banner565

banner614

banner472

banner458

banner457

“Amacımız çağdaş üretim modeline sahip bir Türkiye inşa etmek’’

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından düzenlenen Geleceğe Yatırım Ödülleri – Sivil Toplum 2023 Ödülleri sahiplerini buldu. Ödül töreninde Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, ‘Sektörümüz tüm bileşenlerini kapsayan ortak bir iradeyle günübirlik çözümlere değil; enerji ve kaynak verimliliği sağlayan, çevre dostu bina anlayışıyla akıllı şehirleri kurmaya dair yatırımlara odaklanıyor. Amacımız, sürdürülebilir bir geleceğe, güçlü bir ekonomiye ve çağdaş üretim modeline sahip bir Türkiye inşa etmektir” diye konuştu.

İNŞAAT 01.07.2024, 00:01 30.06.2024, 21:28
626
“Amacımız çağdaş üretim modeline sahip bir Türkiye inşa etmek’’

Geleceğe Yatırım Ödülleri, inşaat malzemesi sektörünün ve bu sektörde faaliyet gösteren kurumların, sürdürülebilir kalkınmaya destek olan paydaşlarıyla birlikte ortak değer yaratarak başarı sağlamasında etkili olabilmek ve sektördeki iyi uygulamaların şeffafça paylaşılarak yaygınlaştırılması hedefiyle gerçekleşiyor.
Geleceğe Yatırım Ödülleri “Çalışma” kategorisinde 1’incilik ödülünü Türkiye Biyotasarım Takımı çalışmasıyla Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Etkinlik’ kategorisinde İstanbul Karbon Zirvesi etkinliğinden dolayı, Sürdürülebilir Üretim ve Tüketim Derneği (SÜT-D), ’Proje’’ kategorisinde PTT ile Geleceği Düşün Geri Dönüştür Projesi’le Aydınlatma Gereçleri İmalatçıları Derneği (AGİD) birinci oldu.

Yorumlar (0)
banner557