Page 84 - KobiEfor_Mayıs_2010
P. 84

HOTEL & RESTAURANT

                                               Lezzet Duraklar›

             Rixos Premium Bodrum,

             yaz› yenilenen yüzüyle karfl›l›yor
             Rixos Premium Bodrum, yeni sezonu yenilenen mimarisiyle karfl›l›yor. Otelin
             tamam›nda oldukça genifl çapl› yap›lan yenilenme çal›flmalar›, tüm odalar›,
             villalar› ve ortak alanlar› kaps›yor. Otelin daha giriflinden itibaren konuklar› karfl›layan ihtiflam, tamam›
             yenilenen odalarda devam ediyor. Tüm banyolar›n büyütüldü¤ü, mobilya ve di¤er tüm detaylar›n yeni-
             lendi¤i odalarda, bilindik Rixos Premium Bodrum konforu daha da pekiflmifl biçimde konuklar›n› karfl›-
             layacak. Bafltan sona yeniden tasarlanan lobi ve ana restoranda, alt›n varaklar, dev Helenistic cam tab-
             lolar ve özel el yap›m› çiniler kullan›ld›. SPA bölümünde ise tamamen yenilenen alanlarda; otantik ha-
             mam, dinlenme alan›, masaj ve terapi odalar› kendilerini huzurun kollar›na teslim etmek isteyenler için
             yeniden yarat›ld›, ayr›ca sadece odalar de¤il, özel villalar da metrekareleri büyütülerek yenilendi.














                                         daipera, sizi yeme¤e davet ediyor
             Zazie’de
             Frans›z rüzgar›             Osmanl›cada “Yeme¤e Davet Eden” anlam›na gelen
                                         daipera, unutulmaya yüz tutmufl, özlem duyulan gele-
             Pizzalar› ve dünya mutfa-   neksel tatlar› özenle bir araya getirdi¤i Beyo¤lu’ndaki
             ¤›ndan sundu¤u tatlar›n     mekan›nda lezzet tutkunlar›n› a¤›rlamaya bafllad›. Al›-
             yan› s›ra flarap menüsü ile  fl›lagelmifl restoranlara alternatif olarak; alkol ile s›cak
             de öne ç›kan Niflantafl› Za-  yeme¤i kendine özgü tarz› ile birlefltiren daipera da
             zie’de, “Dünyan›n fiarab›”   gündüz özenle yap›lan ev yemekleri servis ediliyor. Ak-
             aylar›, üzüm ba¤lar›yla ün-  flamlar› ise zengin peynir çeflitleri sunumlar›, zeytinya¤-
             lü Fransa ile devam edi-    l› çeflitleri, ev yap›m› füme etleri, mücver, peynir sufle
             yor. May›s ay› boyunca Za-  gibi bafllang›çlarla flaraba geçifl yap›l›yor. Türk yemek-
             zie’de, flarap denilince ilk  lerine flarap efllemesi yap›lan mekanda türünde nadir
             akla gelen Frans›z flarapla-  görülen sunum ve her gün de¤iflen menü, seçkin alter-
             r› özel fiyatlarla sunulacak.  natifler sunuyor.
             Seçilen Frans›z flaraplar›
             için Zazie’nin lezzet öneri-
             leri aras›nda; beyaz flarap-   Cafe d’Alfredo  Akaretler’de aç›ld›
             larla Levrek ‹stanbul, rose
             flarapla Shanghai Prawns,                                        Cafe d’Alfredo, klasik cafe an-
             k›rm›z› flaraplarla ise Ro-                                      lay›fl›na farkl› boyutlar getire-
             bespierre bulunuyor.                                            rek Akaretler’de ‹stanbul gece
                                                                             hayat›na ayr› bir hava kata-
                                                                             cak. Cafe anlay›fl›nda yenilikçi
                                                                             ve farkl› lezzet arayanlar›n
                                                                             vazgeçemeyece¤i mekanlar
                                                                             aras›nda yer alacak olan Cafe
                                                                             d’Alfredo’da her damak zevki-
                                           ne uygun sabah kahvalt›s›, ö¤le ve akflam yeme¤i alternatifi bulunan
                                           ‹talyan Makarnalar› baflta olmak üzere pizzalar, salatalar, çorbalar ve
                                           tatl›lar tatmak da mümkün. Makarna tutkunlar›n›n u¤rak mekan› olan
                                           cafe de grup yemekleri, toplant›lar, do¤um günleri gibi farkl› organi-
                                           zasyonlar ve alternatifler yarat›labilir.


            84 KobiEfor May›s 2010
   79   80   81   82   83   84   85   86   87   88   89