Page 156 - KobiEfor_Mart_2013
P. 156

GIDA/TUR‹ZM






                                                            Ad› art›k The Grand Tarabya

                                                              350 milyon dolarl›k
                                                            yat›r›mla yeniden infla
                                                            edilen The Grand Tarab-
                                                            ya; eflsiz manzaral› 248
                                                            lüks odas›, tasar›m›, tari-
                                                            hi dokusu ve uluslararas› hizmet standartlar›yla
                                                            ve tekraren ‹stanbul’un en önemli simgelerinden
                                                            biri olmay› hedefliyor. Bayraktarlar Holding Yöne-
                                                            tim Kurulu Baflkan› ‹zzet Bayraktar,  “‹stanbul’un
                                                            bu önemli de¤erine sahip ç›kmak ve hak etti¤i gi-
          DivanPub ve Brasserie                             bi bir geri dönüfl için gerekli her fleyi yapmak çok
                                                            önemliydi. Tüm maddi ve manevi fedakarl›¤› ya-
            Asya ülkeleri aras›nda en lezzetli ve sa¤l›kl› mut-  parak bu de¤eri ‹stanbullular’a kazand›rmay› ba-
          fa¤a sahip olan Mo¤ol yemekleri, Divan Pub ve Bras-  flard›¤›m›za inan›yoruz” dedi.
          serieler’de lezzetseverlerin be¤enisine sunuluyor.
          Mo¤ol Lezzet Günleri menüsü, bu ülkenin benzersiz
          mutfak zenginli¤ini sunuyor ve özellikle et yemekle-
          rini tercih edenlerin damak tad›na hitap ediyor.


                          Go Mongo’nun
                          ilkbahar›
                                                            Pendik: Miracle Istanbul Asia
                            Mo¤ol Barbeküsü konseptini
                          Türkiye’ye tan›tan marka Go Mon-    ‹stanbul ifl hayat›n›n h›zla geliflen bölgesi
                          go’nun, hepsi birer Asya mutfa¤›  Pendik-Kurtköy’de ifl dünyas›na konforlu bir ad-
                          klasi¤i olan yemekleri, lezzet avc›-  res geldi, ifl oteli Miracle Istanbul Asia yeni bir
                          lar›n› bekliyor. Zengin menüsünde  yaflam alan› kurdu. Antalya Lara’daki Miracle Re-
                          yer alan Tay Sebzeleri ve Gobi al-  sort Hotel zincirinin ikinci halkas› olan eser
                          ternatif damak tatlar›na düflkün   20.000 metrekare alanda, 219 odas› ile konforu
                          olanlar›n tercih etti¤i lezzetler  ve rahatl›¤› biraraya getiriyor, bölge ihtiyac›na
                          aras›nda.                         yan›t veriyor. Miracle Istanbul Asia’da 5 suit, 1
                                                            king suit, 60 deluxe, 46 business executive, 107
                                                            superior bulunuyor.
          Çöpçü: Lezzeti silip süpürün…
                                                            Accor’dan engelleri aflan destek
                                        H›zl› servis resto-
                                     ran konseptiyle ge-      Accor Otelleri çal›flanlar›, Öztiryakiler ve Titan
                                     leneksel tatlar› bir-  Tekstil gibi firmalar›n kat›l›m›yla “Engellilerin Ha-
                                     lefltirerek dikkat çe-  yatlar›” seminerinde Türkiye Omurilik Felçlileri Der-
                                     ken Çöpçü’nün me-      ne¤i’nde (TOFD) biraraya geldi. Dernek çal›flanlar›
                                     nüsüne yeni ekledi-    ile 30 çuval mavi kapak ay›ran ekip, TOFD proje-
                                     ¤i seçenekleri ara-    ler Koordinatörü Gizem Morova Yücel taraf›ndan
                                     s›nda Manisa keba-     sunulan ‘Engelli Yaflam›n Zorluklar› ve Omurilik
                                     b›, bonfile lokum,     Felci Hastal›¤›’ konulu seminere kat›ld›. Proje kap-
                                     bonfile flafll›k, ka-    sam›nda; TOFD taraf›ndan kurulan Hüsnü Ay›k
                                     flarl› köfte, sandviç   Özel Bak›m Merkezi’ne, Accor Otelleri çeflitli ihtiyaç
                           ve çocuk menüleri yer al›yor.    malzemeleri, Öztiryakiler, mutfak ekipmanlar›, Ti-
                                Bal›kesir ve Trakya’dan ge-  tan Tekstil ise oda tekstil ürünleri ile destek oldu.
                               tirilen ve kendi üretimi olan
                               özel etleri, dinamik ve s›cak
                               ortam›yla birlefltiren Çöpçü,
                               haftan›n her günü ve ‹stan-
                              bul’un hemen her yerinde.

          154 KobiEfor Mart 2013
   151   152   153   154   155   156   157   158   159   160   161