Page 116 - KobiEfor_Ekim_2015
P. 116

GIDA/TUR‹ZM






                                                           ‹fladamlar›n›n tercihi Ramada
                                                           ‹stanbul Asia toplant› salonlar›

                                                             Anadolu Yakas›’n›n ilk Ramada markal› butik ote-
                                                           li; Ramada ‹stanbul Asia Hotel, bahçeli odalar› ve
                                                           sanat eserleriyle donanm›fl toplant› salonlar›yla
                                                           fark yarat›yor. Kent merkezine yak›nl›¤› ve hizmet
          MEYSU Ailesi’ne yeni ürün:                       kalitesiyle konaklama ve ifl toplant›lar› için cazip bir
                                                           seçenek olan Ramada ‹stanbul Asia, Uran Holding
          gençlere özel “Meysu Frutbox”                    turizm grubu yat›r›m›. 10 kifliden 150 kifliye kadar
                                                           hizmet verebilen toplant› salonlar›nda ulusal ve ço-
            Türkiye’nin köklü meyve suyu markalar›ndan     kuluslu flirketlerin kurum içi toplant›lar›, e¤itimleri
          MEYSU, zengin ürün yelpazesine “Meysu Frutbox”›  ve bayi toplant›lar› yap›l›yor. Toplant› ekipmanlar› ve
          ekledi. Gençlere özel olarak gelifltirilen meyveli içe-  teknolojik altyap› konusunda kaliteli teknik hizmeti
          cek kategorisindeki “Meysu Frutbox” raflarda yerini  sa¤layan otelde; toplant›, lansman ve kongre hiz-
          ald›. 330 ml paketlerde tan›t›m amaçl› 1 TL’den sat›-  metleriyle ilgili her türlü hizmet verebilecek kapasi-
          lan ürün, gençlerin be¤endi¤i modern bir ambalaj  te mevcut.
          olan Tetra Prizma Dream-cap ambalajda tüketicile-
          re sunuluyor. “Meysu Frutbox”, kapa¤› kolay aç›l›p  Taksim’in butik oteli:
          kapanabilen ve hafifli¤i nedeniyle kolay tafl›nabiliyor.
                                                           Endless Boutique

          Divan’dan “Eskimeyen Tatlar”                       A plus butik otelcilik hizmeti veren
                                                           Endless Hotels Group’un, Endless Sui-
          Menüsü                                           tes ve EN Suites’ten sonra üçüncü ote-
                                                           li olan Endless Boutique hizmete aç›l-
            Divan Pub ve Brasserieler’de,                  d›. Her otelinde ayr› bir konsept kurgu-
          Ekim ay› boyunca Divan’›n kuru-                  layan Endless Hotels Group, bu otelin-
          luflundan günümüze en sevilen                     de retro ve vintage ö¤eler kullanarak özel bir mima-
          tariflerinin yerald›¤› bir menü                  ri tasar›ma imza att›. Mimariyi tamamlay›c› unsurlar
          sunuluyor. Divan’›n “Eskimeyen                   olarak odalarda, vintage görünümlü dekoratif obje-
          Tatlar” kitab›ndan derlenen bu                   ler ve eflyalar bulunuyor. ‹stanbul’un kalbi Tak-
          menü, geçmifl y›llarda Divan’da                   sim’de yeralan otel, Taksim Meydan›’na ve ‹stiklal
          sunulan ve klasikleflerek her                     Caddesi’ne düzayak yürüme mesafesinde.
          dönemin damak tad›na hitap
          eden unutulmaz lezzetleri tekrar sevenleriyle ka-
          vuflturmay› amaçl›yor. Divan Restoranlar›’nda servis  DoubleTree by Hilton,
          edilecek menünün dikkat çeken yemekleri aras›nda  Kocaeli aç›l›yor
          terbiyeli iflkembe çorbas›, palamut pilaki, kuzu etli
          keflkek, paz› yapra¤›na sar›l› kuzu incik kapama,   Hilton Worldwide, 2016’n›n
          hamsi kuflu tavas› ve viflneli etli yaprak sarma, tatl›-  bafl›nda üst s›n›f DoubleTree
          lardan; safranl› zerde bulunuyor.                by Hilton Kocaeli otelini aç-
                                                           mak üzere, MMS ‹nflaat ile
                                                           franchise anlaflmas› imzala-
          Oreo Bisküvi’nin cazibesi Gloria                 d›. Avrupa’n›n en h›zl› büyü-
                                                           yen üst s›n›f full servis mar-
                        Jean’s Coffees’lerde               kalar›ndan Double Tree by
                                                           Hilton’un faaliyete geçmesiy-
                           Gloria Jean’s Coffees, Oreo bis-  le, Kocaeli’yi ziyaret edenler üst s›n›f bir tesiste ko-
                         küvili bir lezzet haz›rlad›. Glori-  naklama imkan›na kavuflacak. Hilton Worldwide Av-
                         a’n›n vazgeçilmez içece¤i olmaya  rupa ve Afrika Gelifltirmeden Sorumlu K›demli Bafl-
                          aday Cookies’n Cream; oreo bis-  kan Yard›mc›s› Patrick Fitzgibbon, imzalad›klar› an-
                          küvi, çikolata ve kakao kar›fl›m›,  laflmayla 34 yeni tesisin aç›l›fl›n› da planlad›klar›n›
                          vanilya, kahve, süt, tatl› krema-  anlatt›. MMS ‹nflaat’›n Ana Hissedar› Murat Mustafa
                           dan olufluyor ve bu lezzet hari-  Sat›, Hilton Worldwide ile ortakl›klar›n›n uzun vade-
                           kas›n› çikolata parçac›klar› süs-  li olaca¤›n› ümit ettiklerini söyledi.
                           lüyor.
          116 KobiEfor Ekim 2015
   111   112   113   114   115   116   117   118   119   120   121