Page 146 - KobiEfor_Ekim_2012
P. 146
GIDA/TUR‹ZM
Bo¤aza karfl›
portakall› tavuk tatl›s›
Küplüce'deki muhteflem
Bo¤az manzaras›yla Uçar
Cafe & Restaurant, zengin
menüsü ve özel tatlar›, ayr›- fiehrin içinde 2. dünya
ca Türk ve dünya mutfa¤›-
n›n aranan lezzetleri ile ‹stanbul’un merkezinde konsepti, mimarisi,
hizmet veriyor. Çin mutfa¤›- hizmet anlay›fl› ve ayr›cal›klar›yla Renaissance ‹s-
n›n sevilen tatlar›ndan, befl tanbul Bosphorus Hotel, yeni bir dünyan›n kap›-
bin y›ll›k geçmifliyle ‘porta- lar›n› aç›yor. Bo¤az ve tarihi yar›mada manzara-
kall› tavuk’ iflletmenin favo- lar›na sahip 212 oda, Arts Restaurant, Barbaros
rilerinden. Bulvar› üzerinde bulunan Brasserie Merci, pano-
ramik Bo¤az ve ‹stanbul manzaras›na hakim Bar
212 ve Executive Lounge ile otel konuklar› kendi-
Lezita’dan ac› soslu piflmifl kanat lerine yeniliyor!
Lezita’n›n herkesi mut-
fa¤›n›n pratik flefi yapan,
Türk mutfa¤›na yenilikçi, Akfen GYO: 13’üncü otel!
lezzetli, sa¤l›kl› ve yaflam›
kolaylaflt›ran ürünler sun- ‘fiehir otelcili¤i’
ma hedefinin güzel örnek- konseptiyle Türkiye ve
lerinden biri olarak ‘Ac› Rusya’da büyümeyi
soslu piflmifl kanat’ ürü- hedefleyen Akfen
nünü piyasaya ç›kard›. GYO, tamamlam›fl ol-
Ürün birkaç dakikada ›s›- du¤u projelere bir ye-
t›l›p sofraya konulabiliyor. nisini daha ekledi.
2011 y›l›nda temeli at›-
lan Ibis Otel Adana,
Ba¤›ml›l›k yapabilir! 165 oda ve 330 yatak
kapasitesiyle hizmet
Tasar›m ürünleri ve birbi- vermeye bafllad›. Ak-
rinden farkl› aranjmanlar› ile fen GYO Genel Müdü-
hem göze hem damak zevki- rü Orhan Gündüz 9 ay
ne hitap eden Betie’s, lez- içinde 2’si Türkiye’de
zetli cup cake çeflitleri ile 1’i Rusya’da olmak üzere 3 Ibis otel aç›l›fl› daha
tatl› öneriler sunuyor. Al›fl›l- planlad›klar›n› ifade etti.
m›fl›n d›fl›nda lezzetler ara-
yanlar ve özel günlerde fark-
l› süprizler yapmak isteyen- The Marmara Taksim
ler için Betie’s cup cake’ler s›rad›fl› bir seçenek. yenilendi
Geleneksel flekerlemeler The Marmara Taksim, usta
mimar Dan Kwan'›n imzas›yla
Ülker’den hizmette mükemmelli¤in s›n›r-
lar›n› zorluyor. 20. y›l›nda,
Ülker, Kurban Bayram›’na özel haz›rlanan metal Türk sanat› ve kültürünün
hediyelik kutuda en be¤enilen geleneksel tatlar› su- “modern” ile harmanlanma-
nuyor. Ülker Hediyelik fiekerleme Ku- s›ndan oluflan yeni yüzüyle
tusu’nda, çok sevilen çeflitlerin- otelin ‘Meeting Center’ kon-
den Akide fiekeri, Damla Sak›zl› septli toplant› salonlar›, top-
Toffee, Bonbon ve yeni Lokum- lant› amaçl› olarak yeniden
cuk bulunuyor. ‘Kutu’ göz al›c› tasarlanan, üç break out ve
bordo ve turkuaz renklerindeki se- befle bölünebilen The Marma-
çenekleriyle sat›fla sunuldu. 350 graml›k ra Meeting Center kat› farkl›
ürün bulunan metal kutu, bayram ziyaret- bir konfor sunuyor.
lerinizde fl›k bir hediye olacak.
144 KobiEfor Ekim 2012