Page 131 - KobiEfor_Ocak_2014
P. 131

GIDA/TUR‹ZM










                                                            Antalya Voyage otelleri
                                                            dinlendiriyor

                                                              Voyage Belek Golf& Spa eflsiz bir
                                                            do¤a ile bütünleflen konumuyla,
                                                            yüksek hizmet kalitesiyle, farkl› me-
                                                            nüleri, hijyenik havuzlar› ve Spa’s›yla
          Big Chefs Anadolu Hisar›’nda                      ancak tasar›mlarda olabilen dinlendi-
                                                            rici bir tatil imkan› sunuyor. Voyage Sorgun’da
            ‹stanbul’un tüm renklerini ve keyfini içinde bar›nd›-  ise her yafla ve her zevke hitap eden bir tatil an-
          ran Big Chefs, misafirlerini tarih kokan yeni lokasyo-  lay›fl› kümelenmifl. Sorgun Orman›’nda rahat ne-
          nu Anadolu Hisar›’nda, 18. flubesinde a¤›rl›yor. ‘Büyük  fes alacak, mavi bayrakl› sahilinde deniz kum ve
          fiefler’ öncülü¤ünde haz›rlanan yepyeni k›fl menüsün-  güneflin tad›n› ç›karacak, sonsuz hizmet veren
          den benzersiz tatlar› ve ev konforuyla Big Chefs, Ana-  diskolar›nda sabahlar› bulacaks›n›z
          dolu Hisar› flubesine tekneyle deniz yolundan gelmek
          isteyen misafirler için tasarlanan iskele alan›, gün bo-
          yu Big Chefs’e ulafl›m› kolay k›l›yor.             Divan Gaziantep aç›ld›
                                                              Divan Grubu, yeni otelini Gazian-
          Coffeeway ‹stanbul’da                             tep’te açt›. Gaziantep’i Divan ko-
                                                            nukseverli¤i ile buluflturacak olan
                                 Avrupa’n›n ünlü kahve      12 katl› otelde, 125 oda ve 48 rezi-
                               zinciri Coffeeway, ‹stan-    dans yer al›yor. Divan Gaziantep,
                               bul’da açm›fl oldu¤u iki      flehrin en yeni ve heyecan verici
                               farkl› konseptdeki mekan›    mekân› olmay› hedefliyor. Otel kon-
                               ile Türkiye pazar›na girdi. ‹l-  sept olarak sadece üstün kaliteli
                               ki “Coffeeway Kahve Dükka-   hizmet sunmakla kalmay›p ayn› za-
                               n›” konsepti ile Niflantafl›   manda uzun süreli konaklamalar ile
                               Güzelbahçe sokakta, bir di-  ifl seyahati s›ras›nda her türlü ihti-
                               ¤eri “Coffeeway Kahve-Bar”   yac›n karfl›lanmas›na yönelik, ev rahatl›¤› ve
                               konsepti ile Caddebostan     konforunu oluflturma anlay›fl›yla tasarland›.
          ‹skele sokakta yer al›yor. Coffeeway önümüzdeki
          günlerde çeflitli noktalarda yeni Coffeeway’ler aça-
          rak, Türkiye’deki zincirini de geniflletmeyi planl›yor.  “Gönül Kahvesi” Balkanlar’da
                                                              ‹zmir Karfl›yaka’da kurulan ve Anado-
          Tom’s Kitchen Zorlu’da aç›ld›                     lu’da 54 flubesi bulunan Gönül Kahvesi,
                                                            ulusal bir marka olarak yurtd›fl›nda flu-
            Ünlü ‹ngiliz flef Tom Aikens’›n ‘‹ngiliz brasserie’  belefliyor. Gönül Kahvesi Kurucusu Ya-
          konseptiyle hizmet veren restoran› Tom’s Kitchen,  man Yard›mc›, Bosna Hersek, Kosova,
          Londra d›fl›ndaki ilk flubesini ‹stanbul’da Zorlu Cen-  H›rvatistan, S›rbistan, Slovenya, Ma-
          ter’da açt›. Tom’s Kitchen’›n ‹stanbul flubesinin me-  kedonya ve Karada¤ olmak üzere 7
          nüsünde; mekan›n klasikleflmifl lezzetlerinden Tavuk  ülke için Bosna Hersek menfleili Uni-
          ve Kaz Ci¤eri Parfe, Biftek Tartar, Baharatl› Yengeç  versal Consulting Company (U.C.C)
          Kek gibi bafllang›çlar ile Dana Burger, F›r›nda Kuzu  firmas›yla master franchising sözlefl-
          Kalça,  Peynirli Macaroni ve Shepherd’s Pie gibi ana  mesi imzalad›klar›n› anlat›yor. Mar-
          yemek klasikleri  yer al›yor. fiarküteri Tahtas› ve Ba-  ka, 2014’te Saraybosna’da 3 flube açacak,
          l›k  Tahtas›’ndan                                 2015’te ise di¤er ülkelerde açmaya devam ede-
          oluflan ‘paylafl›m                                  cek. Gönül Kahvesi’nin Balkanlar’daki hedefi 3
          tabaklar›’ da Tom’s                               y›lda 30 flubeye ulaflmak.
          Kitchen’›n benzer-
          siz lezzetlerini ‘2 ki-
          flilik’ yaflamak iste-
          yenleri bekliyor.
                                                                                     Ocak 2014 KobiEfor 131
   126   127   128   129   130   131   132   133   134   135   136