,
Bal›, Haziran ve Temmuz aylar›nda, Kayseri, Elaz›¤,
sade ve katmade¤erli seçenek isteyen seyahatse-
Malatya ve Bingöl çevresindeki keven ve kekik çi-
verler için özel olarak tasarland›¤›n› söyledi.
çeklerinden elde edildi.
118 KobiEfor Ocak 2018