Page 132 - KobiEfor_Aralik_2013
P. 132
DUDULLU OSB
Catering ve toplu yemekte
kalitenin markas›; B‹LTUR
Sa¤l›kl› beslenmenin yan›nda damak disi, 3 g›da teknikeri,
tad›na da önem vermeyi flirket prensibi 2 kalite yönetim ele-
haline getiren B‹LTUR Catering, 1993 y›- man›, 2 ifl güvenlik uz-
l›ndan beri 3 yafl grubu çocuklardan bafl- man› dahil toplamda
layarak her yafl grubuna hizmet sunuyor. 400 kifli istihdam ediyo-
Toplu yemek ve catering hizmeti sunan ruz, yaklafl›k 27 bin kifliye
B‹LTUR Catering, Coffe Break VIP Kokteyl ö¤len yeme¤i, yaklafl›k 10 bin kifli-
ve TOP VIP Brunch Biltur hizmetleri kap- ye kahvalt›, 10 bin kifliye de ikindi beslen-
sam›nda 50 kifliden 5000 kifliye kadar her mesi, yaklafl›k 5 bin kifliye de akflam ye-
türlü catering organizasyonlar›n›zda ekip me¤i hizmeti sunuyoruz.”
ve ekipman zenginli¤iyle hizmet veriyor. ‹fl yaflam›nda yeni trend; çal›flan›n me-
Catering kadrosu davet ve mönü içeri¤ine sai bafllang›c›na kadar tüm kahvalt› ihti-
göre VIP, TOP VIP servisleriyle oturma yac›n› karfl›lamak böylece masas›na geldi-
düzenli olabilece¤i gibi, kokteyl, kokteyl ¤i zaman verimli bir flekilde çal›flmaya
prolange, piknik, mangal partisi, brunch, bafllamas›n› sa¤lamak. Bu trend do¤rultu-
coffee break gibi organizasyonlarda da sunda flirketlere kahvalt› hizmeti de sun-
hizmet sunan B‹LTUR Catering, toplu ye- duklar›n› aktaran Orhan, toplamda 130
mek hizmeti çerçevesinde tafl›ma veya fir- firmada yaklafl›k 10 bin kifliye hizmet ver-
mada yerinde üretim yap›yor. Firman›n ih- diklerini anlat›yor: “B‹LFEN fiirketler Gru-
tiyaçlar›na yönelik çoktan seçmeli salata bu’ndan B‹LFEN Okullar› ve baflka okul-
barl›, 4 çeflit gibi birçok menü çeflidi su- larda 18 aydan 18 yafl›na kadar her yafl
nuluyor. grubundan 17 bin ö¤renciye hizmet sunu-
B‹LTUR Bas›m Yay›n ve Hizmet A.fi. Ge- yoruz. Günümüzde flirketler çal›flanlar›n›n
nel Müdürü Füsun Razak Orhan, B‹LFEN mutlu olmas› dolay›s›yla daha verimli ça-
fiirketler Grubu flirketlerinden B‹LTUR Ba- l›flabilmeleri için onlara her türlü imkan›
s›m Yay›n ve Hizmet A.fi.’nin B‹LTUR Ca- sunmay› hedefliyor. Bu noktada da ye-
tering markas›yla Dudullu OSB’de 5 bin mek konusunda farkl› aç›l›mlara gidiliyor.
metrekare kapal› alanda, Bahçeflehir’de Örne¤in; çal›flanlar›na sabah kahvalt›s›
1000 metrekare kapal› alanda üretim yap- veren flirketlerin yan›s›ra baz› firmalar ça-
t›¤›n› anlat›yor. Üretim kapasitelerini ge- l›flanlar›na ö¤leden sonra ikindide kuru
lifltireceklerini belirten Orhan, “Ankara’da meyve, kuruyemifl, kurabiye gibi ikramlar
Gölbafl› mevkiinde 3 bin metrekarelik ye- sunuyor. Baz› firmalar›m›zda da çal›flanla-
ni bir mutfak açmak için çal›flmalar›m›z ra yönelik do¤umgünü organizasyonlar›
bafllad›. ‹stanbul Avrupa yakas›nda ise 6 bafllad›, kutlamalar, y›ldönümleri gibi or-
bin metrekarelik mutfa¤›m›z›n inflaat› ve ganizasyonlar için kokteyller ve yemekler
tadilat› devam ediyor. Gebze’de de 3 bin düzenleniyor. Biz de toplu yemek müflte-
metrekarelik bir mutfak açaca¤›z” diyor. rilerimize ayda 1 gün düzenledi¤imiz özel
Orhan flu bilgileri veriyor: “5 g›da mühen- günlerde dünya ve Türkiye’nin geleneksel
mutfaklar›n› sunmaya bafllad›k. Bu kon-
septle ‹talyan, ‹spanyol, Meksika, Osman-
l›, Gaziantep, Hatay ve Karadeniz mutfa¤›-
n› sunduk. Önümüzdeki dönem Güneydo-
¤u ve Ege mutfa¤› ile Çin mutfa¤›n› suna-
ca¤›z.”
Hijyen ve kaliteye büyük önem veren
flirket, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sis-
temi, ISO 22000:2005 (HACCP) G›da Gü-
venli¤i Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre
Yönetim Sistemi, ISO 18001 ‹fl ve ‹flçi Sa¤-
l›¤› Güvenli¤i Sistemi, TSE Belgeleri’ne
sahip. Çevre dostu flirket, sosyal sorumlu-
luk projeleri çerçevesinde at›k ya¤lar›,
kullan›lm›fl ka¤›tlar› do¤aya terketmiyor,
Füsun geridönüflümünü sa¤l›yor, at›k yemekleri
Razak Orhan de köpek çiftliklerine veriyor.
130 KobiEfor Aral›k 2013