Page 132 - KobiEfor_Aralik_2013
P. 132

DUDULLU OSB



          Catering ve toplu yemekte

          kalitenin markas›; B‹LTUR

            Sa¤l›kl› beslenmenin yan›nda damak   disi, 3 g›da teknikeri,
          tad›na da önem vermeyi flirket prensibi  2 kalite yönetim ele-
          haline getiren B‹LTUR Catering, 1993 y›-  man›, 2 ifl güvenlik uz-
          l›ndan beri 3 yafl grubu çocuklardan bafl-  man› dahil toplamda
          layarak her yafl grubuna hizmet sunuyor.  400 kifli istihdam ediyo-
          Toplu yemek ve catering hizmeti sunan  ruz, yaklafl›k 27 bin kifliye
          B‹LTUR Catering, Coffe Break VIP Kokteyl  ö¤len yeme¤i, yaklafl›k 10 bin kifli-
          ve TOP VIP Brunch Biltur hizmetleri kap-  ye kahvalt›, 10 bin kifliye de ikindi beslen-
          sam›nda 50 kifliden 5000 kifliye kadar her  mesi, yaklafl›k 5 bin kifliye de akflam ye-
          türlü catering organizasyonlar›n›zda ekip  me¤i hizmeti sunuyoruz.”
          ve ekipman zenginli¤iyle hizmet veriyor.  ‹fl yaflam›nda yeni trend; çal›flan›n me-
          Catering kadrosu davet ve mönü içeri¤ine  sai bafllang›c›na kadar tüm kahvalt› ihti-
          göre VIP, TOP VIP servisleriyle oturma  yac›n› karfl›lamak böylece masas›na geldi-
          düzenli olabilece¤i gibi, kokteyl, kokteyl  ¤i zaman verimli bir flekilde çal›flmaya
          prolange, piknik, mangal partisi, brunch,  bafllamas›n› sa¤lamak. Bu trend do¤rultu-
          coffee break gibi organizasyonlarda da  sunda flirketlere kahvalt› hizmeti de sun-
          hizmet sunan B‹LTUR Catering, toplu ye-  duklar›n› aktaran Orhan, toplamda 130
          mek hizmeti çerçevesinde tafl›ma veya fir-  firmada yaklafl›k 10 bin kifliye hizmet ver-
          mada yerinde üretim yap›yor. Firman›n ih-  diklerini anlat›yor: “B‹LFEN fiirketler Gru-
          tiyaçlar›na yönelik çoktan seçmeli salata  bu’ndan B‹LFEN Okullar› ve baflka okul-
          barl›, 4 çeflit gibi birçok menü çeflidi su-  larda 18 aydan 18 yafl›na kadar her yafl
          nuluyor.                               grubundan 17 bin ö¤renciye hizmet sunu-
            B‹LTUR Bas›m Yay›n ve Hizmet A.fi. Ge-  yoruz. Günümüzde flirketler çal›flanlar›n›n
          nel Müdürü Füsun Razak Orhan, B‹LFEN   mutlu olmas› dolay›s›yla daha verimli ça-
          fiirketler Grubu flirketlerinden B‹LTUR Ba-  l›flabilmeleri için onlara her türlü imkan›
          s›m Yay›n ve Hizmet A.fi.’nin B‹LTUR Ca-  sunmay› hedefliyor. Bu noktada da ye-
          tering markas›yla Dudullu OSB’de 5 bin  mek konusunda farkl› aç›l›mlara gidiliyor.
          metrekare kapal› alanda, Bahçeflehir’de  Örne¤in; çal›flanlar›na sabah kahvalt›s›
          1000 metrekare kapal› alanda üretim yap-  veren flirketlerin yan›s›ra baz› firmalar ça-
          t›¤›n› anlat›yor. Üretim kapasitelerini ge-  l›flanlar›na ö¤leden sonra ikindide kuru
          lifltireceklerini belirten Orhan, “Ankara’da  meyve, kuruyemifl, kurabiye gibi ikramlar
          Gölbafl› mevkiinde 3 bin metrekarelik ye-  sunuyor. Baz› firmalar›m›zda da çal›flanla-
          ni bir mutfak açmak için çal›flmalar›m›z  ra yönelik do¤umgünü organizasyonlar›
          bafllad›. ‹stanbul Avrupa yakas›nda ise 6  bafllad›, kutlamalar, y›ldönümleri gibi or-
          bin metrekarelik mutfa¤›m›z›n inflaat› ve  ganizasyonlar için kokteyller ve yemekler
          tadilat› devam ediyor. Gebze’de de 3 bin  düzenleniyor. Biz de toplu yemek müflte-
          metrekarelik bir mutfak açaca¤›z” diyor.  rilerimize ayda 1 gün düzenledi¤imiz özel
          Orhan flu bilgileri veriyor: “5 g›da mühen-  günlerde dünya ve Türkiye’nin geleneksel
                                                 mutfaklar›n› sunmaya bafllad›k. Bu kon-
                                                 septle ‹talyan, ‹spanyol, Meksika, Osman-
                                                 l›, Gaziantep, Hatay ve Karadeniz mutfa¤›-
                                                 n› sunduk. Önümüzdeki dönem Güneydo-
                                                 ¤u ve Ege mutfa¤› ile Çin mutfa¤›n› suna-
                                                 ca¤›z.”
                                                   Hijyen ve kaliteye büyük önem veren
                                                 flirket, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sis-
                                                 temi, ISO 22000:2005 (HACCP) G›da Gü-
                                                 venli¤i Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre
                                                 Yönetim Sistemi, ISO 18001 ‹fl ve ‹flçi Sa¤-
                                                 l›¤› Güvenli¤i Sistemi, TSE Belgeleri’ne
                                                 sahip. Çevre dostu flirket, sosyal sorumlu-
                                                 luk projeleri çerçevesinde at›k ya¤lar›,
                                                 kullan›lm›fl ka¤›tlar› do¤aya terketmiyor,
          Füsun                                  geridönüflümünü sa¤l›yor, at›k yemekleri
          Razak Orhan                            de köpek çiftliklerine veriyor.

          130 KobiEfor Aral›k 2013
   127   128   129   130   131   132   133   134   135   136   137