Page 146 - KobiEfor_Ekim_2012
P. 146

GIDA/TUR‹ZM



          Bo¤aza karfl›
          portakall› tavuk tatl›s›

                                 Küplüce'deki muhteflem
                               Bo¤az manzaras›yla Uçar
                               Cafe & Restaurant, zengin
                               menüsü ve özel tatlar›, ayr›-  fiehrin içinde 2. dünya
                               ca Türk ve dünya mutfa¤›-
                               n›n aranan lezzetleri ile      ‹stanbul’un merkezinde konsepti, mimarisi,
                               hizmet veriyor. Çin mutfa¤›-  hizmet anlay›fl› ve ayr›cal›klar›yla Renaissance ‹s-
                               n›n sevilen tatlar›ndan, befl  tanbul Bosphorus Hotel, yeni bir dünyan›n kap›-
                               bin y›ll›k geçmifliyle ‘porta-  lar›n› aç›yor. Bo¤az ve tarihi yar›mada manzara-
                               kall› tavuk’ iflletmenin favo-  lar›na sahip 212 oda, Arts Restaurant, Barbaros
                               rilerinden.                  Bulvar› üzerinde bulunan Brasserie Merci, pano-
                                                            ramik Bo¤az ve ‹stanbul manzaras›na hakim Bar
                                                            212 ve Executive Lounge ile otel konuklar› kendi-
          Lezita’dan ac› soslu piflmifl kanat                 lerine yeniliyor!
            Lezita’n›n herkesi mut-
          fa¤›n›n pratik flefi yapan,
          Türk mutfa¤›na yenilikçi,                         Akfen GYO: 13’üncü otel!
          lezzetli, sa¤l›kl› ve yaflam›
          kolaylaflt›ran ürünler sun-                                                 ‘fiehir  otelcili¤i’
          ma hedefinin güzel örnek-                                               konseptiyle Türkiye ve
          lerinden biri olarak ‘Ac›                                               Rusya’da büyümeyi
          soslu piflmifl kanat’ ürü-                                                hedefleyen    Akfen
          nünü piyasaya ç›kard›.                                                  GYO, tamamlam›fl ol-
          Ürün birkaç dakikada ›s›-                                               du¤u projelere bir ye-
          t›l›p sofraya konulabiliyor.                                            nisini daha ekledi.
                                                                                  2011 y›l›nda temeli at›-
                                                                                  lan Ibis Otel Adana,
          Ba¤›ml›l›k yapabilir!                                                   165 oda ve 330 yatak
                                                                                  kapasitesiyle hizmet
                                Tasar›m ürünleri ve birbi-                        vermeye bafllad›. Ak-
                              rinden farkl› aranjmanlar› ile                      fen GYO Genel Müdü-
                              hem göze hem damak zevki-                           rü Orhan Gündüz 9 ay
                              ne hitap eden Betie’s, lez-                         içinde 2’si Türkiye’de
                              zetli cup cake çeflitleri ile  1’i Rusya’da olmak üzere 3 Ibis otel aç›l›fl› daha
                              tatl› öneriler sunuyor. Al›fl›l-  planlad›klar›n› ifade etti.
                              m›fl›n d›fl›nda lezzetler ara-
                              yanlar ve özel günlerde fark-
                              l› süprizler yapmak isteyen-  The Marmara Taksim
          ler için Betie’s cup cake’ler s›rad›fl› bir seçenek.  yenilendi

          Geleneksel flekerlemeler                             The Marmara Taksim, usta
                                                            mimar Dan Kwan'›n imzas›yla
          Ülker’den                                         hizmette mükemmelli¤in s›n›r-
                                                            lar›n› zorluyor. 20. y›l›nda,
            Ülker, Kurban Bayram›’na özel haz›rlanan metal  Türk sanat› ve kültürünün
          hediyelik kutuda en be¤enilen geleneksel tatlar› su-  “modern” ile harmanlanma-
                       nuyor. Ülker Hediyelik fiekerleme Ku-  s›ndan oluflan yeni yüzüyle
                          tusu’nda, çok sevilen çeflitlerin-  otelin ‘Meeting Center’ kon-
                          den Akide fiekeri, Damla Sak›zl›   septli toplant› salonlar›, top-
                          Toffee, Bonbon ve yeni Lokum-     lant› amaçl› olarak yeniden
                          cuk bulunuyor. ‘Kutu’ göz al›c›   tasarlanan, üç break out ve
                        bordo ve turkuaz renklerindeki se-  befle bölünebilen The Marma-
                    çenekleriyle sat›fla sunuldu. 350 graml›k  ra Meeting Center kat› farkl›
                   ürün bulunan metal kutu, bayram ziyaret-  bir konfor sunuyor.
                   lerinizde fl›k bir hediye olacak.

          144 KobiEfor Ekim 2012
   141   142   143   144   145   146   147   148   149   150   151