Merkez’in açılışını yapan Bakan Kacır, “2025’e geldiğimizde; ülkemizden 15 Turcorn, 5 Decacorn çıkacak, ülkemiz 2030’da ise 100 bin teknogirişime evsahipliği yapacak. Yine 2030’da İstanbul’umuz girişimcilikte dünyanın ilk 20 merkezinden biri olacak” dedi. Dördüncü Sanayi Devrimi ile birlikte yıkıcı ve yenilikçi fikirlerin oluşturduğu katmadeğer ve istihdamın ekonomilerin itici gücü haline geldiğini belirten Bakan Kacır, İstinye Garage Incubation Hub da girişimcilik ekosistemimize yeni bir soluk katarak Türkiye’nin Milli Teknoloji Hamlesi hedeflerine katkı sağlayacağını söyledi.
İstinye Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Muharrem Usta, Türkiye’nin girişimcilikte ve eğitimde çok daha iyi yerlere geleceğinden vurgularken, İSÜ Rektörü Prof.Dr. Erkan İbiş, merkezde bulunan 71 firmanın 49’unun akademisyenlerine, 22’sinin öğrencilerine ait olduğunu aktardı. KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, merkeze destek vermeyi sürdüreceklerini kaydetti.

ERP liderliğimiz ve danışmanlık hizmetlerimizle, işletmelerin dijital dönüşüm süreçlerinde yanındayız ERP liderliğimiz ve danışmanlık hizmetlerimizle, işletmelerin dijital dönüşüm süreçlerinde yanındayız