Page 136 - KobiEfor_Eylul_2012
P. 136
TUR‹ZM/GIDA
Renaissance ‹stanbul
Bosphorus Hotel
keflfedilmeyi bekliyor
‹stanbul’un merkezinde
konsepti, mimarisi, hizmet
anlay›fl› ve ayr›cal›klar›yla
Renaissance ‹stanbul Bosp-
Pizza Hut’tan yepyeni bir hamur horus Hotel, yepyeni tasa-
r›m anlay›fl›yla, Bo¤az ve
çeflidi: Tam Bu¤day Tarihi Yar›mada manzarala-
r›yla, ilk kez orada tad›la-
Pizza Hut, pizza tutkunlar› için yeni ve çok lezzet- cak olan lezzetleriyle, gün
li bir hamur çeflidini daha menüsüne ekledi. Tam ›fl›¤› alan Fitness&Day
bu¤day unundan haz›rlanan hamur, pizzalarda farkl› Spa’s›yla davetkar mikro
bir lezzet deneyimi yarat›yor. Bu yeni hamurla haz›r- bir dünya sunuyor.
lanan Pizza Hut pizzalar› farkediliyor.
Tatl›c› Tombak’tan ‘fieftat’
Geleneksel sütlü tatl›lar› mo-
dernlefltiren Tatl›c› Tombak, da-
ha genifl kitlelere fieftat marka-
s›yla gidiyor. fiefin tatl›s› fieftat
özetlemesiyle sütlü tatl›lar›n ya-
n›nda ekmek kaday›f›, ekler pasta
ve kurabiye çeflitleri ile ulusal zincir
marketlerin raflar›na yerleflen ürün, klasik
Tatl›c› Tombak lezzet ve kalitesinden ödün vermiyor.
La Mia Luce: Lezzet dolu
Go Mongo’dan ekonomik ö¤le molas›
Karidesli Japon Mant›s› ‹stanbul gastronomi yaflam›n›n “fl›k, lezzetli,
keyifli” yeni restoran› La Mia Luce ö¤le yemekle-
“Mo¤ol Barbeküsü” riniz için befl farkl› mönü seçene¤i sunuyor. Lez-
konseptinin Türkiye’de- zetli ve sa¤l›kl› seçeneklerle ö¤le yemeklerinde-
ki ilk ve tek temsilcisi ki keyifli buluflma noktas› La Mia Luce üst düzey
Go Mongo’nun orijinal damak zevkine yönelmifl azla yetinmeyen lezzet
bafllang›çlar›ndan Kari- tutkunlar›n› hedeflemifl bulunuyor.
desli Japon Mant›s›, Ja-
pon mutfa¤›n›n en çok
bilinen lezzetlerinden- Grand Hyatt ‹stanbul’dan
dir. Go Mongo’lar Su- yeni restoran ‘34’
adiye, ‹stinye Park ve
Meydan AVM’de hizmet sunuyor. Taksim’de yer alan Grand Hyatt ‹stanbul bün-
yesinde hizmete giren 34, flehre yeni bir lezzet
kültürü getiriyor. Kifliye özel servis anlay›fl›nda
dardenia: 3 yeni lezzet farkl›l›k yaratan 34, canl› mutfak flovlar›, ayr›ca-
l›kl› atmosferi ve Grand Hyatt Istanbul’un ‹talyan
Geleneksel Türk bal›k ekmek Executive fiefi Fabio Brambilla’n›n yönetiminde
lezzetini modern yorumuyla tü- Akdeniz ve Türk mutfa¤› temel al›narak haz›rla-
ketici be¤enisine sunan Tür- nan “Günefl’in Mutfa¤›” (Food of the Sun) kon-
kiye’nin ilk ve tek bal›k-ek- septi ile farkl›l›k yarat›yor.
mek zinciri dardenia, menü-
süne flu 3 yeni lezzeti ek-
ledi: Orkinos fiifl Izgara.
Orkinos fiifl Salata.
Light Wrap Somon.
136 KobiEfor Eylül 2012