Page 102 - KobiEfor Eylül 2024
P. 102

*,'$   785à=0



          Metro Türkiye’den yeni Rioba                  Mövenpick’in Türkiye’deki
          organik limonata serisi
                                                        ilk resort oteli açıldı
            Metro Türkiye hem geleneksel lezzetlerden
                                                           Accor’un premium markası Mövenpick, Akdeniz böl-
          hem de sağlıklı beslenmeden vazgeçemeyenler   gesindeki ilk Mövenpick oteli, Mövenpick Resort Antalya
                          için yeni Rioba Organik Limo-
                                                        Tekirova’yı açtı.
                          nata Serisi’ni sunuyor.
                                                           Mövenpick Resort Antalya
                            Organik meyvelerden üre-    Tekirova’nın Genel Müdürü Ahmet
                          tilen bu seride, katkı maddesi
                                                        Musut, “Huzurlu atmosferimiz,
                          ve ilave şeker içermeyen üç
                                                        konforlu odalarımız ve kusursuz
                          farklı lezzet bulunuyor: Sade,
                          Çilekli ve Yeşil Çaylı.       hizmetimizle misafirlerimize eşsiz
                            330 ml’lik şişelerde sunulan   bir tatil deneyimi sunmaktan büyük
                                                        mutluluk duyuyoruz” dedi.
          Organik Rioba Limonata Serisi katkı maddesi ve
                                                           Accor Premium, Orta ölçekli
          ilave şeker içermemesiyle dikkat çekiyor ve çocuk-
          ların da güvenle tüketebileceği bir seçenek oluyor.   ve Ekonomi Segmentten Sorumlu
                                                        Orta Doğu, Afrika ve Türkiye COO’su Paul Stevens, otelin
                                                        çevresinin doğal güzelliğini koruyacak ve ekolojik ayak
          Çırağan Palace Shop’ta                        izini en aza indirecek şekilde tasarlandığını söyledi.
          rengarenk tatlılar
                                                        Kırlangıç dostu Liberty Fabay
            Çırağan Palace Kempinski
         İstanbul’un uzman çikolata usta-                  Yaz aylarını geçirmek ve yavrulamak için her yıl Mart
         larının özenle hazırladığı el yapı-            ayında 12 bin kilometre uzaktan Türkiye’ye gelen ev kır-
         mı çikolatalar tatlı severlerle Çı-                                    langıçlarının konaklamak
         rağan Palace Shop’ta buluşuyor.                                        için tercihi Liberty Fabay.
            Saray’ın ihtişamını ve zarafeti-                                      Skal Antalya Kulübü
         ni yansıtan çikolata koleksiyonu,                                      Çevre Komitesi Kırlan-
         damaklara hitap eden                                                   gıç Projesi kapsamında
         lezzetlerle dolu enfes                                                 tüm kırlangıç yuvalarını
         bir şölen sunuyor.                             koruma altına alan Liberty Fabay, aldığı Kırlangıç
            Çırağan Sarayı’nın                          Dostu Otel sertifikasıyla doğal hayata ve kırlangıç-
         içinde, sadece baklava                         lara olan tutkusunu taçlandırdı.
         üretimine özel ayrılan                             Liberty Fabay, yuva çevrelerine konumlandırdığı
         odada, Gaziantep’ten                           bilgilendirici dokümanlarla misafirlerin kırlangıçlara
         gelen baklava ustaları                         ve yuvalara zarar vermesinin önüne geçiyor.
         tarafından titizlikle üretilen baklavalar, damaklarda
         muhteşem bir haz yaşatıyor.
                                                        Seçkin düğünlerin adresi
         ETi’nin yeni markası
         ETi Patisserie





                                                           Hyatt Regency İzmir İstinyePark, rüya gibi düğünlere
                                                        ev sahipliği yapıyor. Regency ve İstinye Balo Salonlarında
            ETi, soğuk raf kategorisini, yeni markası ETi Patis-  konuklarını ağırlayan otel, 2025’in 25-2025 konseptli dü-
                                                        ğünleri için şimdiden ilk adres olmaya başladı.
         serie ile zenginleştiriyor. Sıcak yaz günlerini yeni lez-
                                                           İstinye Balo Salonu’nun terasında İzmir Körfez man-
         zetleriyle serinletmeye hazırlanan ETi, tatlı severlerin
                                                        zarasına karşı nikah organizasyonları yapılırken, kendi
         karşısına ETi Patisserie’nin iki yeni çeşidiyle çıkıyor.
                                                        özel mutfağı ile de misafirlerine hızlı ve kusursuz hizme-
            ETi Patisserie Kahveli Pasta, eşsiz kahve aromasıy-
                                                                                       2
                                                        ti garanti ediyor. Özel mutfağı ve 630 m ’lik geniş alanı ile
         la günün her anında kendini ödüllendirmek isteyenle-
                                                        İzmir’in en büyük balo salonlarından biri olan Regency
         re ideal bir seçenek sunarken, ETi Patisserie Tiramisu
                                                        Balo Salonu yüksek katılımlı seçkin düğünler için şehrin
         ise sütlü peynirli kreması, yumuşacık keki ve kat kat
                                                        en prestijli salonunu sunuyor.
         dokusuyla mutluluğu katlamaya şimdiden aday.
          102 KobiEfor (\OÖO
   97   98   99   100   101   102   103   104   105   106   107