Page 136 - KobiEfor_Eylul_2012
P. 136

TUR‹ZM/GIDA



                                                             Renaissance ‹stanbul
                                                             Bosphorus Hotel
                                                             keflfedilmeyi bekliyor

                                                                                  ‹stanbul’un merkezinde
                                                                                konsepti, mimarisi, hizmet
                                                                                anlay›fl› ve ayr›cal›klar›yla
                                                                                Renaissance ‹stanbul Bosp-
           Pizza Hut’tan yepyeni bir hamur                                      horus Hotel, yepyeni tasa-
                                                                                r›m anlay›fl›yla, Bo¤az ve
           çeflidi: Tam Bu¤day                                                   Tarihi Yar›mada manzarala-
                                                                                r›yla, ilk kez orada tad›la-
              Pizza Hut, pizza tutkunlar› için yeni ve çok lezzet-              cak olan lezzetleriyle, gün
            li bir hamur çeflidini daha menüsüne ekledi. Tam                     ›fl›¤› alan Fitness&Day
            bu¤day unundan haz›rlanan hamur, pizzalarda farkl›                  Spa’s›yla davetkar mikro
            bir lezzet deneyimi yarat›yor. Bu yeni hamurla haz›r-               bir dünya sunuyor.
            lanan Pizza Hut pizzalar› farkediliyor.
            Tatl›c› Tombak’tan ‘fieftat’

              Geleneksel sütlü tatl›lar› mo-
            dernlefltiren Tatl›c› Tombak, da-
            ha genifl kitlelere fieftat marka-
            s›yla gidiyor. fiefin tatl›s› fieftat
            özetlemesiyle sütlü tatl›lar›n ya-
            n›nda ekmek kaday›f›, ekler pasta
            ve kurabiye çeflitleri ile ulusal zincir
            marketlerin raflar›na yerleflen ürün, klasik
            Tatl›c› Tombak lezzet ve kalitesinden ödün vermiyor.
                                                              La Mia Luce: Lezzet dolu

            Go Mongo’dan                                      ekonomik ö¤le molas›
            Karidesli Japon Mant›s›                             ‹stanbul gastronomi yaflam›n›n “fl›k, lezzetli,
                                                              keyifli” yeni restoran› La Mia Luce ö¤le yemekle-
                                      “Mo¤ol Barbeküsü”       riniz için befl farkl› mönü seçene¤i sunuyor. Lez-
                                    konseptinin Türkiye’de-   zetli ve sa¤l›kl› seçeneklerle ö¤le yemeklerinde-
                                    ki ilk ve tek temsilcisi  ki keyifli buluflma noktas› La Mia Luce üst düzey
                                    Go Mongo’nun orijinal     damak zevkine yönelmifl azla yetinmeyen lezzet
                                    bafllang›çlar›ndan Kari-   tutkunlar›n› hedeflemifl bulunuyor.
                                    desli Japon Mant›s›, Ja-
                                    pon mutfa¤›n›n en çok
                                    bilinen lezzetlerinden-   Grand Hyatt ‹stanbul’dan
                                    dir. Go Mongo’lar Su-     yeni restoran ‘34’
                                    adiye, ‹stinye Park ve
            Meydan AVM’de hizmet sunuyor.                       Taksim’de yer alan Grand Hyatt ‹stanbul bün-
                                                              yesinde hizmete giren 34, flehre yeni bir lezzet
                                                              kültürü getiriyor. Kifliye özel servis anlay›fl›nda
                         dardenia: 3 yeni lezzet              farkl›l›k yaratan 34, canl› mutfak flovlar›, ayr›ca-
                                                              l›kl› atmosferi ve Grand Hyatt Istanbul’un ‹talyan
                             Geleneksel Türk bal›k ekmek      Executive fiefi Fabio Brambilla’n›n yönetiminde
                             lezzetini modern yorumuyla tü-   Akdeniz ve Türk mutfa¤› temel al›narak haz›rla-
                               ketici be¤enisine sunan Tür-   nan “Günefl’in Mutfa¤›” (Food of the Sun) kon-
                                kiye’nin ilk ve tek bal›k-ek-  septi ile farkl›l›k yarat›yor.
                                mek zinciri  dardenia, menü-
                                  süne flu 3 yeni lezzeti ek-
                                    ledi: Orkinos fiifl Izgara.
                                     Orkinos fiifl Salata.
                                      Light Wrap Somon.

            136 KobiEfor Eylül 2012
   131   132   133   134   135   136   137   138   139   140   141