Page 121 - KobiEfor_Kasim_2011
P. 121
‹lkim, OSB’nin çekim merkezi
OSB’de faaliyet
yürütmeye bafllayan
‹lkim Cafe ve Restau-
rant, hizmet kalite-
siyle bölgenin çekim
merkezine dönüfltü.
Sabah kahvalt›s›n›n
yan›s›ra dünya mut-
fa¤›n›n seçkin örnek-
lerinin sunuldu¤u ö¤-
len yemekleri damak
tad›n› önemseyenle-
re keyif veriyor. ‹lkim
Cafe ve Restaurant
‹flletme Müdürü Or-
han Gözüpek, bölge-
Orhan Gözüpek
deki ifladamlar›n›n ve
çevredeki finans ku-
rulufllar›n›n buluflma noktas› olduklar›n› söylüyor.
Müflteri profilini ve özgün damak tad›n› önemsedik-
lerini anlatan Gözüpek, mönülerinde; Samsun pide,
›zgara çeflitleri, tava yemeklerinin yan›s›ra sulu ye-
meklerin bulundu¤unu anlat›yor. 10 kiflilik persone-
liyle 19:30’a kadar hizmet sunan ‹lkim, seçkin deko-
rasyonuyla da be¤eni topluyor. Toplant›, grup davet-
leri gibi organizasyonlara imza att›klar›n› belirten Gö-
züpek, 100 kifliyi a¤›rlayacak potansiyele sahip ol-
duklar›n›n alt›n› çiziyor. Gözüpek, talep olmas› halin-
de bölgedeki flirketlere toplu yemek hizmeti sunduk-
lar›n› aktar›yor. Gözüpek, “Kaliteli hizmet ve müflteri
memnuniyeti temel prensibimizdir. Hijyenik ve h›zl›
servisimiz temel tercih edilme nedenimizdir. Özenli
dekorasyonumuzla yo¤un ifl temposu yorgunlu¤unun
at›ld›¤› bir ortam sunuyor olmak bizlere keyif veriyor”
diye konufluyor. Gözüpek, daha iyi hizmet vermek
için müflterilerinin öneri ve isteklerini dikkate ald›kla-
r›n› da sözlerine ekliyor.