Page 148 - KobiEfor_Kasim_2013
P. 148
GIDA/TUR‹ZM
Calista Luxury Resort:
lüks sa¤l›k
Calista Luxury Resort, Belek’te,
misafirlerini gençli¤in, yenilenme-
nin ve sa¤l›¤›n sunuldu¤u mistik
egzotik bir yolculu¤a ç›kart›yor. Hizmetin flu
farkl›l›klar› var: Kapal›, aç›k, ›s›tmal› havuzlar,
Maçka’n›n yeni kebap lezzeti buhar banyolar›, masaj odalar›, saunalar, Türk
Hamam›, Fin hamam› ve farkl› konseptlerde
Günayd›n Callos Spa. Güzellik merkezinde ise profesyonel
uzmanlar ve estetisyenler ile yenilenmenin son
“Et” denince akla ilk gelenlerden “Günayd›n Et”, halkas› yaflan›yor.
restaurant zincirine bir yenisini ekledi. ‹stanbul’un
prestijli bölgesi Maçka’da konumlanan Günayd›n Et
Restaurant, yeni flubesinde misafirlerini 100 y›l önce- Ramada Encore
ki kebap teknikleriyle a¤›rl›yor. Örne¤in; tafl dibekte
et dövülüyor; el de¤irmeninde bu¤day çekiliyor. Türkiye’de
Kendi etini kendi çiftli¤inde üreten marka özelli¤ini
tafl›yan Günayd›n Et’in teknolojisi de 100 y›l öncesi- Ever Turizm, Wyndham
nin Gaziantep teknolojisi. Hotel Group iflbirli¤i ile 30
yeni otel açacak. Dört y›l-
d›zl› Ramada Encore mar-
TAPASUMA’da olta bal›klar› kas› için yap›lan anlaflma
kapsam›nda Türkiye’deki
ilk otel, ‹zmir Balçova’da
Anadolu Yakas›’n›n gözde me- hayata geçiyor. 10 y›l için-
kanlar›ndan TAPASUMA, bal›k mev- de iflletecekleri otel say›s›-
siminin aç›lmas›yla birlikte menüsü- n› 33, yatak kapasitesini
ne Tarhanal› Lagos bal›¤›n› da ekle- ise 5000’e ç›karmay› hedefleyen Ever Turizm, 30
di. Taze baharatlar ve tarhana ile yeni Ramada Encore için 320 milyon avro’luk ya-
piflirilen lagos; kabak püresi, ›spa- t›r›m yapmay› öngörüyor
nak sote ve mantarl› sumahan bö-
re¤i eflli¤inde servis ediliyor. Olta
bal›¤› sezonunun aç›ld›¤› bugünler- Papirus Plaza’da öncü markalar
de, deniz k›y›s›nda yer alan TAPA-
SUMA’da günlük taze bal›klardan Papirus Plaza, ‹stan-
haz›rlanan lezzetli yemekler, dama- bul’un yeni gözde ticaret
¤›na düflkünler için ideal.
merkezi olarak Ka¤›tha-
ne’de, klasik ofis yaklafl›m-
lar›n› de¤ifltiren yeni bir
Patisserie de Pera’da kahve ve dönem bafllatt›. Papirus
kruvasan Plaza’da, az say›daki efek-
tif A+ ofis alanlar› sahipleri-
En iyi kruvasan ve tiryakisine kahve için Paris’e ni bekliyor.
gerek yok; Patisserie de Pera’da bulunuyor. Pera Papirus Plaza, 160
2
Palace Hotel Jumeirah için- m ’den bafllayarak, tek kat-
2
de yer alan ve yenilenen ta 5.000 m ’ye ulaflabilen
dekorasyonu ile be¤eni birlefltirilebilir özellikleri ve
toplayan Patisserie de 3.85 ile 4.15 metrelik tavan
Pera’n›n lezzetleri, özle- yükseklikleriyle de, hacimli ve efektif kullan›ma
nen benzeri bir çok de- uygun nitelikte ofis alanlar› sunuyor.
tay› da sunuyor.
148 KobiEfor Kas›m 2013