Page 156 - KobiEfor_Mart_2013
P. 156
GIDA/TUR‹ZM
Ad› art›k The Grand Tarabya
350 milyon dolarl›k
yat›r›mla yeniden infla
edilen The Grand Tarab-
ya; eflsiz manzaral› 248
lüks odas›, tasar›m›, tari-
hi dokusu ve uluslararas› hizmet standartlar›yla
ve tekraren ‹stanbul’un en önemli simgelerinden
biri olmay› hedefliyor. Bayraktarlar Holding Yöne-
tim Kurulu Baflkan› ‹zzet Bayraktar, “‹stanbul’un
bu önemli de¤erine sahip ç›kmak ve hak etti¤i gi-
DivanPub ve Brasserie bi bir geri dönüfl için gerekli her fleyi yapmak çok
önemliydi. Tüm maddi ve manevi fedakarl›¤› ya-
Asya ülkeleri aras›nda en lezzetli ve sa¤l›kl› mut- parak bu de¤eri ‹stanbullular’a kazand›rmay› ba-
fa¤a sahip olan Mo¤ol yemekleri, Divan Pub ve Bras- flard›¤›m›za inan›yoruz” dedi.
serieler’de lezzetseverlerin be¤enisine sunuluyor.
Mo¤ol Lezzet Günleri menüsü, bu ülkenin benzersiz
mutfak zenginli¤ini sunuyor ve özellikle et yemekle-
rini tercih edenlerin damak tad›na hitap ediyor.
Go Mongo’nun
ilkbahar›
Pendik: Miracle Istanbul Asia
Mo¤ol Barbeküsü konseptini
Türkiye’ye tan›tan marka Go Mon- ‹stanbul ifl hayat›n›n h›zla geliflen bölgesi
go’nun, hepsi birer Asya mutfa¤› Pendik-Kurtköy’de ifl dünyas›na konforlu bir ad-
klasi¤i olan yemekleri, lezzet avc›- res geldi, ifl oteli Miracle Istanbul Asia yeni bir
lar›n› bekliyor. Zengin menüsünde yaflam alan› kurdu. Antalya Lara’daki Miracle Re-
yer alan Tay Sebzeleri ve Gobi al- sort Hotel zincirinin ikinci halkas› olan eser
ternatif damak tatlar›na düflkün 20.000 metrekare alanda, 219 odas› ile konforu
olanlar›n tercih etti¤i lezzetler ve rahatl›¤› biraraya getiriyor, bölge ihtiyac›na
aras›nda. yan›t veriyor. Miracle Istanbul Asia’da 5 suit, 1
king suit, 60 deluxe, 46 business executive, 107
superior bulunuyor.
Çöpçü: Lezzeti silip süpürün…
Accor’dan engelleri aflan destek
H›zl› servis resto-
ran konseptiyle ge- Accor Otelleri çal›flanlar›, Öztiryakiler ve Titan
leneksel tatlar› bir- Tekstil gibi firmalar›n kat›l›m›yla “Engellilerin Ha-
lefltirerek dikkat çe- yatlar›” seminerinde Türkiye Omurilik Felçlileri Der-
ken Çöpçü’nün me- ne¤i’nde (TOFD) biraraya geldi. Dernek çal›flanlar›
nüsüne yeni ekledi- ile 30 çuval mavi kapak ay›ran ekip, TOFD proje-
¤i seçenekleri ara- ler Koordinatörü Gizem Morova Yücel taraf›ndan
s›nda Manisa keba- sunulan ‘Engelli Yaflam›n Zorluklar› ve Omurilik
b›, bonfile lokum, Felci Hastal›¤›’ konulu seminere kat›ld›. Proje kap-
bonfile flafll›k, ka- sam›nda; TOFD taraf›ndan kurulan Hüsnü Ay›k
flarl› köfte, sandviç Özel Bak›m Merkezi’ne, Accor Otelleri çeflitli ihtiyaç
ve çocuk menüleri yer al›yor. malzemeleri, Öztiryakiler, mutfak ekipmanlar›, Ti-
Bal›kesir ve Trakya’dan ge- tan Tekstil ise oda tekstil ürünleri ile destek oldu.
tirilen ve kendi üretimi olan
özel etleri, dinamik ve s›cak
ortam›yla birlefltiren Çöpçü,
haftan›n her günü ve ‹stan-
bul’un hemen her yerinde.
154 KobiEfor Mart 2013