Page 117 - KobiEfor_Ekim_2016
P. 117

GIDA/TUR‹ZM



                                Domino’s

                                Pizza’dan
                                Mangal Sucuklu
                                Pizza

                                   Domino’s Pizza, Man-    Ritz-Carlton,
                                gal Sucuklu Pizza’y› ya-   ‹stanbul’da 15. y›l›n› kutluyor
                                ratt›. Sucuklar, Türkiye ve
                                dünyada ilk kez, dev di-
                                                              Yüzy›l› aflk›n bir otelcilik gelene¤ine yaslanan
                                limler halinde pizza ile
                                                           Ritz-Carlton, ‹stanbul’daki serüveninin 15. y›l›n› kut-
          bulufluyor. Sucuk severi kendine afl›k edecek Mangal  luyor. Türkiye’ye gelen ünlü y›ld›zlara ev sahipli¤i ya-
          Sucuklu Pizza’n›n malzemeleri sucu¤un tad›n› bas-
                                                           pan, birçok sanatç› ve ifl insan›n›n tercihi Ritz-Carl-
          t›rmayacak flekilde pizza sosu, mozzarella, mantar
                                                           ton, ‹stanbul, tarihi yar›madan›n en güzel manzara-
          ve biberden olufluyor. Yepyeni Mangal Sucuklu Pizza
                                                           lar›ndan birine sahip. Ulusal ve uluslararas› pek çok
          lezzetinin reklam yüzü ise Kadir Çöpdemir oldu.
                                                           ödüle sahip Ritz-Carlton, ‹stanbul’un Genel Müdürü
                                                           Can Göktafl, “Otelimizin en büyük baflar› unsuru in-
          “Kalorisi ad›nda keyfi tad›nda”                  sand›r. Bizim en önemli gücümüz, yetifltirdi¤imiz ye-
                                                           tenekler” dedi.
            At›flt›rmal›k ürünler ka-
          tegorisinde bir ilki sunan                       Conrad ‹stanbul Bosphorus’a
          Saray Bisküvi; at›flt›r-
          mal›k yemeyi seven                               ‘Türkiye’nin En ‹yi Oteli’ ödülü
          ayn› zamanda da
                                                              Conrad ‹stanbul Bosp-
          formlar›na  dikkat
                                                           horus, dünya çap›ndaki
          edenler için özel tasarlanan 100
                                                           seyahat ve turizm profes-
          kalorilik ürünlerle lezzetli at›flt›rmal›klar›n› porsi-
                                                           yonellerinin oylar›yla be-
          yonlad›. Her biri 100 kalori olarak porsiyonlanm›fl 6
                                                           lirlenen 2016 Dünya Seya-
          üründen oluflan at›flt›rmal›k paketlerinde; hindistan
                                                           hat Ödülleri (World Travel
          cevizli, yer f›st›kl› ve karamelli barlar, ç›t›r gofret,
                                                           Awards/WTA) taraf›ndan
          meyveli kek, baharatl› kraker bulunuyor.
                                                           ‘Türkiye’nin En ‹yi Oteli’ ödülünün sahibi oldu. ‹tal-
                                                           ya-Sardinya’da düzenlenen törende ödülü  Conrad
          Tam Tane Tah›ll› Uno Premium                     ‹stanbul Bosphorus Genel Müdürü Andreas Jersa-
          ekmeklerle sa¤l›kl› beslenmek                    beck ald›.
                                 UNO Ekmek, tüm dün-       Zengin Hint mutfa¤›n›n
                               yada yükselen de¤er olan    tatlar› ‹stanbul’da
                               “wholegrain/tam tane ek-
                               mek” kültürünü Türkiye ile
                                                              Hindistan kültürünün
                               tan›flt›rd›. UNO’nun Premi-
                                                            ve yemeklerinin tan›t›la-
                               um kategorisindeki “Tam
                                                            ca¤› Hint Yemekleri Festi-
                               Tane” ekmek serisi; beyaz    vali, 15-31 Ekim’de Shan-
                               un üretiminde d›flar›da ka-
                                                            gri-La Bosphorus, Istan-
                               lan, protein, lif, vitamin ve
                                                            bul’da düzenleniyor. Fes-
                               minerallerden zen-
                                                            tivalin menüsünde fief
                               gin kepek ve rü-
                                                            Laxmi Kant’›n dokunuflla-
          fleym bölümlerini de içererek tah›llardan          r›yla ‘Butter Chicken’,
          maksimum fayda elde edilmesini sa¤l›yor.
                                                            ‘Biryani’, ‘Dal Makhani’ gi-
          Seri; UNO Premium Çok Tah›ll›, UNO Pre-
                                                            bi Hindistan’a özgü birçok
          mium Çavdar&Karabu¤dayl›, UNO Premi-
                                                            geleneksel lezzetin yan›-
          um Sandwince Tam Bu¤dayl›, UNO Den-
                                                            s›ra sar›msakl›, peynirli ve
          ge Tam Bu¤dayl›&Çiya Tohumlu ekmek-               tereya¤l› ekmek çeflitleri
          leri ve Uno Tam Taneli Tam Bu¤day La-
                                                            de bulunuyor.
          vafl’tan olufluyor.
                                                                                   Ekim 2016 KobiEfor 117
   112   113   114   115   116   117   118   119   120   121   122