Page 103 - KobiEfor_Agustos_2016
P. 103
GIDA/TUR‹ZM
Titanic Deluxe Bodrum’dan
lezzet hikayeleri
Mant› ve içli köfteden fast food
zinciri kuracak Otel zinciri Titanic
Hotels’in Ege’nin en gü-
Genç yaflta 20 milyon
zel koylar›ndan Güver-
lira ciroya ulaflan 5 büyük
cinlik’te, Pina Yar›m
flirket kuran Giriflimci
Ada’s›ndan Cennet Ko-
Enes Olgun, yeni kurdu-
yu’nu seyreden çok özel
¤u WooHoo! markas›yla
bir konumda misafirle-
franchise vermeye bafl-
rini a¤›rlamak üzere hizmete açt›¤› Titanic Deluxe
lad›. Hedef befl y›l içinde
Bodrum’un hepsi birbirinden özel ve farkl› tatlar su-
en az 250 flube… Olgun, mant›, içli köfte, çi¤ börek ve
nan restoranlar›, Türk, ‹talyan ve Uzakdo¤u mutfak-
mücver gibi geleneksel Türk lezzetlerini dünyada ilk
lar›ndan lezzet flölenleri vaadediyor.
kez fast food haline getirdi, bunun için kurdu¤u Wo-
oHoo! markas›yla yabanc› zincirlere de meydan oku- Talise SPA ile yenilenmek
yacak. fiu an fiiflli ve Befliktafl flubeleriyle hizmet ve-
ren markan›n 2017’de ciro hedefi; 2 milyon TL. Jumeirah Bodrum
Palace Hotel, The
World Luxury Hotel
2017’de hedef; 35 Somunaras›
Ödülleri’nde “Lüks
Balkan orjinli üç giri- Wellness Spa ve Lüks
flimci arkadafl›n Türki- Destinasyon Spa” ka-
ye’de biraraya gelerek tegorisinde ödüllen-
yaratt›¤› marka Somu- dirilen Talise SPA ve
naras›, 2017’de 35 flube Wellness Merkezi’yle misafirlerini baflka bir dünya-
açmay› hedefliyor. Bal- ya götürüyor. Talise SPA, farkl› ihtiyaçlara yönelik
kanlar’›n en meflhur terapi ve bak›m seçenekleri sunuyor.
köfte çeflitlerini orjinal
reçetelerine sad›k ka- ‹stanbul’da Lübnan lezzetleri
larak samimi ve eski
Shangri-La Bosphorus, Istanbul, konuk flef Ge-
usul bir konseptin içinde misafirlerine sunan Somu-
orge Ghoussoub ile Lübnan mutfa¤›n›n geleneksel
naras› uygun fiyat politikas›yla da dikkat çekiyor. So-
lezzetlerini deneyimlemeye davet ediyor. 4-18
munaras› ailesi yeni kat›lan üyeleriyle franchising
A¤ustos’ta gerçekleflecek Lübnan Yemek Festiva-
a¤›n› büyütüyor.
li’nde a la carte ve tad›m menüsü sunuluyor: Fark-
l› humus çeflitleri, babagannufl, zahter salatas›, ta-
‹çinde lif, lezzetinde keyif bule, muhammara ve fettufl salatas›, Lübnan usulü
kebap çeflitleri, deniz ürünlü ana yemekler, Lübnan
Saray, yeni ürünü Yulafl› Kremal› bisküvisi ile bu
mutfa¤›n›n kaday›f› “osmaliyah” ve geleneksel ek-
kez hafif ve sa¤l›kl› at›flt›rmal›k sevenlere sesleniyor.
mekli muhallebi “aish al saraya” tatl›s›…
Do¤al lif kayna¤› yulaf›, taptaze sütle üretilen hafif
kremayla buluflturan Saray Yulafl› Kremal›, tüm mo-
lalarda nefleyi ikiye katl›yor. ‹ki yulafl› bisküvi aras›n-
da bulunan hafif sütlü kreman›n birleflimi…
A€ustos 2016 KobiEfor 101