Page 134 - KobiEfor_Mayıs_2012
P. 134

TUR‹ZM/GIDA










                                                              Conrad Summit
                                                              Bar’dan annelere

                                                                Hilton ‹stanbul’un muhteflem
                                                              Bo¤az manzaras›na hakim meka-
            Pelit’ten ‘anneler’e brunch keyfi                 n› Bosphorus Terrace Restaurant,
                                                              12.00 ile 15.00 saatleri aras›nda annelere sürpriz
              Çikolata ve pasta ustal›¤›nda marka Pelit’in anne-  için haz›r. Brunch’ta her anne için sürpriz hediye-
            ler günü menüsünde; 18 farkl› peynir çeflidi, zeytin,  ler. Özel bestelenmifl flark›larla canl› müzik per-
            po¤aça, su böre¤i, simit, farkl› ekmekler, hafllanm›fl  formans›. Enfes 5 çay› keyfi. Conrad Istanbul ve
            yumurta, ç›rp›lm›fl yumurta, menemen, iste¤e göre  Hilton Istanbu’da bu özel gün 0-6 yafl için ücret-
            haz›rlanan omlet alternatifleri, kete, gözleme, bal,  siz, 6-12 yafl aras› çocuklara da %50 indirimli su-
            kaymak, tereya¤›, reçel, sucuk, sosis, bir adet porta-  nulacak.
            kal suyu, limitsiz çay ve kahve yer al›yor. Aç›k büfe-
            de kahvalt› alternatiflerinin yan› s›ra 30 çeflit zeytin-
            ya¤l›, brunch› tatland›racak Pelit spesiyalleri, gele-  “Anneler”e The Marmara
            neksel tatl›lar, cevizli ev baklavas›, sütlü tatl›lar,  The Marmara Otelleri, ken-
            kekler, çikolataya bat›r›lm›fl taze meyve seçenekleri,  dini tüm anneleri mutlu etme-
            döner alternatifi de var.
                                                             ye haz›rlad›. Anneler gününde
                                                             zengin kahvalt› büfesinin yan›
                         Komfluf›r›n’dan                      s›ra mönüde; so¤uk bafllang›ç-
                                                             lar, zeytinya¤l›lar, özenle ha-
                         elmal› kek                          z›rlanan et, tavuk ve bal›k çe-
                                                             flitleri, tafl f›r›ndan pide çeflit-
                            Komfluf›r›n’›n lezzetli kek serisi,  leri, döner ve di¤er ev yemek-
                          elmal› kekle birlikte zenginleflti.  leri bulunuyor. Büfeden meyve sular› ve çay kah-
                          Gerçek elman›n yan› s›ra tarç›n, ce-  ve servisi eflli¤inde birbirinden lezzetli tatl› seçe-
                           viz kullan›larak piflirilen elmal›  neklerinin bulundu¤u muhteflem tatl› büfesi.
                           kek, pudra flekeri ile lezizleflti.
                           Komfluf›r›n’›n özel elmal› keki;
                           Zebra kek, viflneli-çikolatal› keki,
                            havuçlu keki ve çikolatal› keki gü-
                   nün her saatinde çekici. Ekfli elma ile bu fe-
            rah tat, bahar günlerinin ideal lezzeti.


           Dondurma mutlulu¤u bilimseldir

              Dondurman›n mutlulukla iliflkisi somuttur. Daha-
           da somutu Algida’d›r. Algida Ar-Ge Yöneticisi Dr. Joy
           Wilkinson ‘Algida çözümdür’ diyor. Londra Psikiyatri  Le Méridien’den
           Üniversitesi’nde yap›lan Fonksiyonel Manyetik Rezo-  La Torre Restoran
           nans Görüntüleme testlerinin de dondurman›n be-
           yinde yer alan haz bölgesini uyard›¤›n› kan›tlad›.   Misafirlerini eflsiz bir konaklama deneyimine
                                                             davet eden Türkiye’nin ilk Le Méridien oteli Le
                                                             Méridien ‹stanbul Etiler bünyesindeki La Torre
                                                             Restoran, flehrin en yeni ve iddial› restoranlar›n-
                                                             dan biri olarak aç›l›fl›n› duyurdu. La Torre tasar›-
                                                             m›, mönüsü, özgün bir mutfak kültürü, keflfedil-
                                                             memifl pek çok lezzeti, tatlar›n, renklerin ve aro-
                                                             malar›n kusursuz bulufltu¤u, Akdeniz, ‹talyan ve
                                                             Uzakdo¤u yorumlar›yla sofistike bir yemek tecrü-
                                                             besi sunuyor.


            134 KobiEfor May›s 2012
   129   130   131   132   133   134   135   136   137   138   139