Page 70 - KobiEfor Agustos 2022
P. 70
*,'$ 785à=0
‘Bulunması zor, Kiteboard ve windsurf
İtalyan pizza lezzeti’ tutkunlarının yeni gözdesi
İstanbul ve Bodrum gibi Türkiye’nin en önemli 2 lez-
Akdeniz ve Ege Denizi’nin birleştiği Sarıgerme’de
zet rotasında, uzun yıllardır başarılı mekan işletmeleriyle
benzersiz bir sahilde konumlanan Hilton Dalaman
tanınan Tahir Bulca, İstanbul’da Balık Pazarı’nda Antique
da yıl boyu kiteboard
Pizzeria Ristorante’de misa-
ve windsurf tutkun-
firlerini ağırlamaya başladı.
larının gözdesi oldu.
Antique Pizzeria Ristoran-
Hem uluslararası
te, İtalya dışında bulunması
standartlarda hazır-
hemen hemen imkansız bir
lanan ve bu bahar ay-
pizza lezzeti vaat ederken,
larında hizmete giren
mekanın menü danışmanlı-
kiteboard, windsurf,
ğını İtalyan Şef Romiti Simoe
seakayak kulüp ve eğitim merkezi hem de muhteşem
yürütüyor. Pizza için özel ta-
doğasıyla hayranlık uyandıran Sarıgerme’de binlerce
sarlanmış taş fırında, geleneksel odun ateşiyle pişen
endemik bitkiye ev sahipliği yapan Hilton Dalaman’ın
pizzalar ise İtalyan Şef Marco Melluzzi’ye emanet edildi.
lüks ve konforu doğayla iç içe deneyimleme fırsatı su-
nan bakış açısı bu talebi gün geçtikçe artırıyor.
Pınar’dan yumuşak içimli
‘Bardak Kefir’ Kalıpların dışında bir mekân
Sağlıklı ve mutlu nesiller için Türkiye’yi 49 yıldır yeni-
Dünyanın hemen her ülkesinden çeşitli sokak
likçi, kaliteli, lezzetli ve besleyici ürünlerle buluşturan Pı-
sanatı örneklerini ve sokak lezzetlerini bir araya
nar, kefir pazarına sunduğu
getirme fikri ile yola çıkan İstanbul’un en sıra dışı
yenilikle, ‘yumuşak içimli’
mekânlarından Vandal, Galataport’ta açtığı yeni şu-
bardak kefiri satışa sundu.
besi ile kısa sürede müda-
Pınar, sürdürülebilirlik
vimlerini yaratmayı başardı.
hedefleri kapsamında çev-
Şehrin yeni gastrono-
reye duyarlılığı odak nok-
mi mahallesinin en gözde
tasına alarak yeni bardak
mekânlarından olan Van-
ambalajıyla yüzde 60 ora-
dal Galataport, kalıpların
nında daha az ambalaj atığı
dışına çıkan mimari tarzı,
oluşturmayı hedefliyor.
karakteristik detayları, fark
yaratan hizmet anlayışı ve
Sezonun kalbi sıra dışı sunumlarıyla rafi-
Six Senses Kaplankaya, ne damaklara hitap ediyor.
klasikleşen ikonik resto-
ranlarına ek olarak, yeni Divan Kuruçeşme’de
açılan Meze by The Sea res- yeni bir dönem başladı
toranın Sunset Barı unu-
tulmaz anları garantiliyor. İstanbul’un kalbinde, tarihi, kültürü, özgün gü-
Six Senses Kaplankaya’nın zelliği, boğazın eşsiz manzarası ve incelikle restore
sevilen restoranları Sage edilmiş özel mimarisi ile Divan Kuruçeşme’yi yeniden
and Sea, Meze by the Sea hizmete açan Divan Grubu, misafirlerine benzersiz
ve Wild Tyhme ve Anhinga deneyimler sunuyor.
by OD’da Ege, Akdeniz ve Divan Kuruçeşme’de,
2
Asya mutfaklarının har- 1100 m sütunsuz, yek-
monisiyle hazırlanan me- pare ve kendi içerisinde
nülerle gurme bir şölen ses geçirmez seperatör-
yaşayan misafirler, gözalıcı lerle üçe bölünebilir, gün
manzaralar sunan Meze by ışığı ve boğaz manzaralı
The Sea restoranın Sun- bir balo salonu bulunu-
set Bar’ı imza kokteylle- yor. Bu salon, 19. yüzyıldan kalma hamam kalıntıları
üzerinde yürüyerek gezilebiliyor. Salonun önünde 660
ri, canlı müzik ve DJ performanslarla Six Senses
2
m boğaz manzaralı bir teras mevcut.
Kaplankaya’da unutulmaz bir yaz geçirecek.
70 KobiEfor $ðXVWRV