Page 118 - KobiEfor_Mayıs_2015
P. 118

Kaliteli lezzetin adresi TURKAfi’›n hedefi

           ‹lk tercih edilen marka



              Kurucular›n›n 2000 y›l›nda yeni  çevreye de¤er veren bir yakla-
           giriflimleri olan Bahar Yemek ifl-  fl›mla üretim yapan, tüketicinin                      Bülent
           letmesi ile temeli at›lan TURKAfi  korunmas›n› ve bilinçlenmesini                      Çökmez
           G›da A.fi, istikrarl› büyüme ile  destekleyen ve toplum için yeni
           markalaflm›fl, gelecek vadeden    de¤erler oluflturan, kat›l›mc› yö-
           bir yat›r›m. TURKAfi G›da A.fi.,  netim fleklini benimsemifl bir fir-
           Tuzla’da ‹stanbul Anadolu Yakas›  ma anlay›fl›yla varl›klar›n› sür-
           Organize Sanayi Bölgesi’nde 6000  dürdüklerini anlatan Çökmez,
           metrekare kapal› alanda kurulu  “müflteri memnuniyeti”ni taah-
           modern bir yemek üretimi ifllet-  hüt etiklerini vurguluyor.
           mesi. Ülke çap›nda 1000’e yak›n    Bülent Çökmez, 2015’te yeni
           personeliyle 100.000’e yak›n ye-  projeleriyle istihdam› art›rmay›
           mek üretimini gerçeklefltiriyor.  hedeflediklerini aç›kl›yor: “Kuru-
           ‹stanbul ve Gebze’de müflterileri-  lu kapasitemizi daha teknik ve
           ne tafl›ma yemek hizmeti sa¤l›yor.  teknolojik sistemlerle revize
           ‹stanbul, ‹zmir, Ayd›n, Mu¤la, Te-  ederek art›rmay› planlad›k. Geli-
           kirda¤, Sakarya, Kocaeli’deki   flimi devam ettirmek, ülke eko-
           müflterilerinde yemek hizmetini  nomisindeki pay›m›z› art›rmak,
           yerinde üretim olarak gerçeklefl-  daha fazla istihdam sa¤lamak  yemeklerimizi genifl bir da¤›t›m
           tiriyor. TURKAfi,  a¤›rl›kl› olarak  için vargücümüzle ve tüm inanc›-  a¤› içerisinde plan dahilinde gü-
           demir-çelik, petrokimya, ilaç, lo-  m›zla çal›flmaya devam ediyoruz.  venle müflterilerimize zaman›n-
           jistik, bankac›l›k, e¤itim, metal,  Hedefimiz dünya çap›nda glo-  da ulaflt›r›yoruz.
           alüminyum, tekstil, otomotiv, in-  bal flirketler aras›nda yeralmak,  Faaliyetlerimizde h›zl› organi-
           flaat sektörlerine hizmet veriyor.  geçmiflten bugüne nas›l özveri  ze oluyoruz ve güçlü bir ekip ru-
           ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000,  ile çal›flt›ysak gelecekte de ‘Can-  hu içerisinde çal›fl›yor, faaliyetle-
           OHSAS 18001, ISO 10002, TSE bel-  l› liderlikle yaflayan bir flirket ol-  rimizi müflterilerimizin gözü ile
           gelerine sahip TURKAfi’ta, tüm   makt›r.’ Müflterilerimize güvenli  de¤erlendiriyoruz. Yemek üreti-
           süreçler, tecrübeli ve dinamik bir  ve sa¤l›kl› ürünler sa¤l›yoruz. ‹fl-  minde çevresel sorumluluklar›-
           ekip taraf›ndan yürütülüyor.    letmemizde 24 saat faaliyet de-  m›z ile her türlü yükümlülü¤ü
              TURKAfi Genel Müdürü ve Yö-   vam etmektedir. Her ö¤ün, o     yerine getiriyoruz. Faaliyetleri-
           netim Kurulu Üyesi Bülent Çök-  ö¤üne denk düflen vardiyada      mizi, yönetim sistemlerimizi göz-
           mez’in anlat›m›yla TURKAfi,      üretilmekte ve tazeli¤iyle müflte-  den geçiriyor, sürekli iyilefltiriyo-
           müflterilerinin ihtiyaç ve beklen-  rilerimize ulaflt›r›lmaktad›r. Her  ruz. Önce insan ilkesi ile çal›flan-
           tilerini tam olarak karfl›layacak  vardiyada kalite ve hijyen sorum-  lar›m›z›n sa¤l›¤›n› ve güvenli¤ini
           ürünleri ve hizmeti sunarak, ilk  lular› görev almakta, iflletme hij-  önplanda tutuyoruz.
           tercih edilen marka olmak hede-  yeni ve g›da güvenli¤i kontroller-  Yemek hizmetimizin d›fl›nda
           fiyle 2007 y›l›ndan beri ayn› ad-  le sa¤lanmaktad›r.           müflterilerimizden gelen talep-
           reste üretime devam ediyor.        Yemek çeflitlerimiz ile birçok  lerle flekillendirdi¤imiz davet ve
              TURKAfi’ta, yönetim ve çal›-  damak tad›na hitap ediyoruz. Bu  ikram hizmetimizi tecrübeli
           flanlar›n iflletme felsefesi ortak:  lezzetlerin ortaya ç›kmas›nda  ekip, görsel ve lezzet zenginli-
           Sürekli e¤itim, üretici ve tedarik-  güçlü bir mutfak ekibine sahibiz.  ¤indeki davet menüleri, kaliteli
           çileriyle birlikte büyümek, karl›-  Ekibi e¤itimler ve rotasyonlar ile  ekipman ve güleryüzümüzle
           l›¤› ve verimlili¤i artt›rmak, top-  teknik olarak besliyoruz. Farkl›  sa¤lamaktay›z.”
           lam kalite yönetimi prensipleri  yemek çeflitleri için araflt›rmalar  Çökmez, ‹stanbul Anadolu Ya-
           ›fl›¤›nda hedefe ulafl›laca¤›na   ve demolar yap›yoruz. 24 saat   kas› Organize Sanayi Bölgesi’nde
           inanmak...                      devam eden hizmetimizde ol-     bulunman›n da kendilerine bü-
              TURKAfi olarak, yasalara ve   mazsa olmaz›m›z sevkiyat ekibi-  yük avantajlar sa¤lad›¤›n› da
           ahlaki kurallara uygun davranan,  miz. Genç, dinamik bir kadroyla  sözlerine ekliyor.
   113   114   115   116   117   118   119   120   121   122   123