Page 123 - KobiEfor_Haziran_2016
P. 123
GIDA/TUR‹ZM
Vogue’dan Ramazan
ay›na özel lezzetler
‹ftar’da 104 y›ll›k iftihar Develi fiehrin büyüleyici manzaras›n› lezzetli yemeklerle
biraraya getiren Vogue, Ramazan ay›na özel haz›rla-
As›rl›k marka Develi, 11 ay›n sultan› Ramazan’› d›¤› menüsüyle göz dolduruyor. Vogue’un Ramazan
özel iftar menüsüyle karfl›l›yor. Kebaplar›n›n yan›s›- menüsünde zengin iftariye taba¤›, günün çorbas›, iç-
ra özel iftar taba¤›, ka¤›tta past›rma, semsek pidesi, li köfte, su böre¤i, kuru patl›can dolmas›, çoban sa-
içli köfte, Antep usulü kuru patl›can dolmas›, tand›r- lata veya yeflil salata, flehriye pilav› eflli¤inde f›r›nda
da firik pilav›, kaymakl› ekmek kaday›f›, güllaç….De- kuzu incik veya naneli bulgur pilav›yla f›r›nda ekfli el-
veli, lezzet efsanesini Samatya, Kalam›fl, Etiler, Ma- mal› tavuk, geleneksel Osmanl› flerbeti…
rin, Ataflehir, Florya, Eminönü, Tuzla ViaMarin ve Ni-
flantafl› flubelerinden sonra yeni aç›lacak Ankara Divan’dan lezzetli ve bereketli
Restoran› ile sürdürecek.
iftar sofralar›
‹ftar sofran›zda bol malzemeli Divan Otelleri ve
Restoranlar›, Rama-
güllaca yer aç›n zan ay›na özel haz›rla-
Geleneksel tatl›lar›n us- d›¤› lezzetli sofralarla
tas› Bolulu Hasan Usta, if- misafirlerini karfl›l›-
tar sofralar›n› Gazian- yor. Divan fleflerinin
tep’ten gelen boz Antep ellerinden ç›kan geleneksel ve
f›st›¤› ve bol sütle zenginle- modern tatlar; Divan ayr›cal›¤› ve
flen bol malzemeli gülla- fl›kl›¤›yla gözlere ve damaklara
c›yla flenlendirecek. Hafif hitap ediyor. Taksim’in simgele-
ve midede a¤›rl›k hissi rinden Divan ‹stanbul, Divan ‹s-
oluflturmamas› sebebiyle tanbul City’nin içinde bulunan
özellikle Ramazan ay›na Divan Pub, Divan ‹stanbul Asi-
tercih edilen güllaç, Osmanl› saray mutfa¤›n›n gözde a’da yer alan Nazenin Restau-
tatl›lar›ndan biri. rant, Divan Suites ‹stanbul G-Plus ve
Bodrum’un fl›k butik oteli Divan Bodrum…
Ramazan’da iftar sofralar›na Park Dedeman Bostanc› Otel
Bizim Mutfak’tan 2 yeni çorba aç›ld›
Lezzetli ürünleriyle zengin
Türkiye’nin
iftar sofralar› kurulmas›na
ilk otel zinciri
yard›mc› olan Bizim Mutfak,
Dedeman Gru-
çorbaseverlere Ramazan’a
bu’nun ‹stan-
özel 2 yeni tat sunuyor:“Köf-
bul’daki 4. oteli
teli ve fiehriyeli Domates
Park Dedeman
Çorbas›” ve “Nohutlu ve M›-
Bostanc›, May›s
s›rl› Yayla Çorbas›.” Bu Rama-
2016 itibariyle misafirlerini a¤›rlamaya bafllad›. De-
zan’a özel haz›rlanan köfte ve flehriye eklenerek
deman Grubu’nun ifl dünyas›n›n konaklama ihtiyaç-
zenginlefltirilen Domates Çorbas›, nohut ve m›s›r ek-
lar›na cevap vermek amac›yla hayata geçirdi¤i ikin-
lenerek zenginlefltirilen Yayla Çorbas› iftarda farkl›
ci markas› Park Dedeman konseptiyle otel 110 su-
tatlar sunmak isteyen tüketicilere lezzetli birer al-
perior odada hizmet verecek.
ternatif olacak.
Haziran 2016 KobiEfor 123