Page 148 - KobiEfor_Kasim_2013
P. 148

GIDA/TUR‹ZM












                                                              Calista Luxury Resort:

                                                              lüks sa¤l›k
                                                                Calista Luxury Resort, Belek’te,
                                                              misafirlerini gençli¤in, yenilenme-
                                                              nin ve sa¤l›¤›n  sunuldu¤u  mistik
                                                              egzotik  bir yolculu¤a ç›kart›yor. Hizmetin flu
                                                              farkl›l›klar› var: Kapal›, aç›k, ›s›tmal› havuzlar,
            Maçka’n›n yeni kebap lezzeti                      buhar  banyolar›, masaj odalar›, saunalar, Türk
                                                              Hamam›, Fin hamam› ve  farkl› konseptlerde
            Günayd›n                                          Callos Spa. Güzellik merkezinde ise profesyonel
                                                              uzmanlar ve estetisyenler ile  yenilenmenin son
              “Et” denince akla ilk gelenlerden “Günayd›n Et”,  halkas› yaflan›yor.
            restaurant zincirine bir yenisini ekledi. ‹stanbul’un
            prestijli bölgesi Maçka’da konumlanan Günayd›n Et
            Restaurant, yeni flubesinde misafirlerini 100 y›l önce-               Ramada Encore
            ki kebap teknikleriyle a¤›rl›yor. Örne¤in; tafl dibekte
            et dövülüyor; el de¤irmeninde bu¤day çekiliyor.                      Türkiye’de
            Kendi etini kendi çiftli¤inde üreten marka özelli¤ini
            tafl›yan Günayd›n Et’in teknolojisi de 100 y›l öncesi-                  Ever Turizm, Wyndham
            nin Gaziantep teknolojisi.                                           Hotel Group iflbirli¤i ile 30
                                                                                 yeni otel açacak. Dört y›l-
                                                                                 d›zl› Ramada Encore mar-
            TAPASUMA’da olta bal›klar›                                           kas› için yap›lan anlaflma
                                                                                 kapsam›nda Türkiye’deki
                                                                                 ilk otel, ‹zmir Balçova’da
                            Anadolu Yakas›’n›n gözde me-                         hayata geçiyor. 10 y›l için-
                          kanlar›ndan TAPASUMA, bal›k mev-                       de iflletecekleri otel say›s›-
                          siminin aç›lmas›yla birlikte menüsü-                   n› 33, yatak kapasitesini
                          ne Tarhanal› Lagos bal›¤›n› da ekle-  ise 5000’e ç›karmay› hedefleyen Ever Turizm, 30
                          di. Taze baharatlar ve tarhana ile  yeni Ramada Encore için 320 milyon avro’luk ya-
                          piflirilen lagos; kabak püresi, ›spa-  t›r›m yapmay› öngörüyor
                          nak sote ve mantarl› sumahan bö-
                          re¤i eflli¤inde servis ediliyor. Olta
                          bal›¤› sezonunun aç›ld›¤› bugünler-  Papirus Plaza’da öncü markalar
                          de, deniz k›y›s›nda yer alan TAPA-
                          SUMA’da günlük taze bal›klardan       Papirus Plaza, ‹stan-
                          haz›rlanan lezzetli yemekler, dama-  bul’un yeni gözde ticaret
                          ¤›na düflkünler için ideal.
                                                              merkezi olarak Ka¤›tha-
                                                              ne’de, klasik ofis yaklafl›m-
                                                              lar›n› de¤ifltiren yeni bir
            Patisserie de Pera’da kahve ve                    dönem bafllatt›. Papirus
            kruvasan                                          Plaza’da, az say›daki efek-
                                                              tif A+ ofis alanlar› sahipleri-
              En iyi kruvasan ve tiryakisine kahve için Paris’e  ni bekliyor.
            gerek yok; Patisserie de Pera’da  bulunuyor. Pera     Papirus Plaza, 160
                                                               2
                                 Palace Hotel Jumeirah için-  m ’den bafllayarak, tek kat-
                                                                        2
                                  de yer alan ve yenilenen    ta 5.000 m ’ye ulaflabilen
                                  dekorasyonu ile be¤eni      birlefltirilebilir özellikleri ve
                                   toplayan Patisserie de     3.85 ile 4.15 metrelik tavan
                                   Pera’n›n lezzetleri, özle-  yükseklikleriyle de, hacimli ve efektif kullan›ma
                                   nen benzeri bir çok de-    uygun nitelikte ofis alanlar› sunuyor.
                                    tay› da sunuyor.

           148 KobiEfor Kas›m 2013
   143   144   145   146   147   148   149   150   151   152   153