Page 117 - KobiEfor_Ekim_2016
P. 117
GIDA/TUR‹ZM
Domino’s
Pizza’dan
Mangal Sucuklu
Pizza
Domino’s Pizza, Man- Ritz-Carlton,
gal Sucuklu Pizza’y› ya- ‹stanbul’da 15. y›l›n› kutluyor
ratt›. Sucuklar, Türkiye ve
dünyada ilk kez, dev di-
Yüzy›l› aflk›n bir otelcilik gelene¤ine yaslanan
limler halinde pizza ile
Ritz-Carlton, ‹stanbul’daki serüveninin 15. y›l›n› kut-
bulufluyor. Sucuk severi kendine afl›k edecek Mangal luyor. Türkiye’ye gelen ünlü y›ld›zlara ev sahipli¤i ya-
Sucuklu Pizza’n›n malzemeleri sucu¤un tad›n› bas-
pan, birçok sanatç› ve ifl insan›n›n tercihi Ritz-Carl-
t›rmayacak flekilde pizza sosu, mozzarella, mantar
ton, ‹stanbul, tarihi yar›madan›n en güzel manzara-
ve biberden olufluyor. Yepyeni Mangal Sucuklu Pizza
lar›ndan birine sahip. Ulusal ve uluslararas› pek çok
lezzetinin reklam yüzü ise Kadir Çöpdemir oldu.
ödüle sahip Ritz-Carlton, ‹stanbul’un Genel Müdürü
Can Göktafl, “Otelimizin en büyük baflar› unsuru in-
“Kalorisi ad›nda keyfi tad›nda” sand›r. Bizim en önemli gücümüz, yetifltirdi¤imiz ye-
tenekler” dedi.
At›flt›rmal›k ürünler ka-
tegorisinde bir ilki sunan Conrad ‹stanbul Bosphorus’a
Saray Bisküvi; at›flt›r-
mal›k yemeyi seven ‘Türkiye’nin En ‹yi Oteli’ ödülü
ayn› zamanda da
Conrad ‹stanbul Bosp-
formlar›na dikkat
horus, dünya çap›ndaki
edenler için özel tasarlanan 100
seyahat ve turizm profes-
kalorilik ürünlerle lezzetli at›flt›rmal›klar›n› porsi-
yonellerinin oylar›yla be-
yonlad›. Her biri 100 kalori olarak porsiyonlanm›fl 6
lirlenen 2016 Dünya Seya-
üründen oluflan at›flt›rmal›k paketlerinde; hindistan
hat Ödülleri (World Travel
cevizli, yer f›st›kl› ve karamelli barlar, ç›t›r gofret,
Awards/WTA) taraf›ndan
meyveli kek, baharatl› kraker bulunuyor.
‘Türkiye’nin En ‹yi Oteli’ ödülünün sahibi oldu. ‹tal-
ya-Sardinya’da düzenlenen törende ödülü Conrad
Tam Tane Tah›ll› Uno Premium ‹stanbul Bosphorus Genel Müdürü Andreas Jersa-
ekmeklerle sa¤l›kl› beslenmek beck ald›.
UNO Ekmek, tüm dün- Zengin Hint mutfa¤›n›n
yada yükselen de¤er olan tatlar› ‹stanbul’da
“wholegrain/tam tane ek-
mek” kültürünü Türkiye ile
Hindistan kültürünün
tan›flt›rd›. UNO’nun Premi-
ve yemeklerinin tan›t›la-
um kategorisindeki “Tam
ca¤› Hint Yemekleri Festi-
Tane” ekmek serisi; beyaz vali, 15-31 Ekim’de Shan-
un üretiminde d›flar›da ka-
gri-La Bosphorus, Istan-
lan, protein, lif, vitamin ve
bul’da düzenleniyor. Fes-
minerallerden zen-
tivalin menüsünde fief
gin kepek ve rü-
Laxmi Kant’›n dokunuflla-
fleym bölümlerini de içererek tah›llardan r›yla ‘Butter Chicken’,
maksimum fayda elde edilmesini sa¤l›yor.
‘Biryani’, ‘Dal Makhani’ gi-
Seri; UNO Premium Çok Tah›ll›, UNO Pre-
bi Hindistan’a özgü birçok
mium Çavdar&Karabu¤dayl›, UNO Premi-
geleneksel lezzetin yan›-
um Sandwince Tam Bu¤dayl›, UNO Den-
s›ra sar›msakl›, peynirli ve
ge Tam Bu¤dayl›&Çiya Tohumlu ekmek- tereya¤l› ekmek çeflitleri
leri ve Uno Tam Taneli Tam Bu¤day La-
de bulunuyor.
vafl’tan olufluyor.
Ekim 2016 KobiEfor 117