Page 118 - KobiEfor_Ocak_2018
P. 118

GIDA/TUR‹ZM















                                                            K›fl›n büyüsüne UNIQ Aç›k
          “Vakko Patisserie Petit Four”                     Hava Buz Pisti ile kap›l›n!

          birinci yafl›n› ve yeni y›l›                         UNIQ ‹stanbul, Vega Ice ile hayata geçirdi¤i aç›k
          birlikte kutluyor                                hava buz pistini bu y›l ‹stanbullular ile tekrar bu-
                                                           luflturuyor. Gelenekselleflen UNIQ Winter Tales,
            Frans›z pastac›l›¤›n›n en iyileri ile Vakko’nun bu-
                                                           orman›n içerisinde sundu¤u buz paten keyfiyle bü-
          luflmas›ndan do¤an “Vakko Patisserie Petit Four”                                       2
                                                           yülü bir ortam›n kap›lar›n› aral›yor. 1200m ’lik ala-
          birinci y›l›n› yeni y›la özel sunulan farkl› lezzetlerle
                                                           n›yla Türkiye’nin en büyük aç›k hava buz pisti unva-
          kutluyor. ‹lk tad›mda kalbinizi çalacak tatlar, zarif
                                                           n›n› elinde tutan UNIQ ‹stanbul, do¤a içerisinde
          sunumlar,çay saatleri için lezzetler, y›lbafl›na özel
                                                           özel atmosferi, Vega Ice profesyonel buz paten eki-
          haz›rlanan yepyeni tatlar...
                                                           bi ve antrenörleriyle eflsiz bir deneyim vaadediyor.
          Ezberleri bozan bir                              Orman banyosu, Türkiye’de
          steakhouse; Grill Branché                        ilk kez NG Sapanca’da
          Restaurant & Lounge
                                                              Ödüllü Spa’s›, yemyeflil do-
                                                           ¤as› ve insana huzur veren at-
            Yepyeni ve sofistike
                                                           mosferiyle NG Sapanca, well-
          bir ›zgara kültürü kon-
                                                           ness sektörünün yükselen y›l-
          septiyle Grill Branché
                                                           d›z›, dünyan›n yeni sa¤l›k tren-
          Restaurant & Lounge,
                                                           di; “Forest Bathing-Orman
          klasik steakhouse an-
                                                           Banyosu” konseptini Türki-
          lay›fl›na baflka bir bo-
                                                           ye’ye getirerek konuklar›yla
          yut kazand›r›yor. Ka-
                                                           buluflturuyor. NG Sapanca, Japonya’da do¤an ve
          l›plaflm›fl steak resto-
                                                           Japonca’da Shin-rin Yoku olarak geçen Türkçe’ye
          ranlar›ndan farkl›, sofistike Av-
                                                           ise “Do¤ay› içine çekmek” olarak çevrilen ak›m›n
          rupai bir restoran deneyimi su-
                                                           Türkiye’de öncülü¤ünü yap›yor.
          nan Grill Branché, dünya mut-
          fa¤›n›n en seçkin lezzetlerini
          usta fleflerin yorumuyla misa-                    Park Inn by Radisson Ataflehir
          firlerine sunuyor.                                                     ‹stanbul aç›ld›
                                                                                   Renkli ve dinamik otel
          Anavarza Bal’dan k›fla özel                                             markas› Park Inn by Ra-
          Keven&Kekik Bal›                                                       disson, Türkiye’deki alt›n-
                                                                                 c› otelini ‹stanbul Atafle-
                                   Anavarza Bal’›n 2017
                                                                                 hir’de açt›. Park Inn by
                                 hasad› “Keven & Kekik
                                                           Radisson markas›n›n da aralar›nda bulundu¤u
                                 Bal›” vücut direncini ar-
                                                           Carlson Rezidor Hotel Group, Türkiye’de aç›lm›fl  ve
                                 t›r›yor, yorgunlu¤u al›-
                                                           aç›lmas› planlanan 24 otel ve 4 bin 600 odadan olu-
                                 yor ve yo¤un aromaya
                                                           flan bir portföye sahip. Carlson Rezidor Hotel Group
                                 sahip lezzetiyle sofrala-
                                                           Orta Do¤u, Türkiye & Afrika K›demli Bölge Baflkan
                                 ra keyif kat›yor. Raflar-
                                                           Yard›mc›s› Tim Cordon, portföylerindeki Park Inn by
          daki yerini alan Anavarza’n›n özel Keven & Kekik
                                                           Radisson markas›n›n orta ölçekli seyahat edenler,
          Bal›, Haziran ve Temmuz aylar›nda, Kayseri, Elaz›¤,
                                                           sade ve katmade¤erli seçenek isteyen seyahatse-
          Malatya ve Bingöl çevresindeki keven ve kekik çi-
                                                           verler için özel olarak tasarland›¤›n› söyledi.
          çeklerinden elde edildi.
          118 KobiEfor Ocak 2018
   113   114   115   116   117   118   119   120   121   122   123