Page 128 - KobiEfor_Haziran_2012
P. 128

TUR‹ZM/GIDA










                                                            Erbil’de “Divan” kuruldu

                                                              Divan Grubu’nun yurtd›-
                                                            fl›ndaki ilk oteli Divan Erbil
                                                            aç›ld›. Koç Holding Turizm,
                                                            G›da ve Perakende Grubu
                                                            Baflkan› Tamer Haflimo¤lu,
                                                            “Son y›llarda yeniden yap›la-
                                                            nan ekonomisi ile ifl hayat›-
                                                            n›n kalbinin att›¤› Irak’taki ifl
          Go Mongo’dan babalara lay›k                       oteli ihtiyac›n› tespit ederek
                                                            Divan Grubu’nun geleneksel
                                  Babalar Günü’nde Go       konukseverli¤ini komflu s›n›rlara tafl›yoruz” dedi.
                                Mongo’yu tercih eden ba-    Erbil’deki aç›l›fla Bölgesel Yönetimin Baflbakan›
                                balara, ana yemeklerinin    Neçhirvan Barzani de kat›ld›.
                                yan›nda bir bira veya mefl-
                                rubat ikram ediliyor. Baba-
                                n›z barbekü düflkünü iflah   “One ‹stanbul Ev Butik&Otel”
                                olmaz bir et severse, Go
                                Mongo ziyafeti onun için    Ba¤dat Caddesi’nde
                                en büyük hediye olacak.
                                Çünkü Go Mongo restoran-
                                lar›, yemeklerinin lezzeti ve
          konseptiyle misafirlerine Mo¤olistan’daki geleneksel
          ziyafetlerin doyumsuz tad›n› yaflat›yor. Go Mongo’lar
          Suadiye, ‹stinye Park ve Meydan AVM’de.


          En güzel ikraml›k pasta…                                              Anadolu yakas›n›n en
                                                                             gözde semtlerinden biri
                              Dilim dilim, çikolata kapl› ru-                olan Suadiye’de, ‹hsan ve
                               lo kek “Bien Bienvenue” en                    Ömer Gazio¤ullar›’n›n bir za-
                               güzel hediyelik ikraml›k                      manlar Türk filmlerine bile
                               pasta olarak misafirliklere  mekân olmufl villas› bugün 17 süitten oluflan ev
                               ve sohbetlere renk kata-     butik otel olarak misafirlerini a¤›rlamaya bafllad›.
                               cak… Bisküvi ve kek tut-     ‹ki giriflimci k›z kardefl Aydan Gazio¤lu ve Nur-
                         kunlar› için yeni ürünlerle geniflle-  dan Güven’in titizli¤inde ve gözetiminde hizme-
               tilen Bien serisi içinde yer alan dilimlenmifl ru-  te aç›lan One ‹stanbul Ev Butik&Otel, ev konfo-
          lo kek “Bien Bienvenue” nefis çikolata kaplamal› ve  ru yaflamak isteyenler için tasarland›.
          içinde bol kakao kremas› bulunuyor. “Bien Bienve-
          nue”, lezzetinin yan› s›ra fl›k ambalaj› ve özel kutu-
          suyla da dikkat çekiyor.                          Golden Tulip Lefkofla Otel &
                                                            Pasha Casino

          Çocuklara Teksüt Krem Peynir                        Güney’in incisi Kuzey
                                                            K›br›s’›n ilk uluslar aras›
            Taze inek sütünden üretilen Tek-                zincir oteli Golden Tulip
          süt Krem Peynir, çocuk geliflimi için              Lefkofla Otel & Pasha Ca-
          gerekli olan protein ve kalsiyum yö-              sino’da misafirler yaz bo-
          nünden zengin ve do¤al bir besin.                 yunca birbirinden farkl›
          Do¤all›¤› nedeniyle tercih ediliyor.              ve keyifli programlarla
          Teksüt Krem Peynir’in 100 gram›, kalsi-           a¤›rlanacak. Volkan Ko-
          yum için Türk G›da Kodeksi günlük bes-            nak, K›br›s’ta kuzey rüz-
          lenme referans de¤erinin yüzde 26’s›n› karfl›l›yor.  garlar› estirecek…
          Teksüt, Bal›kesir’in Gönen ilçesinde üretiliyor.
          128 KobiEfor Haziran 2012
   123   124   125   126   127   128   129   130   131   132   133