Page 154 - KobiEfor_Mart_2014
P. 154

GIDA/TUR‹ZM










                                                            ‹stanbul Marriott Hotel fiiflli’de

                                                              Lüks ve konforlu konaklamaya, ifl buluflmala-
                                                            r›na yeni bir soluk getirmeye odakl› ‹stanbul
                                                            Marriott Hotel fiiflli, Mart ay›nda aç›l›yor. Otel,
                                                            yenilikçi toplant› salonlar›, en yeni teknolojilerle
                  Teppanyaki Alaturka:                      donat›lm›fl toplant› odalar›, görsel zenginli¤i
                                                            yüksek ve sosyal mecralar›n etkin olarak kullan›-
                  Etiler’e yeni soluk                       labildi¤i ifl buluflmalar› yönünden dikkat çekiyor.

                    Ankara’dan sonra Etiler’e gelen “Teppan-
                  yaki Alaturka”, Uzakdo¤ulu fleflerin özel
                  flovlar› ile özgün lezzetler sunuyor. Japon-
                  ya'n›n ‘Tiyatral piflirme tekni¤i’ne dayanan
          bu benzersiz yemek kültürünü, ayr›ca tafl›d›¤› sa¤l›k
          ve görsel hazz›yla tan›y›p doyuma ulaflmak... 300
          derece sac levha önünde istakoz kuyru¤u, jumbo ka-
          rides, tataki, unagi, ördek, kaz ci¤eri gibi Teppanya-
          ki yemeklerinin nas›l piflti¤ini izlemek...


                         Ranchero Restaurant:               Elite World Business Hotel,
                         ‹stanbul’da Siesta                 Florya’da

                            “‹stanbul’daki Meksikal›”da ar-   Havaalan›na, fuar merkezlerine, Tarihi Yar›ma-
                         t›k hafta içi hergün 12.00 – 16.00  da’ya ve al›flverifl merkezlerine yak›nl›¤› ile ifl ha-
                         aras› siesta zaman›. Türk&Meksi-   yat›n›n yeni stratejik merkezi olan 5 y›ld›zl› Elite
                         kal› aile taraf›ndan iflletilen Ranc-  World Business Hotel, Florya’da hizmete girdi.
                         hero Restaurant, düzenledi¤i       Türk hamam›, havuz, sauna keyfi, flok dufl ve bu-
          “mutlu saatler” kampanyas› ile ö¤le yeme¤i konuk-  har banyosu olanaklar›n›n sunuldu¤u Fit Life SPA
          lar›n› yüzde 20 indirimle a¤›rl›yor. Mekan›n menü-  & Health Center’da, “konsantre” masajlar, tedavi
          sünde, Türk damak tad›na oldukça yak›n lezzetler  ve rahatlama odakl› terapi hizmetleri bulunuyor.
          bulunuyor. Ranchero müdavimlerinin de favorileri
          aras›nda yer alan ve bir Meksika klasi¤i olan Faji-
          ta’n›n yan› s›ra volkanik taflta servis edilen Molcaje-  yoo2 Taksim Square Otel
          te, bo¤a figürlü tabakta sunulan Tampiquena, Türk
          mutfa¤›ndaki dürümlere benzeyen Borritolar ve ac›   Otelcili¤e ilk ad›m›n› ‹s-
          tutkunlar›na özel bir lezzet olan Enchiladas Chilan-  tanbul Taksim’de atan “yo-
          gas, Ranhcero’nun spesiyalleri öne ç›k›yor.       o2 Taksim Square” farkl›
                                                            bir yer olacak. Yat›r›mc›s›
                                                            Genço¤lu Otelcilik Grubu
          Go Mongo’da yeni wok lezzetleri                   olan otelin müflteri hedef
                                                            kitlesi, “hem gelenekselci-
            ‘Mo¤ol Barbeküsü’ konseptinin Türkiye’deki temsil-  li¤e  hem modernizme ilgi
          cisi Go Mongo, lezzet kafliflerine yeni tatlar sunuyor.  duyan ve bir konaklamay›
          Örne¤in; wok oca¤›nda harl› ateflte k›sa sürede pifliri-  bir kültürün tam orta yerin-
          len yemekler... yemeklerde özgün                  de geçirmek isteyenler”
          malzemeler.... otantik ve aromatik                fleklinde tan›mland›.
          lezzetler...Suadiye Plaj Yolu’ndaki
          Go Mongo’nun yeni tatlar› aras›nda
          bulunan tavuk kaju, tavuk köri ve
          karides ac›l› sar›msakl› wok’larda
          zencefil, limon otu ve taze sar›m-
          sak tatlar› öne ç›k›yor.

          154 KobiEfor Mart 2014
   149   150   151   152   153   154   155   156   157   158   159